Италия, 139

• 46 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ето снимкa, но не съм доволна  Laughing. Макар да се снимах нарочно, за да се имам, коремът ми не изглежда толкова впечатляващ точно в този ракурс.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 23:32 от tralala81

# 616
Хм, абе личи си, че бая стърчи напред. Но снимай се и в друг ракурс, за да видим колко. Laughing
А ти вярно си си същата! Точно като дукесата - нито дебелееш, нито си разваляш стилния силует. Само един балон под роклята и готово. Crossing Arms

# 617
Тралала, чудесно изглеждаш, пу пу!  Heart Eyes
Не знам колко килограма си качила, но много хармоничен бременен силует демонстрираш.  Simple Smile

# 618
много си хубава! комплименти  Grinning

# 619
  • Италия
Леле, Тралала, ма ти сигурна ли си, че са две бебета вътре?  Crazy Голям разкош си, брава!!!  Hug

# 620
  • Milano
И аз задавам същия въпрос като Мирена.

Тралала, супер си. Как се справяш със спането и по-точно с обръщането?

Калатея, ти се загуби. Още ли сте с гости?

Аз много харесвам Неро Джардини, по-точно ботушите им. Сандали не съм гледала. Няма ги във всички магазини, а и не са евтини.

# 621
Две са, две... и си личи! Само че със снимането не е толкова лесно - то трябва да се излиза от вкъщи (да не съм сама при това), да не се забрави фотоапарат... абе сложна работа  Laughing Laughing
Реджи, обръщането нощем е много гадно, трябва да си държа корема с две ръце, за да се превъртя, и пак е трудно - ясно е, че се будя всеки път, като трябва да се завъртя  Tired. Ама пак е със сигурност по-добре, отколкото ще е след 1 месец  Crazy.
15 кг съм качила само, мен поне ме учудва, много повече ми се струват  Laughing.
Довечера ще махна снимката обаче.

# 622
  • Milano
А место за таткото остава ли на леглото? Laughing

Не те ли е страх да не ти изпраска корема нощем?

Калатея, ние дъждове не сме виждали отдавна.
Обаче миналото лято бяха два ''ужасно'' горещи месеца, а сега е нормално.

# 623
Изглеждаш  чудесно Тралала

# 624
  • UK
tralala, мила, чудесна си. Коремчето си го бива, но 15 кг отгоре ми се виждат завидно малко! Hug Hug Hug Имаш ли голям апетит или внимаваш нарочно? То ти си и с такава фина структура, де.

# 625
  • в едно миланско село
Тралала, много си сладка и изглеждаш прекрасно, пу-пу.
абе, аз ненапразно ти казах, няма начин да имаш проблем с килограмите и го потвърждавам-с такава структура не искам да мисля как щях да кльопам простотийки всек'ви  Laughing

# 626
О, да, аз ям, каквото и когато ми се яде. Само дето не пия каквото ми се пие  Mr. Green.
Обаче коремът не издържа на разтег и ми се появиха стрии, оплаках ли ви се Sad. От предишните бременности ми се бяха разминали, та се надявах и сега, ама не ме подминаха този път. Пациенца.
Днес освен това Мила ме пита защо имам бръчки  Laughing. Ей, това момиченцата не прощават!!  hahaha

# 627
КОлко си красива!

# 628
Благодаря на всички за комплиментите  Heart Eyes!!

# 629
Последният  комплимент от мен,но чак сега се връщам - успях да те видя обаче.. Hug
Никога не бих ти дала бременна с близнаци.. Peace Hug
Аз бях поне двойна и то само с 1- качих 20кг... Mr. Green
Успешно доизкарване на бременността ! Peace Hug

До мацките ,които са ходили поне 3-4 пъти до Верона .. Mr. Green - има ли нещо дето да не съм видяла ? В понеделник ще бъда там и се чудя какво да видя ,така че ако има нещо дето знаете и не е популярен тур. обект ,но е интересно ,кажете  newsm78
Ще ходя на концерт на Дзуккеро в Арената.. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт