Италия, 139

• 46 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Лени, аз изявих желание да сменя туризма с емиграцията поне за година-две в Амстердам и мъжът ми каза, че и той би... Сядай и мисли варианти и да тръгваме всички. Simple Smile

С най-голямо удоволствие да направим една комуна  в Амстердам !
Мечтая и за Норвегия аз ( Берген), изобщо друга раса са тези хора

Но първо ще направим обиколката тайланд, сингапур, кореа Wink

Аз също не емоцирам на 'лични', освен с  една потребителка, ама ся няма да я издавам  hahaha

# 61
  • в едно миланско село
Аз също не емоцирам на 'лични', освен с  една потребителка, ама ся няма да я издавам  hahaha

Thinking
клюкарки
 Crossing Arms

# 62
Феиам, искам да разбереш как се казва онова псих. отклонение:) да си снимаш храната:))

# 63
  • в едно миланско село
уф, стар човек съм не помня  Rolling Eyes
но тук (и на 100 други места) говорят за това:
http://www.repubblica.it/tecnologia/2013/05/10/news/instagram_e_ … mentari-58414845/

http://www.dissapore.com/cucina/disturbi-ossessivo-compulsivi-fo … ografare-il-cibo/

(ти, според мен, не си в тази категория, а в тази на ентусиастите с нова камера  Wink)

# 64
по-скоро да  Mr. Green въпреки, че като се замисля отдавна имам отклонения аз със снимките на чинии и маси:)

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 22:53 от lenilaf.

# 65
Ееееееее, Лени, много хубаво ти снима камерата!!!
Аз харесвам food fotografy, но нищо не разбирам от техниките, отделно нямам и оборудване, така че на този етап само воайорствам. Но ако някой ден се сдобия с хубав апарат (което е точка в списъка с мечтите ми), нищо чудно да залитна и да се отклоня и аз психологически... Grinning

Феиам, а би ли ме насочила как да го търся булгура, грано спеццато ли би трябвало да бъде? Rolling Eyes

# 66
и аз сега се пускам, след много гледане ( години) най-после си имам някакъв вкус какво ми харесва във фотографията, и орпеделено не е нито 'стрийт', нито 'портретна' фотография.
харесвам храна, итнериори места и архитектура, природа. Хората нещо не ме влекат като обекти, но ако проимаме дете ще го снимам, къде ще ходя Simple Smile
Аз засега нали ви казах че го обгрижвам като лъснат Москвич моя апарат и не смея да го взема навън  Laughing

# 67
  • Италия
та в този аспект не се чувствам научила форумски урок, а естествен човешки такъв.
което не ми пречи да си казвам кога съм несъгласна и смятам нещо за откровена глупост  Twisted Evil

инак, слава богу, всеки е свободен да се отегчи и престане да посещава. както и да чете, без да пише, или да изклюка нещо си по скайп и подобни. човещинка, к'во да праиш  Laughing

Аз като казвам, че положението е старост-нерадост, вие не ми вярвате  Twisted Evil
feiam, фен съм ти още от 4-та тема, ша знайш  Crazy

Хубава е Холандия, мацки, но много вали беее, изобщо не каталясва  Sick Скандинавия е още по-хубава и устроена, там пък е студено  Mr. Green...няма угодия, ей  Crossing Arms

# 68
Калатея, ако не си го пробвала този ситния (марокански) кус-кус, опитай веднъж дали ще ти хареса. На мен много ми допада точно за салати всякакви, да не говорим колко бързо става!  Peace
(ама това последното си е лично отклонение, при мен икономичността на усилия в домакинстването се е превърнала в някакъв топ-приоритет  Laughing).

Да си дам и моя скромен коментар по казуса "4-та тема" (сори, ама все повече ми звучи като "4-ти км"  Blush) - аз лично се възхитих на останалите момичета, които не отсвирват моментално Фейам, ами даже я поздравяват с добре дошла. Времената ли са били други, не знам, но сега интернет-и-форум пространството ми се струва много по-малко толерантно към подобни дразнещи субекти  Rolling Eyes.
Фейам, знаеш, нищо лично, коментирам случката, която ми дойде доста нетипична за теб, като първо явление на сцената!  Laughing

# 69
  • в едно миланско село

Феиам, а би ли ме насочила как да го търся булгура, грано спеццато ли би трябвало да бъде? Rolling Eyes

не, точно булгур си е. в някои супери близо до ориз, кус-кус и житни, в други - при етническите храни.

Мирена, заповядай в групата ми във фб : https://www.facebook.com/feiamfriends/piantaladiinsisteresull'età

Тралала, случката си има обяснение и всъщност се вписва в личностната ми характеристика, но са стари работи, ако се заварим на бира някой ден (когато децата ти са към пълнолетни, или по баби  Mr. Green), ще обсъдим философският и' и символичен аспект  Joy
темата е била в началото и момичетата-млади, инак щеха да ме сиктердосат като стой та гледай  Twisted Evil

# 70
ако се заварим на бира някой ден (когато децата ти са към пълнолетни, или по баби  Mr. Green), ще обсъдим философският и' и символичен аспект  Joy
темата е била в началото и момичетата-млади, инак щеха да ме сиктердосат като стой та гледай  Twisted Evil

С удоволствие. На твоите мацки няма ли да им е забавно да гледат малка банда от това, което в техните очи би било 4 бебета в различен стадий на подрастване?  Laughing
Сигурно няма да проработи  newsm78.
Аз лично обаче имах един такъв период сигурно съм била на 12-13, когато много ми се удаваше да гледам мъници, не че много се е случвало, но се чувствах хем възрастна, хем ми беше и забавно още.
Лека от мен, на компютъра съм, но мозъкът ми го нЕма.  Confused

# 71
  • в едно миланско село
и аз на такава възраст се забавлявах с дечурлигата на комшиите!  Shocked (при това, не беше платена дейност тогава  Laughing)
едно от тях твърди, че е останало травмирано от заплахата ми да го затворя в телевизора  Embarassed

(голямата мацка е на 3-седмичен стаж в детска градина. вече беше казала, че не иска деца, сега е категорична по въпроса  Joy)

# 72
едно от тях твърди, че е останало травмирано от заплахата ми да го затворя в телевизора  Embarassed

(голямата мацка е на 3-седмичен стаж в детска градина. вече беше казала, че не иска деца, сега е категорична по въпроса  Joy)

Joy Joy, и за двете неща.
Колкото за заплахата - достойна за младия Оруел!  hahaha

# 73
Калатея, ако не си го пробвала този ситния (марокански) кус-кус, опитай веднъж дали ще ти хареса. На мен много ми допада точно за салати всякакви, да не говорим колко бързо става!  Peace
(ама това последното си е лично отклонение, при мен икономичността на усилия в домакинстването се е превърнала в някакъв топ-приоритет  Laughing).

И ние сме големи фенове на кус-куса. И вчера и днес наобяд имаме на мен ми харесва повече от инсалата ди ризо. използвам същите смески като за инсалата ди ризо, но с кус кус.
Напоследък ( това не вА касае) проучвах колко е калоричен кус кус-а, малко по-малко калоричен е от белия ориз, но не е чак много ниско калоричен, както го мислих...

# 74
  • Италия
feiam, опитах се да се намърдам суббито в таз група във фейса, обаче соц.мрежа ми рече, че тя нон езисте  Crossing Arms Що ли?!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт