Италия, 139

• 46 079
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • в едно миланско село
Аз пък другата събота и неделя ще съм на хлад в Сан Франсиско! Twisted Evil

тъкмо щях да те питам кога, по дяволите, пътувате, че аз съм в трепет за достоверни впечатления за няколко трасета. айде, неостанало време.  Hug
завиист  Laughing 

(много моля да не дремеш по някои пътища, щото ше трябва да ме успокоиш, че мога да карам по тях, имайки предвид, че мразя завои и стръмнини)

# 691
 Laughing кажи къде да внимавам?

# 692
  • в едно миланско село
Laughing кажи къде да внимавам?

значи, ти не обяви окончателния маршрут, обаче ако се движите горе-долу по моя : glacier point, Тиога роад в общ план, Dante's View, ако отклоните до Horseshoe Bend, също искам да знам как е пътят, абе, въобще, де що има изкачване, мисли за мен  Laughing, снимай, филмирай (макар и да съм изгледала всичките пътища по Google Earth), и бъди обективна  Hug

# 693
За през деня планините са страхотно спасение. Браво, Калатеа. Hug
Аз в петък се качих до Сен Мориц: има-няма 25 градуса, кристален въздух, релакс край една рекичка - есктра!

Тука на езерото денем е пек и жега, но вечер има ветрец, охлажда се природата. Няма ги градските цимент и асфалт, дето тлеят по цяла нощ.

# 694
Фей, Дед валей ще я мина за един ден и няма да преспивам там, така че няма да мина навсякъде, Dante's point ще я пропусна, ще мина през Furnace creek, badwather basin, golden canyon и Zabriskie point, а Glacier point също ми е под въпрос, според зависи, или само Yosemite valley, или и до горе. Tioga pass ще го минем. Horseshoe band ми е набелязан. Не си спомням твоят план детайлно, но аз след Las Vegas отивам към Page, Antelope canyon, оттам ще преспя в Blanding, щото в Kayenta нямаше своборни хотели, и ще се върна наобратно до Monument valley, после Grand canyon, преспиване Flagstaff, най-дългия преход до Palm Springs, и вече Los Angeles, a след него имам две нощувки непланирани по пътя към Сан Франсиско, ще импровизираме.

# 695
Здравейте. Да има желаещи за народни танци и хорца в Милано? Организираме група и започваме септември:)

Пишете ми ако има запалени.

Hug

Никой ли не се интересува? Вчера видях залата за танците, страхотна е. Започваме на 27-ми септември. Никой ли не иска да се присъеини?  Sad

# 696
Никой ли не се интересува? Вчера видях залата за танците, страхотна е. Започваме на 27-ми септември. Никой ли не иска да се присъеини?  Sad

Може и да има хора, които да се интересуват, но изглежда, че няма никой, който да има възможност! Успех с начинанието и веселба ви пожелавам!

Жегата за късмет ни отпусна вчера и днес. Разбира се, дори когато е жега, тя е несравнимо по-поносима, но все пак на мен ми идва тежко  Blush.

# 697
Тралала, официално в 9 месец, а? Party

Тук днес е облачно, изля се голям дъжд и сега духа хладен вятър. Ci voleva...

# 698
  • Milano
Ние вчера ходихме до Идроскало.
Преди редовно го посещавахме, но откакто бяха забранили къпането не бяхме ходили.
Сега вече е разрешено, но не бяхме подготвени (с пояси и басейнчета Laughing).

Затова взехме водно колело и мъжа ми ме обвини, че съм го ''разбила'' точно последната седмица преди отпуската. Mr. Green
Казвам му аз да не върти постоянно педалите (да си предстви, че все едно е на яхта Laughing), но той-не, топло му било.

Станало е много различно. Явно са забранили барбекютата и от южноамериканците, които разтягаха огромни маси, пускаха силна музика и печаха месо от ранни зори и помен нямаше.

Сетих се за Фио. Можеш да си наемеш и лодка (не моторна) на доста сносни цени (не като в Лугано). Има и колела по наем.
Има басейн.
Можеш да си наемеш чадъри или да си носиш. Гледката е много хубава.

Джоя, тези техници които ти правят превентиво за климатиците какви са (водопроводчици?) и къде ги намираш ( в магазините за техника ли?)

# 699
Калатея, направо ти завидях! Аз пък другата събота и неделя ще съм на хлад в Сан Франсиско! Twisted Evil
Десита, щото твоят следващ уикенд въобще пък не е за завиждане!!   Twisted Evil  Grinning
Айде, не остана! Тези последни дни преди тръгването са много хубави заради очакването. И ще чакаме репортажи, нали си знаеш   Hug

Мен снощи един комар ме побърка /а може и повече да бяха/, макар че оставих и през нощта джаджата с таблетка включена в контакта  Tired  Тези гадини, според мен, развиват резистентност към субстанциите на репелентите, а понякога си мисля, че направо като стимуланти ги възприемат!!!

Реджина, хубаво сте си изкарали, браво на вас! А водните колела имат ли нещо като сенници? Rolling Eyes Че аз във вода така изгарям.....

# 700
  • Milano
Тц, Калатея, нямат и придружено с голям пек и безветрие трябваше да се мокрим и въртим педалите. Сега съм с лека мускулна треска.

Преди това се бях пльоснала под дърветата, а после - на бара. Laughing

Нищо не казваш за студента, взе ли всички изпити?

# 701
Сетих се за Фио. Можеш да си наемеш и лодка (не моторна) на доста сносни цени (не като в Лугано)
Е, Реджи. Laughing И в Лугано водното колело с педали е мноооого по-евтино от голяма моторница. Различни неща са, затова и различни цени.
А къде е това Идроскало и какво е?

P.S. Сега разгледах снимки в Гугъл. Simple Smile Не знаех за това място.

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 13:23 от Barbabeau

# 702
  • Milano
Barba, парк с гребна база е. Освен това е ''ил маре дей миланези''. Laughing

Тук се провеждат и международни първенства по кану-каяк.

През лятото организират и концерти.

Има и тенис-кортове и т.н., катерушки за децата (които аз така и незнам къде точно се намират, уж натам се бяхме запътили).

До летището е.
Точно си мислех дали на връщане да не потърся онзи бг магазин, за който ми каза МГ, че ми се бяха дояли кебапчета, но минахме от другата страна.

МГ, от коя страна се влиза за този магазин, от кръговото пред Лунапарка или веднага след Линате, на разклона за Новегро?

пп. дадох за пример нормална лодка, защото на Фио не й бяха харесали цените на моторниците там.

# 703
Тц, Калатея, нямат и придружено с голям пек и безветрие трябваше да се мокрим и въртим педалите. Сега съм с лека мускулна треска.
Преди това се бях пльоснала под дърветата, а после - на бара. Laughing
Нищо не казваш за студента, взе ли всички изпити?

Студентът е пушка! Остана му един изпит, който не можа да вземе авансово, понеже отиде да работи на морето още в края на май, но всичко останало е ок.

Това за пека и усиленото въртене на педали не звучи чак толкова примамливо, но виж, "под дърветета" и "на бара" вече е друга работа  Laughing

# 704
"под дърветета" и "на бара" вече е друга работа  Laughing
thumbsup Joy

Ние събота вечер изкарахме на лодка (не нашата-мъничко роттаме, а на приятели, която е по-голяма и по-хубава) плътно от 7 вечерта до 3 през нощта, с едно отскачане до крайбрежно барче за презареждане някъде след полунощ. Велико беше! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт