Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 236 - След финала

• 59 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693
# 694
Привет незабравима дружина

Нашата фея Мокси, вече е фея на друг.  Много щастие и любов

Горкия Качак, какво ли го чака, щом от сега му се точите. Но все пак от сега да си призная, че  страшно харесвам невероятните му сини очи.

Надявам се от септември да сме заедно и по някое време да се появи и батко. Много в дълбока нелегалност се покри, но вече му е време да излиза

# 695
Добро утро! Hug Hug Hug
Успешен петък,красив,щастлив и хармоничен! Heart Eyes Grinning

# 696
# 697
  • Русе

Пратих смс на Серхан бей, че е време да излезе от нелегалност. newsm47 Дано ме послуша...

Привет, незабравими! Hug
Работната седмица е към края си, хубава петъчна вечер ви желая! newsm51

# 698
# 699
Партньорката на Йози от Качак на тази снимка изглежда много добре!
На предишни снимки сякаш не изглеждаше толкова добре!!

# 700
Тази снимка не съм я виждала досега!Много е сладка тука.Батко се е навел и почти не се вижда ! !!

# 701
Още една снимка зад кадър не виждана поне от мене до сега.От къде ги вадят години след снимките не знам? newsm78

# 702
  • Русе
Меги, Наде, и аз се зачудих днес на тези стари-нови снимки. ooooh!
А Бегюм ми хареса още на първите снимки, симпатяга е.

Много снимки от това парти?!

# 703
 Grinning
Реших да споделя информация с тези, които ще следят Kacak. Малко яснота по сюжета на дизито:
историята е за бивш полицай, който е убил сина на един от подземните босове (дали случайно или не  newsm78). Мафията обаче не прощава, особено ако е дете! По тази причина полицая влиза в програма за полицейска защита, като променят самоличността му и града - пращат го в Анадола, където отваря кафене (чаЙна). Но миналото няма да го остави лесно ...
Какъв ще бъде героя на Берк Хакман - добър или лош, ще се разбере.

Вече са 5 -ма главните  Grinning 

# 704
  • София
А как точно ще може да се следи този сериал? Въпреки забележителния ми напредък в овладяването на турския от 2010 г. насам, трудно ще успея да разбера нещо. Може би някой ще помага с превод. Иначе ще си гледаме картинки - поне аз.

Общи условия

Активация на акаунт