Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 236 - След финала

• 59 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Grinning
Реших да споделя информация с тези, които ще следят Kacak. Малко яснота по сюжета на дизито:
историята е за бивш полицай, който е убил сина на един от подземните босове (дали случайно или не  newsm78). Мафията обаче не прощава, особено ако е дете! По тази причина полицая влиза в програма за полицейска защита, като променят самоличността му и града - пращат го в Анадола, където отваря кафене (чаЙна). Но миналото няма да го остави лесно ...
Какъв ще бъде героя на Берк Хакман - добър или лош, ще се разбере.

Вече са 5 -ма главните  Grinning  

Благодаря!   bouquet

И аз разбрах с GT, че той е полицай,  Naughty убил сина на някой, а не са убили неговия син,  Naughty но си викам я да си трая,  Mr. Green  може Гуглето да ме е подвел....
Значи го спускат в селцето на Нургюл и си няма нищо общо общо с нея,  Crossing Arms Grinning  освен покрива....  Laughing
А Берк и лош, и добър.... все ще си е готин!  Peace

# 706
  • София
Grinning
Реших да споделя информация с тези, които ще следят Kacak. Малко яснота по сюжета на дизито:
историята е за бивш полицай, който е убил сина на един от подземните босове (дали случайно или не  newsm78). Мафията обаче не прощава, особено ако е дете! По тази причина полицая влиза в програма за полицейска защита, като променят самоличността му и града - пращат го в Анадола, където отваря кафене (чаЙна). Но миналото няма да го остави лесно ...

Вече са 5 -ма главните  Grinning 

Благодаря!   bouquet

И аз разбрах с GT, че той е полицай,  Naughty убил сина на някой, а не са убили неговия син,  Naughty но си викам я да си трая,  Mr. Green  може Гуглето да ме е подвел....
Значи го спускат в селцето на Нургюл и си няма нищо общо общо с нея,  Crossing Arms Grinning  освен покрива....  Laughing
А Берк и лош, и добър.... все ще си е готин!  Peace

newsm78 newsm78 newsm78 Чудя се до началото на сериала колко пъти ще променят инфото за него. #Crazy
Ива Hug още  първоначалната информация беше че е убит сина на мафиота,а не на полицая  Peace Съжалявам ако не сте ме разбрали правилно.Но друго ми е чудно пишеше че мафиота се завръща и отваря кафене(чайна),сега пък полицая отварял  Thinking

# 707
Grinning
историята е за бивш полицай, който е убил сина на един от подземните босове (дали случайно или не  newsm78). Мафията обаче не прощава, особено ако е дете! По тази причина полицая влиза в програма за полицейска защита, като променят самоличността му и града - пращат го в Анадола, където отваря кафене (чаЙна). Но миналото няма да го остави лесно ...

Вече са 5 -ма главните  Grinning  

Благодаря!   bouquet

И аз разбрах с GT, че той е полицай,  Naughty убил сина на някой, а не са убили неговия син,  Naughty но си викам я да си трая,  Mr. Green  може Гуглето да ме е подвел....
Значи го спускат в селцето на Нургюл и си няма нищо общо общо с нея,  Crossing Arms Grinning  освен покрива....  Laughing
А Берк и лош, и добър.... все ще си е готин!  Peace

Не разбрах нещо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Кой е бившия полицай  и защитен свидетел ,Берк или чичо Яго?

# 708
А как точно ще може да се следи този сериал? Въпреки забележителния ми напредък в овладяването на турския от 2010 г. насам, трудно ще успея да разбера нещо. Може би някой ще помага с превод. Иначе ще си гледаме картинки - поне аз.
Дано се намери smile3521 newsm17 newsm17,ама надали Naughty Naughty Naughty
Преводачески групи се сформират обикновено ,когато участват много популярни актьори, а тук участниците са популярни , но не и от най - най.
Поне такова е моето мнение!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 709
Привет,Незабравими! Hug
Прекрасен уикенд! Hug
Толкова много нови снимки зад кадър от Незабравима...и то повече от две години след финала.
Наде,поддържат ни интереса с тях,които така и не е намалял  Laughing

# 710
Добро утро Hug Hug Hug!
Хубава събота и чудесно настроение ви желая! Heart Eyes Grinning

# 711

newsm78 newsm78 newsm78 Чудя се до началото на сериала колко пъти ще променят инфото за него. #Crazy
Ива Hug още  първоначалната информация беше че е убит сина на мафиота,а не на полицая  Peace Съжалявам ако не сте ме разбрали правилно.Но друго ми е чудно пишеше че мафиота се завръща и отваря кафене(чайна),сега пък полицая отварял  Thinking

ДескаHug не е толкова важно.  На този сина или на онзи....  като почне, всичко ще ни се изясни...  Mr. Green

Ех само и сценариите ви да имаха нещо вярно,но няма да е така. Нургюл(Йозлем) е разделена от Дядо Яго ,който се завръща в градчето след убийството на сина му.Берг ще бъде полицаят ,който го преследва,а съпруга ще му е другата красавица( не й помня името).Това е по първоначални данни  обявеното  Peace

Но това по-горе го разбрах по този начин.
Peace А и от това, което аз намерих като инфо, нищо не се споменаваше нито за героя на Берк, нито за съпругата му,  Thinking та затова си затраях.  Mr. Green Но беше ясно, че Беглецът е Яго, и това, че той ще прави и продава чай. Mr. Green

Не разбрах нещо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Кой е бившия полицай  и защитен свидетел ,Берк или чичо Яго?

Hug Hug Hug

Ти пък - чичо Яго....   Joy Joy Joy ще падна от смях.... Joy Joy Joy
Точно той.
  Peace

# 712
...
Но това по-горе го разбрах по този начин.[/i] Peace А и от това, което аз намерих като инфо, нищо не се споменаваше нито за героя на Берк, нито за съпругата му,  Thinking та затова си затраях.  Mr. Green Но беше ясно, че Беглецът е Яго, и това, че той ще прави и продава чай. Mr. Green
...
ще падна от смях.... Joy Joy Joy
...
И аз вече  #Crazy  Joy
Да не би пък тоз дядо Яго да е подземния бос и да се връща след убийството на сина си в Анадола и да ги поливас чайче  hahaha Joy Joy Мафиот и чай  Mr. Green
А другият дебелачко от фотката да е полицая  newsm78 , който се оказва скрит на същото място от дето е мафиота  #Crazy иии... Берк между тях и двете мацки  hahaha Joy
Има и доФтор  newsm78
И кой е полицаят и кой подземния бос  Joy Joy Joy

# 713

Да не би пък тоз дядо Яго да е подземния бос и да се връща след убийството на сина си в Анадола и да ги поливас чайче  hahaha Joy Joy Мафиот и чай  Mr. Green

Joy Joy Joy

А другият дебелачко от фотката да е полицая  newsm78 , който се оказва скрит на същото място от дето е мафиота  #Crazy иии... Берк между тях и двете мацки  hahaha Joy
Има и доФтор  newsm78
И кой е полицаят и кой подземния бос  Joy Joy Joy

ДоФтора пък отде изскочи?   Thinking  Mr. Green Него не го бях срещала досега?  Thinking За да е пълна кашата - може да е Берк...    Laughing

А дебелачкото според мен ще е Боса, бащата на Берговото севгили....  и на убития.  Thinking
Сигурно ей тоз ще гътнат още в първи епизод и ела да видиш гонитба и криеница, обилно поляти с .... чай!
  Mr. Green

Burak Deniz - Burak Topçuoğlu

# 714
ДоФтора пък отде изскочи?   Thinking  Mr. Green Него не го бях срещала досега?  Thinking За да е пълна кашата - може да е Берк...    Laughing

А дебелачкото според мен ще е Боса, бащата на Берговото севгили....  и на убития.  Thinking
Сигурно ей тоз ще гътнат още в първи епизод и ела да видиш гонитба и криеница, обилно поляти с .... чай!
 Mr. Green
Burak Deniz - Burak Topçuoğlu

http://p.twimg.com/AwXj-LhCQAExcN6.jpg:large
ето този го дават като доФтор Назми! Сигурно ще ги възкресява след  #2gunfire

И много мафиото  #Crazy
/Mustafa Avkıran /İsmail Ali Topçuoğlu/ , /Begüm Birgören/ Merve Torcuoglu Demir , /Selda Özer/ Nimet Topçuoğlu, /Burak Deniz/ Burak Topçuoğlu, / Atakan Yağız Savaş/ Murat Topçuoğlu ++ /Berk Hakman/ Ertan Demir (може да е зеткото) и /Gazanfer Ündüz/ Erol Demir

има и едно тейзе Семиха  Grinning

може и този да гътнат  Rolling Eyes /Atakan Yağız Savaş/ Murat Topçuoğlu

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 13:36 от petan

# 715
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Около "Качак"-а става все по- заплетено Thinking- кой какъв, на кого, какво, защо...   33uu
Добрата новина е, че се очертава да бъде интересно yes- актьорите са добри, историята е заплетена и интригуваща още от самото начало, екипа е амбициозен, снимките вървят с пълна сила, доколкото разбирам, успяха да събудят интерес и държат в тайна подробностите, бавят трейлъра, че още повече да заинтригуват феновете... Добро начало наистина! thumbsup Да видим какво ще стане, малко остана! Peace
Пък Серхан отиде, та се не видя! Rolling Eyes

# 716
  • София
НОВА ТЕМА

Скрит текст:
Ако имате забележки или нещо за допълване към новата тема моля споделете Hug

# 717

ето този го дават като доФтор Назми! Сигурно ще ги възкресява след  #2gunfire

Чак сега видях, че пише доФтор Назми   smile3555  и че има още един младок с фамилия Topçuoğlu ....  Thinking
Един от двамата ще е...  Mr. Green
Чудех се откъде ми е познат тоя Atakan Yağız Savaş.  Thinking Thinking От Езел!   Peace

# 718
  • Русе

Привет, незабравими! Hug Hug Hug
С превода на сюжета за Качак и аз се опетлеших! hahaha hahaha hahaha Дано скоро пуснат поне един фрагман, че да вдяна кое-как-защо - по каква причина...и да захапем плувката.
Сега ви пожелавам спокойна, слънчева и релаксираща събота! smile3525
Благодаря на всички, които ни информират със снимков или текстов материал! lovekiss lovekiss lovekiss

# 719
Нова/стара снимка зад кадър. Wink

Общи условия

Активация на акаунт