Италия, 139

• 46 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Реджи,големи новини за Идроскалото. Hug
Ние преди ходихме по 2-3 пъти през пр/лет. сезон - на Гоммоните там-малкия си умираше за тях.
Никога не съм ходила на плаж обаче , районът на барбекютата беше слабо казано отвратителен, именно по казаните от теб причини.

Аз много обичам водно колело- още от детските ми години.
Разрешено ли е хвъргането във водата от него ?

Довечера съм на концерта на Дзуккеро и дано не се развие такава буря като сутринта,щото беше нещо страшно...... ooooh! ooooh!

# 706
Довечера съм на концерта на Дзуккеро и дано не се развие такава буря като сутринта,щото беше нещо страшно...... ooooh! ooooh!

Ммммм, Фио, Verona meteo дава дъжд и темпорали до 1 през нощта. Confused
Дано да се размине, де!!! Аз следя прогнозите, ако имам планирано нещо, и не винаги са точни.
Ти във Верона ли си вече?

# 707
Ма ва  Laughing,лежа си в леглото.. Mr. Green
нали няма какво да се види ,ще тръгнем след 5. Гледам по линка ти горе ,в 8 ще има темпорале - точно -по това време ще пия моитото на пиаца Бра . Hug Wink Mr. Green Mr. Green

Относно климатиците ,само да ти кажа /щото мъжът ми ги продава/,че на 1 външен могат да се вържат най-много 4 апарата./покер,както казва той/.

п.с. Заведи малкия до Идроскалото ,както казах гоммоните са мн.готини за тази възраст -ако ги има още ...вж. сайта . Peace

# 708
Никой ли не се интересува? Вчера видях залата за танците, страхотна е. Започваме на 27-ми септември. Никой ли не иска да се присъеини?  Sad

Може и да има хора, които да се интересуват, но изглежда, че няма никой, който да има възможност! Успех с начинанието и веселба ви пожелавам!

Жегата за късмет ни отпусна вчера и днес. Разбира се, дори когато е жега, тя е несравнимо по-поносима, но все пак на мен ми идва тежко  Blush.

Явно си права tralala. Приятно бъбрене на вас пожелавам. Simple Smile И мерси за минутката внимание.

Ако все пак някой реши да си разнообрази вечерите може да заповяда от 27-ми септември Via Eustachi, 4 20129 Milano от 20:00 до 21:30ч.

# 709
Относно климатиците ,само да ти кажа /щото мъжът ми ги продава/,че на 1 външен могат да се вържат най-много 4 апарата./покер,както казва той/.
Мерси, полезно е да се знае. Simple Smile Аз мислех за макс 3 - един на горния етаж в хола, и два на долния етаж в спалните. Ако се окаже, че трябват чак 4, пак се вместваме.
От вчера се чудя къде, аджеба, да го окачим това външно тяло... Laughing
А тръбите, които свързват с вътрешните тела, могат ли да минават някак отвън? Нашата къща е на 100 години, зидана от камък - непробиваеми стени, дебели по 80 см са това. #Crazy Абсурд е да се вкопаят тръбите! Само ако могат някак не съвсем грозно да минат отвън, тогава е възможно.

Радоска, успех! На мен Милано ми е далече за курс по танци. 33uu

# 710
Здравейте. Да има желаещи за народни танци и хорца в Милано? Организираме група и започваме септември:)
Пишете ми ако има запалени.
 Hug
Никой ли не се интересува? Вчера видях залата за танците, страхотна е. Започваме на 27-ми септември. Никой ли не иска да се присъеини?  Sad
Радоска, аз бих се присъединила, но ми е доста далече, живея в Кампания  Simple Smile
Хубаво е, че си посочила местонахождението на залата, така ако някое от миланските момичета намери време и има желание, ще знае къде да ви търси. Успех и от мен!

Фио, закачането на няколко вътрешни тела към едно външно не намалява ли ефективността на съоръжението? Не съм наясно с концепцията за такова решение, пък и не ми се отдава много мисленето в тази жега..

Барбич, според мен не би имало проблем тръбите да се прекарат отвън, стига да се спази необходимата деклинация, за да оттича максимално добре водата, за което си трябва кадърен и мислещ майстор.

# 711
  • Milano
Fio, не може да се хвърляш нито от лодките, нито от водното колело, забранено е.

Понеже ви знам, че сте по-спортни натури, затова ти казах за лодки, кану-та и т.н.
Велосипедите са 5 евро до 2 часа. Ние искахме да вземем, за да потърсим детските площадки, но седжолините за децата бяха много малки.

Както казах бях неподготвена, не бях взела бански и не можах да се къпя (хвърлих се по сутиен на педалото). Laughing

Видях, че в Чинизелло е валяло много силно.
При нас 2-3 мин. силен вятър и после прокапа.

Фио, ама къде се къртят стени за климатиците, ей тва хич не ми харесва.

Радоска, аз не харесвам народна музика и танци и предпочитам други забавления.

# 712
стига да се спази необходимата деклинация, за да оттича максимално добре водата,
Тъкмо си помислих, че съм разбрала нещо за тези инсталации и пак стана сложно. Laughing

# 713
стига да се спази необходимата деклинация, за да оттича максимално добре водата,
Тъкмо си помислих, че съм разбрала нещо за тези инсталации и пак стана сложно. Laughing

Сега, аз далеч не съм капацитет, просто преди дни разбрах за неприятен случай с теч от вътрешно тяло на климатик директно върху секция с документи в един офис. Отточните тръби във въпросния случай са били вложени в стените и след като е станало ясно, че течът се дължи на недобре пресметнат наклон на същите, решението май е къртене и коригиране на наклона. И това около две седмици след приключване на ремонтните работи и издаването на обекта!
Та, не да те шашкам, ама си трябва човек, който разбира от монтаж на тези неща.  Wink

# 714
Барб,то май наистина ще излезе сложно -като викнеш специалиста в къщи ,ще ти обясни - ММ ей сега го питах по вс.ви въпроси и като почна да ми развива едни теории .... ooooh! ooooh!
Имай в предвид ,че и самото поставяне е мн.скъпо .. Mr. Green ooooh!

Реджи,мин.година взехме колела под наем и да не ти разправям...ужасни бяха - потрошени,на на ММ даже със спукана гума ,та го остави на средата на Идроскалото.. hahaha,После писахме оплакване даже Mr. Green- дано са ги оправили..

Радоска,и аз благодаря за поканата ,ама съм вече на години.... Mr. Green, нашите народни танци са мн.натоварващи - ще умра... hahaha Joy

# 715
ама съм вече на години.... Mr. Green, нашите народни танци са мн.натоварващи - ще умра...
Ааааа, Фио, нещо бягаш по тъча! С твоите занимания по ски-пистите /от които даже и коленете ти са тренирани/, не, не, не се приема, измисли си друго извинение!  Naughty  Mr. Green

# 716
 Joy Mr. Green Mr. Green ' да ви кажа ли ,че търся сентро информациони по римборсо на билетите.... Mr. Green Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh!

# 717
Барб,то май наистина ще излезе сложно -като викнеш специалиста в къщи ,ще ти обясни - ММ ей сега го питах по вс.ви въпроси и като почна да ми развива едни теории .... ooooh! ooooh!
Имай в предвид ,че и самото поставяне е мн.скъпо .. Mr. Green ooooh!

Реджи,мин.година взехме колела под наем и да не ти разправям...ужасни бяха - потрошени,на на ММ даже със спукана гума ,та го остави на средата на Идроскалото.. hahaha,После писахме оплакване даже Mr. Green- дано са ги оправили..

Радоска,и аз благодаря за поканата ,ама съм вече на години.... Mr. Green, нашите народни танци са мн.натоварващи - ще умра... hahaha Joy

Еее, не са натоварващи, а са разтоварващи:) Пък и се започва от нещо лесно. В сравнение със ските (които аз се опитвам да науча едва сега) и ми се струва непосилна задача, хората са песен:)))

# 718
  • в едно миланско село
ох, как да кажа : малко пазар, че хладилникът беше празен, лиготии за през седмицата и хубаво вино за мен, готова вечеря (как ли пък да не се разготвя баш тия дни), душ, диван, глупави реалити, които гледа щерката, но пък време да изкоментираме и да си говорим глупости.
ако не трябваше да ходя на работа би било абсолютно перфектно.
обмислям окончателно местене на съпруг и малка щерка. и по морето има училища, все пак  Joy

# 719
Концертът  се състоя и още как ! Hug
Валяло е един час преди това -точно както се предвиждаше по метео.ит.
Аз обаче останах "неподготвена"- т.е. никакво моито на п.Бра.. Mr. Green Mr. Green
Закъсняхме много -проливен дъжд тук,страхотни задръствания по А4.. ooooh!

Самия концерт ми хареса ,но не много - и аз харесвам Дзукеро с резерви...Има страхотни парчета на които се игра и пя,но и доста на които скучаех.
Както ви казах ,това беше по скоро подарък за ММ.

Айде сега да кажа за ските - както и да го въртим ,нашите нар.танци са мноооого по-натоварващи   Peace Laughing Аз 1 хоро не мога да издържа,сърцето ми изкача .....пък и както казах съм и доста вързана...
.......във връзка с това само да кажа ,че снощи бях до 2 мулатки -ами как играеха,как и влиза ритъма.- аз ,не дърво- цимент направо.. hahaha Joy.
Те отляво, а отдясно една жена на около 70г. сама #Crazy- тя пък как се кефеше....
Гледах я и ме болеше  Sad Thinking Tired - майка ми е на тази възраст и няма нищо общо с нея ....и не толкова по външен вид .. Sick Моята е с 90 годишна  душа... Thinking Tired ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 10:49 от fio'

Общи условия

Активация на акаунт