Италия, 139

• 46 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • в едно миланско село
Калатеа, другата събота. ще я водя аз с нощен влак и ще се прибера неделя вечер със самолет. като свърша с гладенето трябва да погледна маршрут, градски транспорт и тем подобни  Rolling Eyes

Барбич, не е до години, според мен. инак щерките ми нямаше да спят в хола (досега де  Laughing) по жегите.
за външното тяло : ми вие сте в самостоятелна къща, та мисля, че единствените норми ще да са от гледна точка на безопасност  Rolling Eyes
поне проблеми със свързване към водопроводната мрежа няма да имаш, даже може да ти полезно за градината  Laughing, а водата, която изтича от новите климатици била безкалкарна, почти стерилизирана, така обяснил техникът на мъжо.

# 676
да, такава е и става за ютия примерно

# 677
Ами проблемът при монтажа го виждам с височината и с естетиката. Не искам да е някъде, където ще го виждам от терасата, а на другата възможна facciata, става въпрос за височина 4 етаж. newsm78 То има ли нужда от манутенционе това външно тяло или само се монтира и забравяш?
Отидох на сайта на Дайкин (единствената марка, която знам) и харесах най-семплия по външност модел. Как да разбера колко струва цялото нещо? Намирам някакви подозрително ниски цени, май са разбити някак на парче?

а водата, която изтича от новите климатици била безкалкарна, почти стерилизирана, така обяснил техникът на мъжо.
Тамън за вапоретто-то ми Polti. Outta Joint A, ето, и за ютията. Чудо. Simple Smile))))))

# 678
Фей,толкова искам да запиша в скаутите и м.син ,а той се дърпа..няма кой да го навие,ще трябва да ги срещнем.. Hug

Снощи помислих,че са те оставили мома  Wink ,ама тц.. Mr. Green-госпожа майка ти тук ли е?
Климатиците и при мен работят ,но в 2часа през ноща ги изключвам -не знам защо, но се будя по това време замръзнала.. Mr. Green ooooh!

Фей,мн.важно ,но само при отговор Да ,ще ти пиша на лични - имаш ли позната ,детето на която е в "дон боско"- нещата нещо там са мн.усложнени и искам да поговоря с някой ?

# 679
Барба, най-добре е да говориш с техник по тези въпроси. Те най-добре с знаят какви врътки и възможности има.

# 680
Така е. Но да разбирам ли, че може да има различни комбинации от вътрешно и външно тяло? Тоест сплит системата не е нещо фиксирано, а се комбинира според нуждите? Намирам някакви цени от 500 евро, което не може да е за всичко, нали? Аз верно, че съм загубена и не разбирам, ама мислех, че един хубав климатик е някъде към 2000 евро. #Crazy

# 681
да, според нуждите е
викаш го, оглежда и ти правят оферта за импианто
поне при нас беше така, но подробности и цени не помня

# 682
да, според нуждите е
викаш го, оглежда и ти правят оферта за импианто
поне при нас беше така, но подробности и цени не помня
Супер! Сега разбирам, мерси.  bouquet

# 683
  • в едно миланско село
ФФР, нямам познати с деца в Дон Боско, сори  Rolling Eyes
то не че изобщо имам много познати из Падерно, де  Twisted Evil

Барбич, от мен само един съвет : ако тръгнеш да слагаш, без значение къде и колко ще използваш, избери оптимална унитà естерна, която да ти управлява всичките вътрешни, които, повтарям, мож и да не използваш. на мен това ми е най-голямото съжаление, щото сега на балкона имам 2 такива, и макар и да не го използвам за друго, освен за простиране, се дразня.

# 684
Барбич, от мен само един съвет : ако тръгнеш да слагаш, без значение къде и колко ще използваш, избери оптимална унитà естерна, която да ти управлява всичките вътрешни, които, повтарям, мож и да не използваш. на мен това ми е най-голямото съжаление, щото сега на балкона имам 2 такива, и макар и да не го използвам за друго, освен за простиране, се дразня.

Чакай сега да разбера какво ми казваш... Че може да имаш няколко вътрешни климатика и само една външна унита? Да направим така, че да имаме само една външна унита, а не няколко?

# 685
да то4но така  Peace

# 686
Ох, аз не мога да си помисля подобни дни без климатик, би било самоубийство. Само ако апартамента ти е в ниското, много сенчест и проветрив, би се изтраяло. Аз съм споменавала, че сме последен етаж, и последните няколко дни си стоим в хола или по стаите, с поне два включени нон стоп климатици, и затворени към останалите помещения врати. В банята и кухнята е сауна, почти не готвя, караме я на сладоледи  Sunglasses.

# 687
  • в едно миланско село
с поне два включени нон стоп климатици, и затворени към останалите помещения врати. В банята и кухнята е сауна, почти не готвя, караме я на сладоледи  Sunglasses.

и аз така, но ми са отворени вратите към кухнята (където принципно се помещавам) и моята баня.
нямате си понятие колко работа свърших без народ, който ми се мотае из краката и иска да яде по всяко време на деня  #Crazy

само дето ми свърши виното и нямам грам намерение да изляза да си купя - ще карам на бира  Mr. Green
как ще се ходи на работа утре-не ми е ясно  ooooh!

# 688
Преди малко се върнахме от планината, където прекарахме следобеда под дебела букова сянка, с книжка и охладена диня. Под нас, по пратото пасяха крави, накичени със звънци, по някое време и едни полудиви коне се появиха, изобщо пълен релакс с пасторални картини!! Grinning  За следващата събота, ако пак не вали, съм планирала панини, бяло вино и пататине, ако и да не са баш здравословни, като смятам да прекараме целия ден там.   Flutter

# 689
Калатея, направо ти завидях! Аз пък другата събота и неделя ще съм на хлад в Сан Франсиско! Twisted Evil
Фей, у нас кухнята е единственото помещение с южно изложение, и почти цял ден е фурна, а банята е западна, следобяд е сауна. Другата тоалетна е между кухнята и банята  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт