Отговори
# 570
Ей, ама сте значи ! Mr. Green Щях да се задавя с кафето !  Laughing

# 571
  • On the sea
Здравейте на всички от мен! Страхотна тема, хубави снимки, чак ми се прииска да гледам филма отново  Rolling Eyes. С удоволствие се записвам да следя темичката, много се радвам, че я има и с че мога да си коментирам всичко около сериала на воля, с хора които наистина го харесват. Пожелавам лек ден на всички ви  bouquet

# 572
Добре дошла, Velvet_ !  bouquet
Радвам се, че си ни открила и си фен на любимото ни филмче ! За повечето от нас тук, харесвам, е доста слабо определение, за това, което изпитваме към него ! Обожаваме го направо !  Crazy Heart Eyes Flutter
Мога да го гледам непрекъснато, сега преговаряме най- прекрасните моменти с клипчетата !  Peace

# 573
Velvet, добре дошла.  bouquet

Снежка, Heart Eyes правилно ли съм се ориентирала ?

Мда, това момче изпълнява Мете от "Времето лети" Peace  Много е талантлив, добро впечатление ми направи, въпреки че героят му на моменти много ме дразни. Peace

Hug Снежка, не се радвай, ами да си плювнем в пазвата. Ако има проблем с рейтинга, може да ни изненадат. Включват Ойкюто да вдигне процентите.

Hug Hug Hug Плювам си и други заклинания, ако трябва, ще направя, само да не се доближава до Къванч повече. Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha newsm10

# 574
  • On the sea
Това е просто чудесно, а аз си мислех, че ако кажа че съм влюбена в сериала, ще ме помислите за луда  Blush. Наскоро четох някаква статия с интервюта на фенки на турските сериали, като цяло и мисля, че две или три момичета бяха казали, че ЗП не им харесва изобщо, което страшно много ме ядоса и си помислих, как може да има хора на които да не им харесва, сериалът е повече от уникален. Както и да е, да не си разваляме деня, с нетърпение ще очаквам клипчета, ще се разровя и по назад в темата, когато имам време, на вас пожелавам един прекрасен и изпълнен с много усмивки летен ден

# 575
Здравейте на всички от мен!
Добре дошла!  bouquet

# 576
Снежка,  Heart Eyesблагодаря !   bouquet
Аз от време на време, хвърлям по един поглед на Времето лети и на мен също ми харесва как се справя момчето - много енергия и страст влага в ролята си !  Peace И той е съвсем млад, мисля, тепърва има да се учи, но е добър ! Такова едно участие, в продукция като ВВ, мисля, че ще му е от голяма полза .

Velvet, клипчета да искаш !  Wink Ще ги видиш, когато имаш време ! Peace

# 577
# 578
# 579

Майко мила !  Crazy Както е на каданс този гиф, направо ми се подкосяват краченцата !  Heart Eyes

# 580
# 581
# 582
# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт