Италия, 139

• 46 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
малко пове4е проу4ване и си готов, определно не се виждам някъде да се стоварвам от туристи4еския рейс и да вървя зад този със знаменцето, по-добре в къщи на дивана с книжка в ръка ...
навремето беше по-трудно, но сега има достатъ4но възможности за информация и организиране
а най -добре е с някой местен приятел да се разходиш

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 23:53 от gioia.

# 601
  • в едно миланско село
Кейт Мидълтън много добре изглежда, харесва ми много усмивка, рокличка, обувки .. чудна:)

грижи не са и липсвали предполагам, писнА ми от тоя цирк

на мен ми бяха много мили и сладки, като всяко младо семейство с бебе  Laughing
само се зачудих тази слаба и тренирана мацка как излезе с корем, като моя в 9-ти месец  Shocked
аз първия път излязох от болницата абсолютно плоска, все едно нищо не се е случило, а втория, поради възраст, предполагам, имах леко, подобно на бирено коремче, но определено не изглеждах още бременна  newsm78

[/quote]
аз също съм за самостоятелното организиране като част от кефа
но не знам сигурно зависи и от посоката все пак едно е да си организираш уикенда в Париж, друго 1 месец обиколка на Китай напр

баш пък Китай не бих го оставила в ръцете на агенция. мой приятел и жена му обиколиха Азия с фай да те (и не говоря за плажни дестинации). последните 2 пъти дори и хотели не резервираха оттук  Laughing виж, там на място, използват гид за дневни пътувания в специфични места.
както в Патагония не може сам да отидеш до някои от ледниците и няма как да избегнеш организацията. но това е едно, друго е, дет вика Джоя, самолет-рейс-хотел-рейс или квото-живописна местност-рейс-връщане в хотела. такова "пътуване" бих направила, ако ми платят за него, не ако аз плащам  Twisted Evil

# 602
точно казвах във фейсбук, че е редно да ни дадат сега глобално по 2 почивни дни и кралска почерпка като в 15ти век - хляб и вино за плебеите! щото извинявам се, но (преместих скай тг 24) досега имаше застопорен прозорец с новината за излизането на кралското бебе и очакването му на фона на новините от деня

Скрит текст:

Twisted Evil

# 603
Джоя, дисертацията се казва: L'antropologia di Alberto Magno: la doppia perfezione dell'uomo, където под "двойна" се има предвид, че в този живот (не отвъдния) човек може да се усъвршенства дотолкова, че да съзерцава Бог (което се схваща като висше щастие) както чрез разума, така и чрез добродетелите си. Алберт Велики е живял 1200-1280 г.

Фейам, и аз се учудих на корема на Кейт, но най-сетне и у нея нещо човешко да се види, досега изглеждаше (според мен поне) нечовешки добре като за бременна жена, и на едни токове... а аз се клатя тук като пате, точно един чифт обувки са ми останали да са ми удобни, всички останали нещо им има. Тъй че редно беше, световната справедливост го изискваше, в някой момент нещо да не е съвсем перфектно  Naughty.

Според мен се карат нещо за името, сигурно Уили настоява за нещо кралско и традиционно като Джордж, както казваше Льоли, а Кейт иска да го кръсти Даянчо, в името на феминизма и неконформизма  Laughing.

# 604
точно казвах във фейсбук, че е редно да ни дадат сега глобално по 2 почивни дни и кралска почерпка като в 15ти век - хляб и вино за плебеите! щото извинявам се, но (преместих скай тг 24) досега имаше застопорен прозорец с новината за излизането на кралското бебе и очакването му на фона на новините от деня

Скрит текст:

Twisted Evil

ахахахахааха

# 605
Здравейте. Да има желаещи за народни танци и хорца в Милано? Организираме група и започваме септември:)

Пишете ми ако има запалени.

Hug

# 606
Здравейте приятно ми е  Hug има ли някой в район Умбрия Simple Smile

# 607
  • в едно миланско село

май не, ама сме подвижни и с удоволствие гостуваме насам-натам (най-вече на приказка  Laughing)

# 608

Май не, но сме всяка вечер заедно във форума Wink. Тъй че заповядай!

# 609
Привет дами  Hug
Големи жеги..... и следобедни дъждове! Хората тук коментират, че не помнят такова лято.

Как сте?  Simple Smile
Аз си купих билет и след феррагосто отпрашвам за Бг.
Освен това, направих кисело мляко. Подариха ми два литра прясно издоено краве мляко, запретнах ръкави и с половин кофичка натурално на Конад за закваска получих чудесен резултат!   chef

А сега съм в чуденка дали Тралала няма да реши да даде на близнаците кралски имена Thinking  Че ако е така, голямо мислене ще падне докато постигнем консенсус за по три женски и три мъжки...  ooooh!

Пропуснах да споделя, че след дълго търсене, миналата седмица си купих едни сандали Nero Giardini, по-удобни никога не съм имала!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 11:19 от calatea

# 610
Привет дами  Hug
Големи жеги..... и следобедни дъждове! Хората тук коментират, че не помнят такова лято.

всяка година така казват  Wink

# 611
Привет дами  Hug

Пропуснах да споделя, че след дълго търсене, миналата седмица си купих едни сандали Nero Giardini, по-удобни никога не съм имала!

Не им се връзвай, хората са ужасно злопаметни по отношение на климат, а се правят, че им е важно. Twisted Evil Все незапомнени дъждове, незапомнени жеги, сибирски студ и т.н.
Даже себе си четох наскоро как съм се оплаквала миналата година в градинарския подфрум, че сме били имали "ужасно дъждовна пролет" и това ни бави работите в градината.
Аз дъждовна пролет от миналата година не помня. Laughing Сега ако ме питаш, тази година беше много дъждовна. Joy

За сандалите, машалла! Аз тази година ни един чифт не уцелих удобни, а от миналите години пак само неудобните са ми оцелели. Дори супер ниските и равни сандали, пак имат нещо, което не им е наред и не стават за разходка повече от 10 минути. Rolling Eyes Заканила съм се довечера да ходя пак да търся, с приоритет удобство този път.

# 612
Бе аз съм топлолюбиво растение и не ме притесняват високите температури. Повече ме дразни резултатът от комбинацията влага+жега, а именно комарите!
Иначе май сте прави за паметта, сега се сещам, че и такава зима не бяха виждали, а миналата беше паднал 50-сантиметров сняг, какъвто тази зима почти не видяхме  Simple Smile

Барб, за сандалите и аз заложих на удобството, понеже ходилата ми са много смотани и трудно им уцелвам комфорта. А аз ходя пеш доста. Така че съм много доволна от покупката. Дано и ти си намериш нещо, което да ти хареса!

Видях, че Льоли ще ходи в Гърция, та да си кажа и аз за маслиновите дръвчета: ми и нашите тук не миришат. Обаче смокиновите... ммммммммммммммм!!!

П.П. намерих модела на сандалите, ето тези си купих.

# 613
Калатея, много са симпатични, а никога не бих предположила точно за подобен модел, че се отличават с особено удобство - тъй че още по-добре! Честити да са ти!
Аз, както казах, изма един чифт балеринки още, които понасям, за късмет са летни с дупки (перфорации), и мисля с тях да си доизкарам бременността. И без това не ми се излиза от вкъщи  Rolling Eyes.
Добре, че ми остава малко време още (сравнително), че и дрехите вече ми умаляха, тези за бременност става дума.

М, днес понеже ми е един шантав ден, може и снимки да сваля, чакайте да видим.

# 614
Благодаря, Тралала, аз всъщност исках два други модела да пробвам, но ми донесоха още два и така уцелих тези. От всички, които пробвах, три бяха на Nero Giardini, но само този модел ми пасна на крака. Сега видях, че в интернет са с около десетина евро по-евтини, но аз просто няма как да купя обувка без да премеря.  Confused

Аз днес съм на линия, така че чакам снимки  Wink  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт