Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 57

• 53 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Бг
Оф, защо ме подсетихте сега за тия 10Е  Naughty Един желан и наблюдаван Г-стар много хубаво се връзва, но и едни Мюс-чета също така  Confused

Joy Сладурана, ми пускай ги и двечките де, ама през различни акаунти  Hug.

# 691
  • Sofia
Знам ви аз...АниК специално знам, че дебне 43-ки...нали ми отмъкна едни Ck-ки...още помня Joy
Тези обаче са за моят мъж - обикновено е 40-41, тези са 40 и се чудя дали ще му станат...явно ще ги плащам, пък ще им търся собственик после

тоА МОЯ не ги е обул още  Twisted Evil
Време е да изведа децата и да спра да ровичкам. Поспят ли по-дълго време следобяд, става лошо  Money
Alexa_a, то ясно - акаунти бол  Mr. Green Обаче Мюс-а е тъмно син и се дублира със Саламандъра от френското, който още не съм получила. Мюс-ът ми харесва много повече. Г-старките са ясни, мерила съм ги тук, харесвам ги и само чаках намаление.
Нещо още се ослушвам да пратя на Бошко  Confused Май до УК повече ми харесва  Crossing Arms

# 692
  • София
Знам ви аз...АниК специално знам, че дебне 43-ки...нали ми отмъкна едни Ck-ки...още помня Joy
Тези обаче са за моят мъж - обикновено е 40-41, тези са 40 и се чудя дали ще му станат...явно ще ги плащам, пък ще им търся собственик после

@1eks@, точно като за моя мъж  Grinning, той е 39/40 - свиркай силно, ако не станат  Peace

# 693
  • София
Mjus -а беше 10.72€, имаше размери...
Аз пуснах тези - http://www.amazon.de/gp/product/B004ZPO6R4/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 пак на 10.72€, но има само 41№. Аз нося 39-40. Отказах ги, защото реших, че ще са ми големи. Иначе има размери на стелките на някои размери...

До Германия доставката е безплатна за артикулите на AVIDES.  Peace

# 694
  • В кошера...
Защо пускате до Англия? Заради превозвача ли - безплатна доставка ми дава до Немско. Смятам да рискувам с едни Cowa - знае ли ги някой?

# 695

@1eks@, точно като за моя мъж  Grinning, той е 39/40 - свиркай силно, ако не станат  Peace

Ще те имам предвид, че са си хубави....редно е да се носят  Laughing

# 696
# 697
Уфф, тези не ми излизат от ума, отзива е добър. )
http://www.amazon.de/gp/product/B0051UEW7G/ref=ox_sc_act_title_2 … mid=AOC3G2PBG3IY7

# 698
На всички ли хваща код за немко? На мен не Shocked

# 699
  • Sofia
На всички ли хваща код за немко? На мен не Shocked

Продавачът да е Амазон и над 40Е Peace

# 700
  • Варна
Аз пуснах един Timberland до немския на Г--о обаче видях, че после кг. е 4лв. на всеки започнат кг., а от Англия е наполовина и си ги зафичих до Англия за 4 евро.

# 701
  • Варна
И аз така направих. Пуснах тези Coral Blu 38 номер въпреки отзива.

# 702
  • Бургас
Ех, dima1, мерси за линка, опитах се да пусна кавалито за сина ми, но някой ми го отмъкна Simple Smile поне да е някоя от вас  Hug

# 703
Ти не беше ли 39?
Тези ги пуснах, един чифт са били само...
Благодаря!
Рибката, съжалявам...ако има нещо, ще те имам предвид  Peace

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 17:00 от Анонимен

# 704
  • Бг
aniK, не знам дали носиш такъв тип сандал, но от тези 36-цата е на 21 евро  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт