СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро ! Тук едни черни облаци рано рано ,чак сега се показа слънчо  Mr. Green
 newsm44 newsm68 8 месец ,сега вече дишам по спокойно !
new leaf зависи от позицията на бебчето ,аз от начало не ги усещах ,а на ултра звука дивееха здраво  Grinning
Ако е секцио колан  newsm78 след една от операциите бях като родилка и акушерката ми препоръча ластичен колан тип пояс ,но след 20 ден ! Имаше супер ефект  Wink
sealover ще пиша разбира се  Hug hut я засичам в близнашката тема ,но аз от тук не мърдам bowuu Аз ни диск ,нито снимки от бебчета,само някакви точки от началото  Rolling Eyes Утре ще си искамм иначе  box Милото се оправи вече и тази седмица ще боядиса   redecoration ,после голямото местене на мебели  Peace
 Boyanova.90 чакаме новини  Hug

# 451
Добро утро и от меня! Завиждам ви на дъждовете, тук се кани от 4 дни и не иска. Вече започва да става по-топло тъй че изпуснах прИмоцията  Mr. Green

Понеделниците са ми ден за мерене и може да ми честитите юбилея: +20 кг от началото  Animal Pig. Нямам право да се оплаквам обаче, все пак никой не ми навира яденето на сила....но ми е много трудно да се контролирам тц....Продължавам с опитите да се озаптя, пък кой знае какво ще стане накрая  Rolling Eyes
Днес ще ни монтират всичко в банята, след това да купим спалня и ще може да се преместим. Нямам търпение вече да се наредим, да изчистя и да подредя най-вече нещата на бебка  Heart Eyes

tuitito , честит ти 8ми месец!  Heart Eyes Аз след седмица влизам и направоооо тръпки ме побиват...че то не останало време  Laughing Представям си каква паника ще ни обземе повечето като влезнем в 9тия, ще е много забавно  Mr. Green
Boyanova.90 , успех на лекаря, да споделиш после добрите новини  Hug
Amelly, изписаха ли те вече? Сега ти предстои голяма "почивка" вкъщи  Laughing Мен като ме няма за няколко дни и у нас бомба пада...тия мъже никак не си дават зор да поддържат къщите  Laughing
-Petia-, космите са ми болна тема...майка ми няма никакви и все казвам, че съм наследила руното на баща ми  Mr. Green И аз съм по-беличка, косми бол пък и черни. Абееее в моменти на епилация ми се иска да съм мъж и да си ходя натурална  Mr. Green

# 452
Добро утро, малко мрачно ама карай Stop
Ластичен колан ще слагам, мисля че е подходящ за мене
И в ФБ има снимки, пък и по-лесно се качват от телефона и директно там  Embarassed
Хубави новини да пишат днес мамите дето са на преглед  bouquet
Петя, успех със багажа и да внимавате с пътя, че вчера такъв дъжд ни пра, има чакъл по пътя и кал
Вчера не съм чистила и днес вече е ужас, ама не ми се лъска от сутринта, след малко ще има обичаймите неща ooooh! а като родя кй ли ще го прави ми е много интересно bowuu
Какъв е стандартния размер чаршафи за детско легло? newsm78

# 453
Kикито , имам въпрос. Взехте ли допълнителната чанта към количката? Имам колебания дали да я поръчам.

# 454
Добро утро Simple Smile
Боянова успех и от мен и те чакаме на отчет Wink
Dund1chk4  - мила, не се притеснявай важното е бебчо да е наред, пък кг ще ги борим през зимата  Hug и аз вече се хващам, че не мога да се удържам с яденето, но ще видим следващия понеделник до къде съм го докарала, като ме измери док Simple Smile
Петя честит имен ден и от мен на патерица   Embarassed    bouquet
tuitito - честит ти 8-ми месец, лелел как отлита това време. Аз докато се усетя и вече съм в 7-ми  Party (нали съм последните два дни на месеца и си вървя след вас кротко)
Срам не срам , но да се похваля Simple Smile в Събота ни беше първото излизане по бебешките магазини Simple Smile
нищо, че ни валя дъжда - доволна съм. Харесахме си  креватче, показах нагледно на ММ с какви неща, ще се сдобием от нашите близки приятели Simple Smile харесах си шишета, набелязах си дреболийките за хигиената на бебка - общо взето ползотворна разходка Simple Smile
Следващия уикенд мисля, да вземем първите покупки, че както ми каза моя позната "Започнеш ли няма спиране" Simple Smile   

# 455
Добро утро!
най-накрая напече слънчице, така ми е друго настроението нищо че днес ще го гледам само през прозореца. Решила съм цял ден да се отдам на лежане и почивка, че последните дни малко се преуморих и сега имам едни притеснения. Щом стана от леглото или вървя долната част на  корема ми се втвърдява и изтръпва не като контракция, а постоянно си стои така стегнат. Имам чувството, че бебчо се люшка в корема ми и ще се "откъсне" (тъпо обяснение ама така го чувствам) Някоя от вас усещала ли е такова нещо?
Прегледа ми е чак на 19-ти, но ако това продължи май ще се обаждам на доки преждевременно.

# 456
Добро утро на всички  Hug тези дни няма да пиша много но ще се опитвам да ви следя. Много ме мъчат тазовите болки последните дна дни направо ми се реве, но трябва да се търпят  Tired Да са честити на всички новите продобивки аз още само разглеждам много съм колеблива  Laughing а то юли месец стана. Баща ми, който смятам да изнудя да ми купи количката се опитва да ми нарежда да я купя след като се роди  smile3511  не знам как ще го убедя. Иначе ние чакаме нови мебели за спалнята и като ги подредим взимаме легълце мисля дървено и почвам прането и гладенено. Това е от мен оплаках се похвалих се сега отивам на разходка, че от 2 дни само лежа в това лошо време  Heart Eyes

# 457
  • София
Привет!

Много сте писали пак в последните дни Simple Smile

Ушана, бях писала, че пелените на Минене в Карфур са 13лв. Бяха на промоция миналата седмица, предполагам, че все още ги има. Аз се възползвах.

И ние имаме количка вече. Не мога да повярвам, че още щом я видяхме и си казахме "ТЯ Е! "

Намерих в ДМ бебешки прах за пране на тяхната марка. Взех преди два месеца за проба - е, много съм доволна! До сега ползвах Ариел, ама той ряпа да яде. Този от ДМ изпра всичките ми лекьосани покривки и куп неща, които не съм предполагала, че отново ще изглеждат като нови. Вярно, не мирише на нищо, ама нали е бебешки. Бях решила, да взимам от всички марки до раждането и да видя кой ще ми допадне, а то още с първия се харесахме.
Доста неща от покупките отметнахме, но все има нещо, което да остане, край няма.

Имах и друго за споделяне, но ..."отлетя"

# 458
 Цяла сутрин звънях на представителите за България на количката, която ще вземем. Оказа се, че цвета, който искам го нямат в наличност и го поръчват. Доставят я в рамките на месец. Добре, че звъннах да ги питам. Сега ги чакам да ми изпратят имейл с банкова сметка, за да им изпратя капаро.

# 459
  • Пловдив
Добър ден. Най-накрая оправих багажа.
Веселото, добре че навреме пак провери как стоят нещата.
soho doll, честита количка. Каква взехте?
В това време ми се отщява почивката. Нещо се изнервих преди да тръгнем точно.  ooooh! Взимам и лаптопа, така че ще ви наглеждам. Дано да де оправи смотаното време.
Не знам с тези косми какви ще ги върша. Като родя ще реша, но е много неприятно. Така завиждам на жените без косми. А на корема ми са направо ужасни. Като горила съм. Dund1chk4, сестра ми си ги бръсне веднъж седмично и няма. И аз на тати май съм се метнала.

# 460
  • София
Петя, пожелавам ти да си изкараш приятно и спокойно на почивката! Сигурна съм, че като стъпиш на морска земя ще се успокоиш и ще презаредиш батериите. С космите се справям до триъгълника, от там играе бръснача, лошото е, че става все по-невъзможна мисията, защото нищо не виждам.
Количката е Пег Перего бук. Доволна съм.

# 461
Здравейте и от мен,

Петя приятно изкарване на почивката. За космите - миналата година аз ходих на фотоепилация, но нямах никакъв резултат - само дето дадох пари на вятъра.  smile3516 Решила съм, след като родя да пробвам с лазерна пък да видим там какво ще се получи.

Scorpi_D, аз те разбирам напълно какво имаш предвид - и за втвърдяването на долната част на корема, и за усещането, че все едно бебето ще се "откачи". Понякога ми става много притеснено, а понякога си казвам, че може би аз съм "откачената"  newsm62

Веселото ако говориш за Стокето, те имат отделни представители в различните градове. Ние онзи ден поръчахме нашата + аксесоарите при представителите им в Бургас и ако искаш можеш да се свържеш с тях, за да ги питаш дали имат това, което искаш ти и да ти я изпратят.

# 462
  • Пловдив
Ейййййййй сдърпахме се с ММ за името... То нестига, че си нямаме никакво... ами тия дето той ги харесва аз не ги харесвам, а тия дето аз му ги предлагам той не ги харесва... Ей сега срещнах едно и така добре ми прозвуча и нежничко, и с авторитет за голям човек, а галеното много сладко. Той вика тъпо е...  #Cussing out Аделина - Ади. А неговите са от рода на Мики???
После ми се тросна и вика кръщавай си го както искаш... ми пък няма да правя компромис, но не искам и той да прави компромис... да си го харесваме и двамата...
Ох, че се ядосах... хич няма да отворя дума повече за име... да го видя... накрая ще си стоим без име... Sad
На вас как ви се струва името Аделина, на галено Ади?

# 463
Здравейте!

Добро утро!
най-накрая напече слънчице, така ми е друго настроението нищо че днес ще го гледам само през прозореца. Решила съм цял ден да се отдам на лежане и почивка, че последните дни малко се преуморих и сега имам едни притеснения. Щом стана от леглото или вървя долната част на  корема ми се втвърдява и изтръпва не като контракция, а постоянно си стои така стегнат. Имам чувството, че бебчо се люшка в корема ми и ще се "откъсне" (тъпо обяснение ама така го чувствам) Някоя от вас усещала ли е такова нещо?
Прегледа ми е чак на 19-ти, но ако това продължи май ще се обаждам на доки преждевременно.

и аз така се чувсвам, не е контракция, а тежест ниско долу и боли, гледам да лежа повечко.

tuitito , честит ти 8ми месец! Аз влизам в четвъртък.

soho doll честита количка!

Петя приятно изкарване на почивката

DianaR на мен Аделина ми харесва

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 13:09 от tania_tsvetanova

# 464

Веселото ако говориш за Стокето, те имат отделни представители в различните градове. Ние онзи ден поръчахме нашата + аксесоарите при представителите им в Бургас и ако искаш можеш да се свържеш с тях, за да ги питаш дали имат това, което искаш ти и да ти я изпратят.

Само два магазина са официални представители на Стокке за България. Звънях и на двата и двата нямаха цвета, който искам.

Общи условия

Активация на акаунт