Италия, 139

• 46 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Азис в Италия..... ooooh! ooooh!...............все по на добре отиваме хора  Mr. Green Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

Въпреки че не ме учудва, ММ и някои др.италианци преди години /в Бг/,просто си умираха по чалгата и певиците най-вече.. Mr. Green Mr. Green
Но в Бг. просто се връзват тези работи..-

Сега показах на моя Азис ,и той като върл хереросексуален ,категорично го отхвърли.. Mr. Green Mr. Green

Барб, мерси за инфото ,сега ще прескоча.
Гледала съм 2 пъти тези в Швейцария на 1авг. ,и едно в Германия на Костанс - винаги са били мн. впечатляващи.. Peace А 1 път ,точно на РДми ден на лаго ди Изео и аз ги гледах от едно корабче насредата - няма разлика,само дето не си на земята.

Реджи, честити на майка си от мен специално   bouquet /ние лъвовете,трябва да се уважаваме помежду си ,щото сме ценни  Wink Peace Joy/
За картичките,и аз използвам този сайт  на Тралала. Peace

Шашкаш ме с кючека... #Crazy,не ми казвай че можеш и да го играеш.. Mr. Green ooooh!
Мале,какъв кючек съм гледала в Йемен на една сватба... Hug Peace Hug- неповторим...

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 13:00 от fio'

# 661
Шашкаш ме с кючека... #Crazy,не ми казвай че можеш и да го играеш.. Mr. Green ooooh!

Ооооо, не. Laughing

# 662
  • Milano

Реджи, честити на майка си от мен специално   bouquet /ние лъвовете,трябва да се уважаваме помежду си ,щото сме ценни  Wink Peace Joy/

Мале,какъв кючек съм гледала в Йемен на една сватба... Hug Peace Hug- неповторим...

Ами, шашни се. Joy
Чак да мога не, пробвам да въртя корем, рамене, ама не съм го правила от много години.
Майка ми я бива много. Laughing

Благодаря за поздравите.

# 663
Аз веднъж се оказах в Яйцето на Ректората на Васильовден, и по едно време почнаха да прииждат циганите, които учат висше, за да си празнуват тяхната Нова годината. Леле, събраха ми очите с кючеци, аз къде ли да съм виждала изобщо кючек на живо, но тия момичета направо ме разбиха, дори някак по-"постно" изглеждаше от чалга-извивките, но за сметка на това определено си иска майсторлък! Страхотни бяха!

# 664
е защо dа ne се танцува кю4ек? забавно е. регетона да не е по-културен? или латино-американо?
тук Брегови4 много уважават примерно,
ние даже на фирмена коледна ве4еря бяхме наели кю4еклийка (на пъпа на милано), купона стана супер

Regi, 4estit praznik na majka ti!

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:47 от gioia.

# 665
ние даже на фирмена коледна ве4еря бяхме наели кю4еклийка (на пъпа на милано), купона стана супер

Това ми напомни за един рекламен банер преди години, оферта на туристическа агенция:
"В Истанбул за 3 март" Mr. Green

# 666
Аз съм дръвце по танците. Mr. Green Mr. Green
За кючек изобщо не ставам  Naughty Mr. Green,но не ми и харесва.. Mr. Green
Ако трябва да избирам ,предпочитам "класическата чалга" Mr. Green Mr. Greenтази дето ти разбива сърцето.. hahaha Joy

Тези дни прекарах доста време,да гледам циганските парчета на Тодор Колев... Peace Hug Hug - неповторим ,страхотен.
Та от него ,а и на другите Големи бълг. актьори от това време - еее,наистина Големи бяха ! Peace Hug Hug Hug

п.с.  я от мен едно поздравче,хем актуално ..

http://www.youtube.com/watch?v=xnrFtqDeDsg&list=RD04NA8D92y9WKs

да не ви говоря как съм си го надула....в слушалките обаче.. hahaha Joy
кво да им разправям на моите ,кой е Той .. Peace Hug- и кво да им обяснявам за какво се смея сама.. Hug Hug

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 14:45 от fio'

# 667
.... а колко са млади всички на видеото!

Калатея, исках да ви честитя възстановеното спокойствие! Simple Smile

# 668
  • в едно миланско село
да кажа, че ми се прибра малката щерка от скаутски лагер. след като във вторник вечерта плака по телефона, се бяхме приготвили да слушаме мрънкане и "никога повече"  #Crazy
обаче тя взе, че ни изненадА, скачайки от влака со все раницата на гръб, отслабнала, почерняла и в отлично настроение, осведомявайки ни, че догодина ще ходят на море, щото Олтрепо Павезе е за хора в пенсия  Joy
сега пера всичко, че утре сутринта с мъж ми се изнасят към морето  Laughing

# 669
супер, все ги мислим за малки децата, а без нас си карат кефа   hahaha

# 670
Вчера моите едва ги спрях да не тръгнат сами за басейна  Laughing.

Фейам, заминаха ли за морето?

# 671
  • в едно миланско село

точно!  Laughing

Тралала, тръгнаха, да, сега оправям хаоса след разопаковането на един багаж и оправянето на друг. трябваше да изпера всичко, що беше в раницата, защото сложила мокри бански и фанелка вътре и въпреки, че нещата са разделени в пликове, естествено смърдеше на мухъл  ooooh!
за днес смятам само да изгладя и прибера нещата, чистенето ще изчака да изпратя и голямата  Laughing

(не знам как я карате в тая жега, но аз от вчера не съм спирала климатиците...)

# 672
Калатея, исках да ви честитя възстановеното спокойствие! Simple Smile
Благодаря, Тралала, голямо облекчение беше за всички, наистина  Simple Smile
На твоите дечица как им се отрази басейна вчера? A на татко им?  Wink

точно!  Laughing
Тралала, тръгнаха, да, сега оправям хаоса след разопаковането на един багаж и оправянето на друг. трябваше да изпера всичко, що беше в раницата, защото сложила мокри бански и фанелка вътре и въпреки, че нещата са разделени в пликове, естествено смърдеше на мухъл  ooooh!
за днес смятам само да изгладя и прибера нещата, чистенето ще изчака да изпратя и голямата  Laughing
Класика!!!  Joy
А голямата кога тръгва, Феиам?

Аз жегата сравнително лесно я понасям /засега/, но вечер определено си мечтая за бриз и студено питие на място, където се чува шум на вълни... Crazy

# 673

Ние решихме догодина да купим климатик. Холът ни е в sottotetto и в дни като тези става много горещо. До сега не ни е пречило, но май остаряваме вече, щом си гледаме комфорта. Само не ми е ясно къде и как ще окачим външното тяло. Може ли да се качи на покрива? Какви норми има за тази работа? Thinking

# 674
тук са 36-40 градуса с влага  ooooh! и е ад просто, излиза се в краен слу4ай

Общи условия

Активация на акаунт