СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Амели  Hug и от нас, и стискам палци наистина да е било наистина нещо безобидно  Peace Стана ми и на мен жал, че Ива се е разплакала (снощи цяла вечер за нея слушах Wink ), но не я мисли, ще се оправят с татко й, къде ще ходят.

Кикито86, мерси за снимките, супер са! Simple Smile

Тазовите болки интересно, че към момента са ме напуснали  newsm78 А ги усещах много от рано - още в 4-5ти месец. Може пък разширението в ханша се дължи на вече разширен таз  Flutter , макар че по-скоро се дължи на една разширена лакомия  hahaha

Виж, магнезия май пак го изтървах - тази сутрин и в двата крака крампи усетих, а и контракциите не са рядкост.... Ще гледам да засилвам приема, което ме подсеща, че и витамини вече имам изписани, само трябва да се сетя да си ги купя....

# 316
Амели  Hug да се оправяш бързо
Аз бях при нефроложката днес,каза ми само Неоренал да пия,нищо друго не ми изписа,на ехографията ми няма нищо  Rolling Eyes
Обаче пък ме ядоса сестрата на моя доктор  #2gunfire
Отидох да си взема новия болничен и нея я няма-била в отпуск  #Cussing out
Болничния ми изтича утре мисля
Ще ходя в понеделник да ми пише новия,дано може,че нали не трябва прекъсване,пък е края на месеца,уф smile3511
Само глупости цяла седмица,а сега и това
Вече всички говорите за подготвяне на дрешки и багажи,а пък ние не сме взели нищо
Ще трябва да се стягаме  baby_neutral
Не се притеснявай мила и моя е до утре и на мен ми казаха да ида в понеделник и ще ми дадат новия . Така че може да се  заваеде  с предна дата  Peace
Амели бързо се оправяй и прибирай, то ще видиш бързо ще минат тези дни  по добре да си стойш там за твое успокоение  Hug

# 317
  • София
Включвам се среднощно, преди да припадна от умора.  Не че съм чистила или готвила като някои от вас Rolling Eyes  Просто детето беше особено своенравно днес, а имахме един куп задачи, в резултат на което съм изцедена като лимон.  ММ естествено е на някакво събиране точно в този ден, а малката явно от емоция не можа да заспи един час и едва преди малко се кротна ooooh!  Написвам ви два реда и отивам да лягам, че утре ме чака стягане на багаж, детски рожден ден и пътуване до морето Crazy

Май друго не се сещам да пиша (след като си помрънках хубаво hahaha).  Освен да ви пожелая хубава вечер и ще се постарая да ви следя и да се включвам и от морето Hug

# 318
И аз посред нощ, но и на мен чак сега ми се отвори парашута.  Rolling Eyes

Лулу, т'ва за разширената лакомия добре го каза  Laughing Цял следобед ходя из къщата и се оглеждам какво ОЩЕ мога да си хапна.

Танче, щом ти се е бил забил в главата тоя препарат, значи бая съм надувала сирената за него  Laughing Малко по-скъп идва, но пък е икономичен и наистина с две ръце гласувам за него  Peace Айде стига съм дуднала по темата, че станах досадна  Mr. Green

Слипинг Бюти, явно на момите днес им е бил деня за  цупня. Стела се кисели от 7 вечерта до преди малко, когато заспа с триста зора... И нищо не помага, и не се отлепва от мен... Даже мъжа ми се прибра от работа и сам си сготви вечерята  ooooh! А денят с нищо не подсказваше да завърши така...

Лека нощ и спокоен сън на всички  Hug

# 319
Памперс, сега съвсем в чуденка ме хвръли  Mr. Green Ще го мисля пак Simple Smile
Kotkincho, не знам защо така ми се беше забил като име, аз 10 години френски съм учила, тъй че може и затова да е  hahaha
Аз май имам подготвителни контракции - тази вечер усетих на няколко пъти втвърдяване на матката, абсолютно безболезнено, за максимум 10 сек. Кофти, защото утре тръгваме... ще взема магнезий и нош-па и да се надяваме да нямам проблеми  Simple Smile оптимист съм Simple Smile
А сега отивам да лягам, че съм гроги.
Лекаа Simple Smile

# 320
Добро утро!
Виждам, че е имало раздвижване посреднощ, аз пък се разписвам рано сутрин, че се събуждам все по това време, даже кафето си пия вече.
За контракциите - като ги усетите, лягате веднага, ако нямате ъзможност, поне спирате на едно място докато отмине.В тези седмици е нормално да се усещат.

Тазовите болки интересно, че към момента са ме напуснали  newsm78 А ги усещах много от рано - още в 4-5ти месец. Може пък разширението в ханша се дължи на вече разширен таз  Flutter , макар че по-скоро се дължи на една разширена лакомия  hahaha

Тазовите болки и при мен не са постоянни. Горе-долу за седмица ги имам, и за също толкова време изчезват, после пак. Предполагам зависят и от растежа на бебето, прави си място все пак. После пък ще боли като се прибират костите
  ooooh!

Amelly, не го мисли този ремонт, и на него ще му дойде реда, само ти и бебето да сте добре!

Това кокосово масло къде мога да го намеря, виждам, че доста го обсъждате. И поради какви съображения не е подходящо за масаж? Аз на баткото му правех с бебешкото олио масаж.

Желая на всички приятна събота, леко пътуване на тези, на които предстои и не се претоварвайте!

# 321
 Добро утро момичета!
 Цяла нощ не можах да спя. Голямо въртене падна.

# 322
Аз пък се събудих рано, рано Crossing Arms
Вчера се скарах със сестра ми, пък днес трябва да я пращам да заминава, багаж да приготвям и т.н.
Вчера четох, че магнезия помага за намаляване на кръвното налягане newsm78

# 323
Добро утро момичета!
 Цяла нощ не можах да спя. Голямо въртене падна.

Също...и сега съм  Tired smile3538 Confounded
Ние другата седмица се местим в новия апартамент, а тия дни ще вземем легълце от наши познати (имало и дрешки, които не им трябват, та и с тях ще намажа). Добре, че се появи тая възможност, защото до сега никой нищо не ни е дал или подарил и се натоварихме доста финансово. На новото място нямам интернет и докато ни го прекарат ще мине сигурно седмица, после няма да мога да ви изчета  ooooh!
Трябва много да внимавам обаче, защото аз не търпя да ми е мръсно, а сегааааа дано съумея да правя почивки да не си докарам беля на главата  Whistling
Прах за пране , преди 2 месеца като си бях в Б-я взех 2 бр Тео Бебе. После се оказа, че няма нищо бебешко в него, ама вече съм го взела...ще търся и тук някой по-свестен, дано има Rolling Eyes

# 324
Прах за пране , преди 2 месеца като си бях в Б-я взех 2 бр Тео Бебе. После се оказа, че няма нищо бебешко в него, ама вече съм го взела...ще търся и тук някой по-свестен, дано има Rolling Eyes
По същата причина и аз издирвам нещо хубаво.
Добро утро от мен   bouquet Хубав уикенд на всички:)

# 325
Добро утро, коремчета Hug Така хубаво се наспах, че се събудих доста раничко, багажа приготвих, че снощи ме мързеше и след малко излитаме Laughing Не знам в Рила дали ще имам интернет, за да мога да се включа, ако ли не като се върна ще наваксвам Crazy
Приятна почивка на всички Hug

# 326
Sleeping Beauty Аз от Токуда съм много доволна иначе, много негативен ми е излязъл поста Simple Smile Само две мързеливи сестри от неонантологията ми бяха скъсали нервите, още повече като знам колко плащам за това, но сега вече съм подготвена  Mr. Green

Аз последните седмици тотално забравих, че съм бременна. Постоянно търча по разни задачки. Гледам че се оплаквате от децата. И моята най-голяма грижа е това. Малката е влязла в някакъв много тежък период - пищи и се тръшка буквално за всичко. Досега поне навън беше ок, но от вчера почна и на детската площадка да се държи ужасно и да бута по-малките, не мога да си позная детето  ooooh! Пък такава ревност я тресе, че сме постоянно залепени. Какво ще става след два месеца не знам. Засега най-големия ми проблем е как ще приеме бебето, че в момента избутва даже баща си ако се приближи до мен и ме гушне. Мислех, че това е отминало.

Вчера като видях, че се подготвяте вече минах през Вис Виталис и си взех едни превръзки за родилки, поне това да е готово  Mr. Green Сега трябва крем за мазане на зърната да си взема и с мен май приключих. Мисля и една фотосесийка да си спретнем тези дни с дребното да си имаме спомен  Mr. Green

# 327
  • София
Добро утро момичета кокичета   bouquet
nenimira RAQSVETLINA не се притеснявайте за болничните те могат да се пускат с задна дата и няма да има прекъсване,при мен почти всеки месец се получава така и никога не е имало проблем.

# 328
Добро утро !!! Честит празник на всички празнуващи Петровден!
Петя, жива, здрава и многоооооооо щастлива  smile3525
 Тези дни само ви чета, защото нищо не се случва при мен. Гледам да полежавам повече , че имам някви контракции. От вчера пък ме пробожда нещо ...Добре , че в понеделник съм на АГ, че да видим накрая какво става!
 Приятен ден от мен!

# 329
Пете,  честит имен ден. Много здраве,  щастие и любов  bouquet
Ками и Ивкана вас лек път и хубаво изкарване на почивките Simple Smile
Амели гушки Hug
Ние отиваме да мерим улиците Joy

Общи условия

Активация на акаунт