Любители на Котки Тема 75

• 39 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Да и аз така съм чела че една котка може да спи до 20 ч на денонощие, но си е много индивидуално!

# 706
Да и аз така съм чела че една котка може да спи до 20 ч на денонощие, но си е много индивидуално!
А какво стана с твоето маце? Как е алергията?

# 707
  • На остров
Катюшка, какво да е станало? Аз нямам алергия Simple Smile,  иначе моята принцеса е супер, няма от какво да се оплаче тя Heart Eyes.

# 708
Катюшка, какво да е станало? Аз нямам алергия Simple Smile,  иначе моята принцеса е супер, няма от какво да се оплаче тя Heart Eyes.
Ми не знам, нали бяхте преди дилема дали да я дадете на някой... Thinking Как е мъжа, още ли се крие от мацинка?

# 709
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Кой беше с Малчо?
Преживяла съм същата история със Силвестър. Само дето той, нали е дърто и яко диване, сам се изтръгна от процепа на радиатора и направи цялата къща в кръв. При нас обаче е абсурд да се доближим даже до чешмата. За капак бях и сама, та се убеждавахме с едни намокрени салфетки. Мина му от само себе си и не помня колко време отне (поне 3-4 дни) да спре да куцука. Чак на втората седмица каките се прибраха и го заведохме при ветеринар. Човекът каза, че и да е имало нещо вече е минало заминало. С други думи на мястото на изтръгнатия нокът си растеше нов, а ветът само почисти остатъците (едни стърчащи отломки) от стария.

И  да знаете, че не влизам случайно. Днес (19.07) Силвестър става на 12 години. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето ви го с най новите му снимки, спи естествено, че за всеки случай и натиска завивката някой да не би случайно да му измъкне възглавницата отдолу. hahaha

Ето и да се почерпите!  Grinning Дано стигнат!

и цяла торта

# 710
Честит рожден ден на Силвестър Hug Още много години да ви радва! Grinning

Oт компанията Mr. Green

# 711
Момичета, стискайте палци, моето персийче Жужу е много болно, имаме нужда от положителна енергия Cry. Така и не му качих снимки тук, но ако стане нещо с него, ще кача клиниката ни в черния списък на ветовете....за втори път мисля, че грешката е тяхна.....Молете се за нас....

# 712
Честит РД на Силвестър   bouquet  Laughing

Аз съм с Малчо. Вече определено е добре. Тази сутрин диването отиде на оглед на мястото на събитието, аз пък си мислех, че няма да припари. Аз пък се сдобих с комплект спално бельо с щампа червена лапичка.

Най-добри пожелания за Жужу  Hug  Качи снимка все пак, за да й пратим добра енергия.  Hug

# 713
http://zodiq.snimka.bg/animals/juju.765324 това е моето слънце Жужу, той ми е третото детенце. На една годинка е и животът тепърва започва за него...пратете му положителна енергия...моля ви....вчера беше почти здрав, с едно малко проблемче...а днес....молим се да оцелее....

# 714
http://zodiq.snimka.bg/animals/juju.765324 това е моето слънце Жужу, той ми е третото детенце. На една годинка е и животът тепърва започва за него...пратете му положителна енергия...моля ви....вчера беше почти здрав, с едно малко проблемче...а днес....молим се да оцелее....
Милият, истински представител на персийците. Дано да се оправи, стискаме палци! Praynig Peace

# 715
Честит Рожден Ден на Силвестър!  newsm59

# 716
Честит рожденден на Силверстърчо !  Hug  Хич не му личи, че е на 12   Heart Eyes

# 717
Сладък Жужу.  Heart Eyes Какъв е проблемът? (Стискам палци  Peace)

# 718
Ами проблемът...имаше нещо в очето и сълзеше повече от обичайното за персийците, заведох го на лекар, казаха чуждо тяло, трябва да се извади с упойка.Той беше и за подстригване и решихме да съчетаем двете неща.До тук всичко нормално, той жив, игрив, храни се добре, даже вчера сутрин преди да го заведа в клиниката се закачаше много активно с мен и децата.Обадих се вчера към обяд да питам как са минали нещата и ме изненадаха, че има температура и проблем с белия дроб, а беше здрав, разбирате ли...Снощи не съм мигнала, цяла нощ диша тежко, хърка, напишка се два пъти, очичките затворени, особено болното, сутринта започна да му излиза пяна от устата, заведох го в клиниката и го оставих за системи, сега рева и се моля да ми оцелее момченцето, много ми е мъчно, но не ни остава нищо друго освен да чакаме.....

# 719
Ами проблемът...имаше нещо в очето и сълзеше повече от обичайното за персийците, заведох го на лекар, казаха чуждо тяло, трябва да се извади с упойка.Той беше и за подстригване и решихме да съчетаем двете неща.До тук всичко нормално, той жив, игрив, храни се добре, даже вчера сутрин преди да го заведа в клиниката се закачаше много активно с мен и децата.Обадих се вчера към обяд да питам как са минали нещата и ме изненадаха, че има температура и проблем с белия дроб, а беше здрав, разбирате ли...Снощи не съм мигнала, цяла нощ диша тежко, хърка, напишка се два пъти, очичките затворени, особено болното, сутринта започна да му излиза пяна от устата, заведох го в клиниката и го оставих за системи, сега рева и се моля да ми оцелее момченцето, много ми е мъчно, но не ни остава нищо друго освен да чакаме.....
Дано пухчето ти да се оправи, искрено се моля от все сърце! Губила съм две животинки, едното точно като теб - оставиха я на системи и след няколко часа ни се обадиха, за да си я вземем. В случая не виня клиниката - зайката си беше вече на възраст, 4 години гонеше. Моля се чудото да се случи и твоята душинка да се оправи! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт