Италия, 139

• 46 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • в едно миланско село
Ето ме, тъкмо щях да се "отчитам", с информацията, че аз днес пък съм тотално на вълна Мамма миа, мюзикъла с Мерил Стрийп. Ако някой не го е гледал, силно препоръчвам, лек, неангажиращ и разтананикващ Simple Smile.

а за чувствителни души като мен  Mr. Green, от време на време и просълзяващ  Laughing

# 646
Ох, аз всеки път се разплаквам на песента за дъщерята, дето е пораснала  Laughing. При това аз самия филм го гледах преди 5 години, когато излезе, а сега само клипчета с песните, и пак ме хваща  hahaha.
В Уики четох, че според някаква рецензия филмът бил 'the closest you get to see A-List actors doing drunken karaoke'  Mr. Green.

# 647
  • Milano
Аз го гледах преди 4г. в самолета на отиване на сватбеното пътешествие.

Беше ми забавен, заради песните.

Едно време, като ходехме на морето и в колата слушахме все АББА или Бони М и затова за мен са сентиментални спомени.

# 648
Предавам наживо от един бар. Искам да ви кажа, чи диджеят пусна българска чалга - Азис, и хората (италианци) полудяха! Shocked Joy

# 649
Ани, сериозно ли Shocked!
Аз пък сега се прибирам от една страхотна вечер с основна цел - фоерверките по случай св. Анна на Иския, и междинна - вечеря в приятна компания на Прочида, всичко това на гоммоне. Фоерверките ги видяхме от съвсем близко разстояние ( изстрелваха ги от един кораб, а ние едва не се сблъскахме с него, две лодки -едната Гуардиа костиера, другата Полиция, веднага ни налетяха и ни скортираха на безопасно разстояние от там ). Беше страхотно, ама сега отивам да спя, утре ще разкажа по-подробно.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 11:01 от dessita

# 650
Леле, какви нощни включвания! Респект  Laughing

Ани, освен да ни кажеш коя е таз' песен на Азис...

Абе аз като ви казвам, че културния контекст е важна величина, никой не ми вярва  Laughing. Ерос Рамацоти и Лаура Паузини са друго в Бг и в Ит. И то не е в пряка връзка с интелектуалния багаж на хората.

Мъжът ми заведе децата на басейн, ама дкато излязат от нетърпение омрънкаха света....

# 651

Ани, освен да ни кажеш коя е таз' песен на Азис...

Ох, пак ме събудиха с ремонтите тука. Tired Един съсед си строи къща.
А ние снощи затворихме бара, до 4 танцувахме и пихме. Crazy

Веднага казвам коя е песента: http://www.youtube.com/watch?v=ZgNZxSD-Yk0
По едно време пусна и един дует на Азис и Десислава, но не си спомням какво беше.

Ами за мен беше адски странно да ги чуя, понеже разбирам текста, знам кой е Азис и как изглежда Twisted Evil
Но насред целия маратон парчета, не мисля, че включванията на Азис звучаха на хората по-различни от онзи индийския хит например, който докато беше модерен, много се танцуваше по дискотеките.

Дескееее, добре че ми напомни за зарята, от 3 дена се каня да кажа за едно такова шоу на Фио.

Значи, Фио, довечера ще има spettacolo pirotecnico в Campione d'Italia. Ако е като предишните години, не е просто заря, нали, ами продължава с часове и е много зрелищно.
Ако не ти се ходи в самото Кампионе, от Лугано също се вижда.
Ние сме се разбрали да идем с приятели с лодки.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 11:58 от Barbabeau

# 652
  • Milano
Барба, това как се танцува? Нито е бавно, нито е бързо, едно такова...никакво.

Дайте идея за някой сайт за картички за Р.Д.

Исках да ''пратя'' на майка ми, че днес е рожденичка и попадам все на някакви, които не ми харесват.
Гледах в сайта на АБВ и един италиански.

# 653
Предавам наживо от един бар. Искам да ви кажа, чи диджеят пусна българска чалга - Азис, и хората (италианци) полудяха! Shocked Joy
Aуууу ужасссс полудяха от кеф или от потрес ? Shocked newsm78
А кълчиха ли се италианците на парчето на Азис ??? Joy hahaha
И диджея да не е някой бг шекер момче или беше италианец ?

# 654
Барба, това как се танцува? Нито е бавно, нито е бързо, едно такова...никакво.

И аз това си помислих, но иначе си звучи точно екзотично.

Виж този сайт за картички: http://www.123greetings.com/

# 655
Aуууу ужасссс полудяха от кеф или от потрес ? Shocked newsm78
А кълчиха ли се италианците на парчето на Азис ??? Joy hahaha
И диджея да не е някой бг шекер момче или беше италианец ?

Полудяха от кълчене. Laughing
Всички бяха италианци, Маркрит. Диджеят също, дори съвсем младо момче. Но се оказа, че собственикът на бара, който е на около 40, е бил в България доста пъти и е пял заедно с Азис на сцената на някакъв локал Laughing, та песни на Азис се пускаха по негова инициатива.

Ми, Реджи, с усукване. Все едно не знаеш кючек какво е. Те хората вдигнаха ръцете и се ориентираха някак си. Естествено, по-различно го танцуваха от българите, ама пак доста го налучкаха, чак се учудих и аз.

# 656
Другото да не е било това http://www.youtube.com/watch?v=6MA9Rbo6fL8  Laughing

Визията им е един път  Laughing.

# 657
Малеее в потрес съм честно. Sick ooooh!

# 658
  • Milano
Барба, мерси за сайта. Харесах си няколко.

М,да и аз така си помислих...с усукване, но ми е далеч от представата за танцувална музика.

Кючекът е по-различен като музика, той ми харесва.

# 659
Малеее в потрес съм честно. Sick ooooh!

Markrit, споко. Простотиите не са нещо непознато тук. Laughing
Даже, ето, поздравявам те специално с най-горещия хит на това лято. Пари, пари, буквално преди броени дни излезе, обаче вече няма идиоти и полуидиоти, които да не го знаят (и аз в това число).
Има субтитри, така че силно си пожелавам, че ще го разбереш и няма да ме караш да го превеждам. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=5-nKokQGiG0

Общи условия

Активация на акаунт