Италия, 139

• 46 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Хора, в рамките на по-малко от 24 часа ми се случи случка от типа "ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед. Laughing
Потърсиха ме, за да пратя спешно сиви, пратих го тази сутрин, веднага ми се обади една HR и днес следобед съм на интервю!
Нервничко ми е, изобщо не ми е ясно какво ще стане, но от друга страна се успокоявам, че те ме търсят, а не аз тях. Laughing Дори и нищо да не излезе, пациенца, животът ще си продължи.
Стискайте палци, после ще разказвам.
Сега отивам да видя, че "нямам нищо какво да облека" и т.н. Crazy

# 721
Ехааааа, че хубаво! Стискам палци, успех Барбич!!!!!  Hug  fingerscrossed

# 722
Барб,то е ясно че е за работа,но все пак за какво става дума -имайки предвид артистичната ти личност.. Wink Hug

стискам ти палци  Peace Hug Peace
Трябва да излезеш от порочния кръг на казалингите !!!!! Peace Peace Hug Hug

# 723
Трябва да излезеш от порочния кръг на казалингите !!!!! Peace Peace Hug Hug

Joy

Благодаря ви, момичета!

Фио, графичен дизайнер.

# 724
  • Milano
ох, как да кажа : малко пазар, че хладилникът беше празен, лиготии за през седмицата и хубаво вино за мен, готова вечеря (как ли пък да не се разготвя баш тия дни), душ, диван, глупави реалити, които гледа щерката, но пък време да изкоментираме и да си говорим глупости.
ако не трябваше да ходя на работа би било абсолютно перфектно.
обмислям окончателно местене на съпруг и малка щерка. и по морето има училища, все пак  Joy

Егоистка.  Laughing

Няма ли да ни почерпиш и нас...не сме забравили, че си се ''бракувала''?
За мен ''фриццантино'', грацие.

Да Илядите.

Фио, съпруга как се изказа за концерта?

Барба, успех.

И накрая да направя предложение за снимката на следващата тема - едно хубаво карибско море...Калатея да го има впредвид, че Ленчето я няма, Барбата ще излиза и тя е единствената, която го е правила.

Тралала?

# 725
Охооо, Феиам, годишнина ли имате? Забравям ги тези неща, добре че има млади наоколо, да помнят и да напомнят...
Здрави да сте и още дълги години да засилваш половинката по морето с щерка или с две!!!!! Голямо НАЗДРАВЕ и от мен!  Grinning  bouquet  Hug

Реджи, ми айде пишете тогава, да скочим на 50-та страница, аз почвам да търся карибски плаж междувременно  Sunglasses

# 726
  • Milano
Калатея, ами ако някой пита нещо да отговоря, но така сама да си говоря... Laughing, още не съм изперкала.

# 727
Ами да питам тогава: вие кога тръгвате?  Laughing

Аз преди половин час трансформирах един огромен наръч босилек в няколко бурканчета с песто  Crazy  Ако довечера някой се прежали да свари спагетите, като нищо и ще го опитаме!  Mr. Green

# 728
  • Milano
След по-малко от седмица. Laughing

В следващите дни ще съм заета с подготовка. Напр. утре ще трябва да се въоръжа с търпение и да се опитам да убедя онези от Алиталия да ми сменят тръгването оттук в по-ранен час, че половин час за прекачване ми се струва ненормално.

После разни принтирания (особено на номерата за изгубен багаж Mr. Green, че хич им нямам доверие).

Ти колко време ще стоиш в Бг?

# 729
Един месец ще стоя, Реджи. Трябва да си подновя здравната карта, имам май два зъба за оправяне.... абе, битовизми  Mr. Green
Освен това ще ида за два дни до любимия ти бг курорт, да си видя дЕтето.

Алиталия няма ли да те цакат с такса за смяна на часа на полета? Или не са като Уиз еър, дето имат такса за всичко.

A всъщност Лени къде изчезна? Близнаците ли пристигнаха или някакви други ангажименти са я завъртяли?   33uu

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 17:16 от calatea

# 730
  • Milano
После да кажеш как е ''хавата'' в любимия курорт? Много малко време му отделяш (на курорта).

За Алиталия...то оставаше и да ме цакат. Това не е мой каприз, аз когато съм си купила билета си имаше прилична разлика между двата полета. После те 5-6 пъти ми изменят часа на полета за Валенсия. Посъветваха ме няколко дни преди пътуването като бил ''сигурен'' часа да съм се обадила, ако искам промяна, въпреки че според оператора половин час бил достатъчен, но за мен не е.

Не ти ли скъпо с Уиз през август? Аз миналата година пътувах с Бг еър на двойно по-ниска цена.

# 731
днес баща ми е измерил пред офиса си 46 градуса

# 732
После да кажеш как е ''хавата'' в любимия курорт? Много малко време му отделяш (на курорта).
Твоят любим курорт не е моя любим курорт  Joy
Планирала съм само два дни, понеже през останалото време детето работи, а аз отивам да се видя с него основно. Но предполагам, че ще мога да споделя нещо актуално от престоя, макар и кратък.

Цената на Уиз ми излезе 150 евро. Но аз резервирах още в края на май, след като две седмици следих движението на цените. Според мен си е съвсем приемлива цена, като имаш предвид че включва до 32 кг. чекиран багаж.

Не знаех подробности за казуса ти с Алиталия, при това положение стискам палци просто да могат да ти предложат вариант.  Peace И на мен ми се струва малко половин час.

МГ18, това къде бе? Четох, че в Стара Загора официално са били измерени 38 градуса. Но ако баща ти е мерил на слънце, съвсем нормално е да е така висока.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 17:33 от calatea

# 733
  • UK
Здравейте Simple Smile Виждам, че някои се стягате за път, други да започнат работа  Crazy, трети като мен да пратят всичко по дяволите  Laughing Не се издържа на тази работа, след поредната обида вчера, за която не искам да се спускам в подробности, другата седмица мисля да заплаша с напускане (може би тук ще дойде моментът да се присъединя поне за малко към "порочния кръг на казалингите"  Grinning).  И като стана дума за казалинги, се вихря в кухнята (избивам си отрицателната енергия) - правя галет с патладжани, сушени домати и синьо сирене и сега смятам да отворя едно просеко, което пазя и аз не знам за какво/кога.   food002 smile3546 Wine Glass

# 734
Льоли, отваряй смело просекото и отпусни душата!  Grinning
Tи нали мислеше да забегнеш за няколко дни преди официалната отпуска, няма ли начин да си дадеш такава пауза, колкото да заредиш батериите?

Аз още не съм решила на спагетите ал песто какво вино да им приложа.... бяло, предполагам?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 19:13 от calatea

Общи условия

Активация на акаунт