Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 57

• 53 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 45
  • България
 Да споделя ситуацията с моите покупки от Джордж и Фреди:
1. Hi-tec - OK. Поръчах UK6 и това дойде. От опит знам, че са умалени. Нося 38, но УК5 на тази фирма бяха малки.
2.Kickers - номерът отговаря на поръчката, но модела няма нищо общо! Поръчах за момче, дойде за момиче Simple Smile. На края ще намажа аз, защото 38 ми стана.

# 46
  • София
Кой кикърс поръча и кой дойде? може ли линк... уф и аз чакам от G и F 4 поръчки и се чудя какво ли ще дойде   Thinking

# 47
http://www.javari.de/Buffalo-London-122705-Stiefel-Schwarz/dp/B0 … L=%2FshoppingCart
единственното ,което ми трябва е нещо подобно.И тези ми харесват,но моят номер не е особенно намален.
Това вместо запис Hug

# 48
  • DE
Така и не разбрах, защо всички се надпреварват да пишат "запис" newsm78
Ако имаш да казваш нещо по темата просто го кажи, ако не си чети...

# 49
Да споделя ситуацията с моите покупки от Джордж и Фреди:
1. Hi-tec - OK. Поръчах UK6 и това дойде. От опит знам, че са умалени. Нося 38, но УК5 на тази фирма бяха малки.

Е, аз това не го знаех Confused, поръчах UK 6 и са ми малки - вчера ги получих. Вече и аз имам опит с тях значи. А ме е яд много, защото иначе са много хубави  -  като изработка, качество, визия  - никакви забележки. Е, тъпо ми е Sad.
Да вземат да пуснат някакви намаления най-сетне

# 50
  • България
Поръчах това:
http://www.amazon.co.uk/Kickers-Klostrp12-Black-Casual-1-11564/d … 160933&sr=1-7

Дойде това:
http://www.amazon.co.uk/Kickers-Kick-HI-PATL-Boots/dp/B00CF6JQ84 … 61263&sr=1-25 , но с розови тегели и връзки.

Ще стана "ултра модерна мама" Simple Smile

Hi-tec е чудесен! Аз си бях поръчала преди UK5, които съм пуснала на желаещи и мисля, че ще успея да пласирам защото макар и не толкова евтини, пак са на добра цена.

# 51
Така и не разбрах, защо всички се надпреварват да пишат "запис" newsm78
Ако имаш да казваш нещо по темата просто го кажи, ако не си чети...
Защото ,когато пишеш в дадена  тема- всяка нова публикация в същата тема ти излиза в "отговори".Така по лесно я следя поне аз и не се налага да я търся през "свободно време и интереси" . Предполагам ,че това ,което си написала се отнася към мен,но както виждаш аз съм споделила и нещо конкретно по темата Peace

# 52
Защото ,когато пишеш в дадена  тема- всяка нова публикация в същата тема ти излиза в "отговори".Така по лесно я следя поне аз и не се налага да я търся през "свободно време и интереси" . Предполагам ,че това ,което си написала се отнася към мен,но както виждаш аз съм споделила и нещо конкретно по темата Peace

Има един бутон "Извести", който дава възможност да се получават новите отговори без да си писал в темата. Аз обикновено така правя с интересуващите ме теми, в които не пиша. И с тази така направих. Сега се включвам с извънреден спам. И наистина две страници с безсмислено "запис" и на мен ми се вижда малко досадно.

Моля да не се приема като провокация и да последват излишни полемики.
 Peace

# 53
  • Бургас
И аз получих от Джордж и фреди кецове за детето - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002TUTHSA/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1 - кутията беше посмачкана, но най-гадното е че UK4, което поръчах по техния етикет отговаря на 36.5 и му са абсолютно точно в момента - до есента ще са малки. Иначе са страхотни.
Продължавам да издирвам момчешки кецове 37 № - ако срещнете нещо евтино и подходящо  Hug

# 54
  • София

Има един бутон "Извести", който дава възможност да се получават новите отговори без да си писал в темата. Аз обикновено така правя с интересуващите ме теми, в които не пиша. И с тази така направих. Сега се включвам с извънреден спам. И наистина две страници с безсмислено "запис" и на мен ми се вижда малко досадно.

Peace

Винаги го има в началото на темите . И винаги се намира някой да обясни, какво трябва да се прави.

# 55

Peace

Винаги го има в началото на темите . И винаги се намира някой да обясни, какво трябва да се прави.

Да така е,но дразнещото е,че не обясняват,а се опитват да се налагат и да казват кой какво трябва или не трябва  да пише.Визирам това изречение,заради което и отговорих първия път "Ако имаш да казваш нещо по темата просто го кажи, ако не си чети..."
Както и да е,тази тема на мен ми е донесла много обувки и хубави емоции,така че спирам!
П.С. знам,че има бутон извести Peace

# 56
http://www.javari.de/Buffalo-London-122705-Stiefel-Schwarz/dp/B0 … L=%2FshoppingCart
единственното ,което ми трябва е нещо подобно.И тези ми харесват,но моят номер не е особенно намален.
Това вместо запис Hug

Във WarehouseDeals  има 2бр. 39 номер от тях по 42.18е и 44.15е, съответно Gebraucht – Gut и Gebraucht - Sehr gut. До  30 Юни има и 10% отстъпка при плащане. 

# 57
Тук чака ли се намаление утре?

# 58
И аз съм тук за евентуалните намаления утре във френското Flutter Пожелавам на всички успешни покупки  bouquet

# 59
  • Пловдив
Джулс,   bouquet Както винаги - перфектна  Heart Eyes
Босичка съм, а и близки и приятели около мен  също Mr. Green
Пожелавам страхотни намаления и добри попадения на всички!

Общи условия

Активация на акаунт