покупка на жилище-добър брокер София

• 1 810
  • 5
  •   1
Отговори
моля за препоръка на добър брокер за намиране на апартамент в София

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 00:39 от leovani

# 1
  • София
моля за препоръка на добър брокер за намиране на апартамент в София
Весна Николова 0888931227

# 2
  • Magrathea
От личен опит препоръчвам много Вяра:
MARTIN’S Realtors

Телефони:   029251019; 0882415432
e-mail:   sales@martins.bg
www.martins.imoti.net

# 3
Здравейте,
И аз си търся свестен брокер. Искам да си закупя апартамент, но от месеци не успявам да намеря свестен брокер. Последната агенция, на която се обадих беше Адрес. Предлагаха един апартамент в Дървеница. Брокерката ни уреди оглед и пред блока ми връчи един договор, който да подпиша. Не ме беше уведомила предварително за това, а мисля че не се подписва договор без да е прегледан предварително. Просто се вбесих и отказах да го направя, но не ни допуснаха да огледаме и жилището.
Ще ви бъда благодарна за препоръка и съвет.

# 4
Дали ще е удобно да попитам тук и по принцип как се процедира при покупка на имот. Аз също имам желание да закупя, но се чудя дали да е чрез брокер или директно от собственик. Брокерът взима ли някакъв процент от мен като купувач?

# 5
Здравейте,
Брокерите имат комисионни. С агенциите, с които съм говорила в последните месеци са искали между 2,5 и 3% комисионна от стойността на имота. През агенция имота се проверява за тежести и с техните юристи се прави договор за покупко-продажба. При директна сделка с физическо лице е необходимо да си платите на юрист за изготвяне на договора, да проверите имота за тежести в Агенция по вписванията, но не се плащат комисионни.

Общи условия

Активация на акаунт