Италия, 139

• 46 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ще ходя на концерт на Дзуккеро в Арената.. Peace Hug

Супер! В последните седмици слушам само Дзукеро в колата, много ми върви. Simple Smile))))

Аз съм била във Верона само веднъж и нямам позиви да се връщам.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 23:40 от Barbabeau

# 631
  • в едно миланско село
ужас, за Дзукеро и до кварталното читалище не бих мръднала  Embarassed
в някакви едновремешни времена харесвах някоя друга песен, след това-скука  Rolling Eyes

# 632
На мен ми е далеч от любим, но, ей така, в последните седмици ми е приятен.

Иначе харесвам Джо Кокър, когото той имитира. Wink

# 633
Ами това са някакви емблеми стереотипи на италианската естрада и си имат фенове като Веско Маринов ( не че ги сравнявам), твърд електорат. Моите приятели, които са с 10г по-млади от мен бяха силно разочаровани че в Италия не кънти навред Ерос Рамацоти и сто пъти ме питаха дали го харесвам, аз отклонявах, отклонявах питането, пък накрая си казах какво мисля - като бях в училище на 15 беше супер, от тогава всичките му парчета ми звучат еднакво. Това всъщност е и настоящ тренд, дали Амичи ще продуцират името А, или мин. година Б на мен са ми тотално еднакви тези хора. И като звучене, и като стил се котира едно и също. От тези риалити-та не излиза нищо свестно , иначе гласовито, да факт и талантливи,  но май отминаха времената на големите творци, от които нещо отвътре да излиза, търсещи хора, хора които не искат някой да ги превърне в продукт от днес за утре  -  и ще ги гледаме все такива, освен в някакви ограничени тиражи някъде ...  Така или иначе вадят се хитове, красиви песни има не е да няма, за разлика от аре да не казвам къде, където е гаси естрадната пустиня.

# 634
На мен,както и на цялото ми семейство пък ни харесва.. Mr. Green Mr. Green
И съм повече от сигурна ,че ще си изкараме върховно. Peace
За да бъда в пълна крачка,смятам да ударя по едно моито в някое барче на пиацата преди концерта. Mr. Green Hug

п.с. щом като няма никакви съвети къде да отида във Верона .. Rolling Eyes

п.п.с - Ми я ме светнете,щом съм толкова стереотипно изостанала в музик. си вкусове ,вие какво слушате ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нямах никакво съмнение в реакциите изобщо....
ЖЕНИ ! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 14:51 от fio'

# 635
  • Milano
Fio, няма нужда да се обясняваш защо харесваш даден изпълнител.

На мен също ми харесва. Във Верона не съм била, но и ти не си казала кво си виждала, за да ти се дадат съвети.

Веско Маринов и в мечтите си не може да има твърдия електорат на Дзукеро по целия свят (баси сравнението) Mr. Green

# 636
Днес освен това Мила ме пита защо имам бръчки  Laughing. Eй, това момиченцата не прощават!!  hahaha
Joy   Много сладка Мила!  Heart Eyes

Реджина, от десетина дни сме вече без гости. Наеха къща в едно съседно село и ще стоят при другите баба и дядо/близо до тях са/, докато боядисат и се пренесат на новото място. Върнахме се към нормалния живот, така да се каже  Grinning

Фио, пожелавам ти да си изкарате страхотно на концерта и да релаксираш максимално!!
Дзукеро не ми е сред любимите изпълнители, но има няколко от старите му парчета, които ми харесват. Аз съм на периоди. Напоследък си преслушвам Ейми Уайнхаус и Тото.

# 637
M-u drugoto по някой от каналите Дискавъри даваха филм за лайфстайла и къщите на най-богатите в света и единия беше Дзукеро, който ни разходи из една от къщите си. Ако ви попадне гледайте го те ги повтарят често тези епизоди

# 638
  • Италия
Няма нужда човек да е върл фен на някой изпълнител, за да отиде на негов концерт и да стане част от спектакъла на живо  Peace, а когато това се случва на Арена ди Верона, емоцията е гарантирана. Познавайки и стила на италианците да строят сцени, да работят с техниката, светлинни и звукови ефекти...ммм, fio, завиждам ти за предстоящото преживяване!!!
Аз съм била част от един такъв спектакъл с изпълнител, не от ранга на Дзукеро за съжаление и не мога да опиша с думи прости, за какво иде реч. Наистина невероятна емоция е!!!

# 639
Мирена, сега като ти видях лентичките и се сетих, че пропуснах да честитя рождениците на теб и на Десита... Макар и със закъснение, да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!   bouquet

Видях и снимките, които беше пуснала, много сте хубави! И комплименти за тортата!  Simple Smile

# 640
Няма нужда човек да е върл фен на някой изпълнител, за да отиде на негов концерт и да стане част от спектакъла на живо  Peace, а когато това се случва на Арена ди Верона, емоцията е гарантирана. Познавайки и стила на италианците да строят сцени, да работят с техниката, светлинни и звукови ефекти...ммм, fio, завиждам ти за предстоящото преживяване!!!
Аз съм била част от един такъв спектакъл с изпълнител, не от ранга на Дзукеро за съжаление и не мога да опиша с думи прости, за какво иде реч. Наистина невероятна емоция е!!!

Да ти кажа ли ,че съм била на "Аида" в Арената..  Hug Peace Peace Hug

то си е за страм - и сега се бяхме засилили да видим Верди ,ама точно когато исках да купя билетите ,видях концерта на Дзуккеро.
И тъй като особено мъжът ми му е голям фен и никога не е бил на негов концерт, затворих очи и ....му направих голямата изненада.. Hug

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 19:11 от fio'

# 641
  • в едно миланско село

Нямах никакво съмнение в реакциите изобщо....
ЖЕНИ ! Joy Joy Joy

и що си си изтрила закачката за българските навици?  Mr. Green

разбира се, че ще си изкарате чудесно, което не е причина всички да се втурнем към Верона  Laughing
и принципно, да, само ако съм фенка ще се занеса на нечии концерт, имах си хас, останалото е като да си купя книга, само щото всички я хвалят  Rolling Eyes

инак, аз съм музикален (както и литературен) помияр, всичко слушам с изключение на техно-дискотечни ритми, чалга и подобията и', интелектуал-снобски кантаутори и италианска мелодика. преобладава обаче, рок-пънк отенък в музикалните ми предпочитания и малко вlues за настроение. с'а, като ми кажете с Барбата, че Бон Джови са американска чалга ще ми потънат гемиите и ще ви обвиня в типично бг отношение  Mr. Green

# 642
Цитат на: feiam link=topic=725465.msg25769153#msg25769153
с'а, като ми кажете с Барбата, че Бон Джови са американска чалга ще ми потънат гемиите и ще ви обвиня в типично бг отношение  Mr. Green
Засрамих се. Simple Smile))))) Обаче аз нещо за оформлението на сцената май се изказвах...  newsm43

Днес денят ми беше озвучен от Бах и Боб Дилън Laughing к'вото такова.

# 643
  • Milano
Tralala да влиза всеки ден с отчет, че е 3 в 1...да не я мислим. Laughing

Не стига, че е жега ами и толкова комари са излезнали, ужас.

Фио, кога е концерта?

# 644
Ето ме, тъкмо щях да се "отчитам", с информацията, че аз днес пък съм тотално на вълна Мамма миа, мюзикъла с Мерил Стрийп. Ако някой не го е гледал, силно препоръчвам, лек, неангажиращ и разтананикващ Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт