Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 57

• 53 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
aniK, не знам дали носиш такъв тип сандал, но от тези 36-цата е на 21 евро  Mr. Green.

Аааа, тц, пуснах 2та чифта да ги мисля и излизам  ooooh!

# 706
Момичета, да ви питам за англ. амазон има ли някакво действащо кодче, че съм си харесала едни сандалки? Praynig

# 707
  • Бг
Момичета, да ви питам за англ. амазон има ли някакво действащо кодче, че съм си харесала едни сандалки? Praynig

goddess, само кодът за 20% намаление при абониране за бюлетина им. И то при условие, че не си го ползвала вече. Това е линкът за абонамент - http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&n … pf_rd_i=355005011

Ето едни Airstep, само 36-ца за 27 евро.

# 708
Цъфс, съм, да....някои ми ги отмъкна докато се чудя. ) Ама иначе всички мълчат...)))) пфууу, повече линкове няма да пускам. )
Другите 2модела дето харесах имам подобни....(

# 709

goddess, само кодът за 20% намаление при абониране за бюлетина им. И то при условие, че не си го ползвала вече.
Благодаря, Алекса!  bouquet
Вероятно ще се възползвам от него.

# 710
Цъфс, съм, да....някои ми ги отмъкна докато се чудя. ) Ама иначе всички мълчат...)))) пфууу, повече линкове няма да пускам. )
Не се ядосвай, 38 нямаше да ти станат  Mr. Green Я отвори шкафа и си преброй ботушите и спри да ровиш  Wink Честно казано имаше марки, за които не съм чувала никога- нищо, но пък съм отскоро в темата, та...
Пуснах за синчето Р. Кавали, но се замислих, че нищо не знам за марката. Нито чета отзивите, нито се интересувам... Embarassed директно ги метнах...Поне са кожа и да се надявам, че цената им говори за качеството.

# 711
# 712
Цъфс, то имаше 39ти, даже си ги бях сложила в кошницата и се чудех. ))) Сега са останали само 38ми. )

# 713
  • Бг
Хайде на Хьогел-а, 41-ца за 29 евро.
Тези Евити са много "красиви", само 40-ка за 29 евро.

# 714
# 715
Аз пуснах един Timberland до немския на Г--о обаче видях, че после кг. е 4лв. на всеки започнат кг., а от Англия е наполовина и си ги зафичих до Англия за 4 евро.

За какви пари беше?  Crazy

# 716
# 717
  • Варна
Ей за това, пускаш на празна карта и после питаш и разпитваш, докато се чудиш  Mr. Green

# 718
  • София
Аз пуснах този CAFèNOIR до немски адрес. За пръв път ще ползвам превозвач от там. Сега остава и да не са ми твърде височки. 
Благодаря на *Цвети* че сподели за този продавач!   bouquet

# 719
  • София-Лагера
Пуснах 2 чифта ботуши на Форнарина до англ.адрес.
Кода за - 10 евро не ми хвана ,що ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт