Италия, 139

• 46 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
.Льоле, ще ти дам да ми четеш дисертацията  Party Twisted Evil, на италиански е.

охо, дисертация по философия на италиански, не е шега работа
дай отказ, заинтригува ме
каква беше темата всъщност?

# 586
Честито на Зайчето много се зарадвах от новината! Да е жив и здрав сина й и да ги радва много!  bouquet

Честито и на празнуващите дечица малко на патерица  Hug

За пералните имам опит с няколко марки, ЛГ за мен са много силна марка иноваторска силно препоръчвам да се вземе пералня с  програми а вапоре , директ драйв мотор и повече килограми ( моята е 11 кг, а размера й е стандартен). Имам опит и с комбинирана пералня със сушилня ( не препоръчвам освен ако наистина няма къде да се простира), познавам и Канди  които са супер пералнички много силни в изплакването, Миеле. са хубави перални, но гаранцията 25г е в/у мотора не в/у самата пералня:) И така, моят лидер е LG , direct drive, програми а вапоре, икономични програми, бързи., няма то това клатене с часове, мери прането и тн.

А заб равих за фурната да кажа, че моята има вентилатор и наистина е добро нещо, препоръчвам с вентилатор ( то не знам дали има без вече..) Грил функция също е добра идея, особено я използвам за финализиране на някое готвене когато не мога да чакам повече

# 587

Пиша ви от мола, отдадох се на греховен шопинг- рокля, гримове и обици. Още щях да грабя, но се възпрях хихихи. Crazy

И аз днес си купих рокля  Hugне можах просто да устоя на материята.. Laughing Laughing
Харесвам много жени облечени така ,на мен лично не ми седят добре, щото нямам тънка талия,да не говоря за селския си прасец... Mr. Green Mr. Green

Купувам си ги и после не ги нося . ooooh!
Но се кефя да ги имам.. Thinking ooooh! ooooh!

# 588
имам приятелка която работи в тур-агенция и понеже и аз съм се чудила защо съществуват от това което ми е разказвала те не се занимават основно с индивидуални почивки и ато цяло никой не ще да се занимава с такива, организирането на големи групи и корпоративни ивенти както и индивидуални вип клиенти са им по-доходоносни и лесни.
те освен че стоят зад гишенца анимират и придружават вечери, семинари, изобщо всичко което се организира от агенцията трябва да е придружено и координирано + всякви
една такава агенция като хване 2-3 големи фирми , шефа и партньорите и пътуванията им, или групи пакети почивки са си изкарали парите

# 589
Лени, а защо не препоръчваш комбинирана? Аз преди да купя също четох доста непрепоръчващи мнения, но така и не разбрах кое не е а ниво, изпиращата част или сушащата? Просто не ми стана ясно. А всички мнения бяха за отделни пералня и сушилня. Обаче, за това се иска място. А при положение, че се ползва инцидентно, съвсем не всеки ден, ми се струва безмислено да е отделна. Обаче когато се наложи, е мнооого удобна.

Ох, да имах една тур. агенция на разположение, щях да си спестя доста ядове тези месеци. Със сигурност сама планирайки съм спестила пари, ама колко нерви заминаха....

# 590

Ох, да имах една тур. агенция на разположение, щях да си спестя доста ядове тези месеци. Със сигурност сама планирайки съм спестила пари, ама колко нерви заминаха....

явно си зависи от 4овека, за мен е удоволствие планирането и не го давам на друг Simple Smile

... анимират и придружават вечери,...

като някакви гейши си ги представих Simple Smile

да така е, ако нямаш корпоративни клиенти си загинал, много фалираха всъщност

# 591
Ами  няколко неща - при пералня 9/7 ( 9 пране 7 суши) това 7 е силно преувеличено. За да има изсушаване качествено вътре в барабана трябва да се въртят свободно малко парцали, в противен случай излизат сухички, но спарени, самите перални също все още не са преодоляли този именно ефект на спарване затова се налага да се купуват допълнителни ароматизатори, има такива които се слагат за времето на сушене, които струват пари. Губи се онзи ефект на свежест на нормалното пране, ароматите от препаратите изчезват да не говорим, че няма сушилня от клас А (от 2-3г не съм проучвала, може да се е появило нещо на Миеле), обикн. пералнята е А, ама сушилнята ВВ например, тоест не са и особено икономични. Ако има сушилня е добре да е голяма с голям барабан  отделно. Употребата на комбинирана за сушене аз поне рядко използвам обикновено зимата, ако нещо ми трябва бързо става, но за редовна употреба не. Но имам и къде да простирам де.

джоя, моята приятелка е точно такава 'гейша', която се определя на 'слугиня' по-скоро Simple Smileстои при келнерите, внимава за обслужването,  пазари се за цените и винаги е на мушката, ако нещо не е наред с яденето и пиенето.. хич не е дрийм уорк това въпреки че се пътува много.

# 592
Лени, тази приятелка в Италия ли е?
Ние работим с агенции, които се занимават само с бизнес пътувания за да нямат разсейки. За ивенти наемаме пак специализирана такава агенция, която си има достав4ици за вси4ко, катеринг, опит и т.н.
Qvno te neshto kombinirat, no ne mi e mnogo iasno kak.

# 593
Не не е в Италия, в България са. Имат различни отдели и различни хора, моята приятелка от тези индивидуални пътувания се премести в ивенти и е доволна, но слугинажа е страшен там. Тя прави и вип турове из България, разни хора които ги водят със самолетче да видят рилските езера и после ги стоварват на голф игрища и тн., а на вечерта викат нестинари да им правят спектакли докато вечерят.. и какво ли не, като например да ги заведе на Царевец ( например шеф на корпорация и сем. му) и отгоре да слязат 12  боляри на коне и да му подарят папирус за уелкъм в Търново, а вечерта 'звук и светлина" и подобни щуротии съм чувала от нея че е безумно нбаправо хората на какви неща се радват, като да уреди предварително купуване на черга от етъра така че шефа като мине въпросния занаятчия да му я подари.. да не я плаща:) Rolling Eyes
А при индив. пътувания има хора с пари в България знаете какви и ми се изправи косата за кави претенции става в-с ако тръгне някой за Сайшелите например и иска агенцията да му го организира... капризите са безчет  нищо общо с купуването на пакет за Шарм ал Шейх и тн.
Там ако дойде вместо бус за 8 две коли се правят проблеми, ако нещо не е като на снимката на брошурата също, вкл. разположение на стаите (леглата) и тн

# 594
 Joy Joy Joy
нямам никакъв поглед върху индивидуални "ВИП" пътувания

# 595
аз съм сто процента убедена, че с клиенти в България никога не бих могла да работя, осбено ако имат повечко пари, за мен хората които го правят имат нужда от специални премии и вредни

Кейт Мидълтън много добре изглежда, харесва ми много усмивка, рокличка, обувки .. чудна:)

# 596
Кейт Мидълтън много добре изглежда, харесва ми много усмивка, рокличка, обувки .. чудна:)

грижи не са и липсвали предполагам, писнА ми от тоя цирк

# 597
точно казвах във фейсбук, че е редно да ни дадат сега глобално по 2 почивни дни и кралска почерпка като в 15ти век - хляб и вино за плебеите! щото извинявам се, но (преместих скай тг 24) досега имаше застопорен прозорец с новината за излизането на кралското бебе и очакването му на фона на новините от деня

# 598
  • в едно миланско село

явно си зависи от 4овека, за мен е удоволствие планирането и не го давам на друг Simple Smile

явно сме редки изцепки, което, всъщност не е лошо  Wink
колкото по-малко сме на брой - толкова повече възможности  Laughing
и не става въпрос само за пари - на какви безсмислени преходи, предложени от агенции съм се нагледала, специално за Щатите, нямам думи просто. единствено изборът на хотел ме отегчава малко, останалото ми е част от кефа. а следващия път, с 2-3 научени урока, ще съм съвсем лежерна  Laughing

за комбинираните перално-сушилни и аз бях слушала негативи, но то позицията на човек, сушащ единствено бельо, хавлии и чаршафи, само позитивни страни виждам. дори и специалните парфюмирани салфетки, които ми донесоха от Германия, че тук нямаше (това преди няколко-вече не помня колко-години) си седят в опаковките, не чувствам необходимост от тях, разбира се, не суша повече от пълна на половин пералня. виж, за да се върнем на Щатите-видях какво става с отделни апарати, и най-деликатните неща излязоха живи и здрави в отлична форма, но ситуацията е различна. все пак, тук спокойно си простирам на балкона лятото, което по път е недотам възможно  Laughing

# 599
аз също съм за самостоятелното организиране като част от кефа
но не знам сигурно зависи и от посоката все пак едно е да си организираш уикенда в Париж, друго 1 месец обиколка на Китай напр

Общи условия

Активация на акаунт