Отговори
# 300
  • Бургас
Честито на Сияна, да е жива и здрава фината госпожица Simple Smile

МИсти, то с това разтройство няма да имаш нужда от клизма ако сега ти се наложи Simple Smile

# 301
  bouquet ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА СИЯНА! ДА Я РАДВА МНОГО!

# 302
  • София
Честито на Сияна- Си! Да и е жива и здрава дъщеричката!  bouquet

Данче, кажи им на свекитата изобщо да не го вадят и приготвят басейна, просто да му го подарят, то не, че детето ще остане спокойно такъв подарък да не се използва още веднага...
Хм, много е странно това за клизмата, ако знаех, щях да ида да раждам в Бургас. Аз де пазаря с моята лекарка да не ми правят поне втората клизма /заради хемороида/, но тя била по-важна и от първата. И сега от първи юли почвам профилактично цикатридина, но клизмата няма как да я избегна.
Весе, и преди секцио правят. Но ти можеш да се спазариш поне за тази клизма да не я правят в болницата, а да се изчистиш предварително. Аз така ще направя.

# 303
Танче то така ама ако кажат не може без, съм я загазила  Grinning Я да ви питам относно 45 дневния болничен на ден същата сума ли плащат както и при обикновен болничен или има разлика?
Джина днес пише, че вчера ми е занесен болничния, даже и двата, че имам и една седмица обикновен, и сега вече се обработва, току виж другата седмица ми го изплатят  Rolling Eyes че до края на другата седмица и банка ще си поиска дължимото  Sad
Джина защо 2  Shocked нали е само една клизма при постъпването преди да родиш, сега пък 2  Shocked

# 304
  • Бургас
Танче то така ама ако кажат не може без, съм я загазила  Grinning Я да ви питам относно 45 дневния болничен на ден същата сума ли плащат както и при обикновен болничен или има разлика?

има разлика вече е 90%, а не 80 Simple Smile

# 305
Танче90% ама не повече от среднодневната надница нето, и при мен се получава доста по-малко щото данъци и осигуровки са си 22-23% средно ми е примерно 80%= 36 лв но ми изплащат 32 и някакви стотинки

# 306
Честито на мама СИЯНА да е жива и здрава и много щастлива.   bouquet

Флай - наистина от разказа ти лъха спокойствие и лекота  Hug
Цвети - важното е че вс е наред и сте си вкъщи.  Hug

# 307
  • София
Аууу, Мисти какви добри новини ми казваш за тоз болничен Hug Ти в сйта на НОИ проверяваш, нали?

Иначе клизмите са 2 при секцио. Втората била много важна за перисталтиката.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 21:54 от Gina L.

# 308
Джина - да там

# 309
  • Бургас
Ох Мисти, хич не ги разбирам тия неща как ги изплащат, знам го това дето си го написала ама не мога да си го сметна....че при мен всеки месец дохода е различен и става едно мазало....така и не разбрах как ги смятат  Confused

сега погледнах в този сайт дето сте дали, на мен 45 дневния не ми е отбелязан още там...

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:22 от *Таничка*

# 310
  • София
Джина, е как така две клизми при секцио? Едната преди, едната след ли? На мен ми направиха само една преди секциото и толкоз. И за мен беше по-скоро олекващо и облекчаващо преживяване, и ако трябва да избирам, бих искала да ми направят, но с хемороиди сигурно е другояче.

Иначе, Танче, ако искаш вкъщи сама да се изчистиш, по-добре си вземи разхлабваща свещичка от аптеката (не знам марки, но аптекарките ще ти прерпоръчат коя става за случая), вместо да се мъчиш да си правиш клизма, я успееш, я не. Поне съм чела тук във форума, че разни майчета така процедират, за да избегнат болничната клизма.

# 311
честито на мама сияна-си  да им е жива и здрава  принцесата и много да ги радва  Hug

# 312
 Grinning Я да ви питам относно 45 дневния болничен на ден същата сума ли плащат както и при обикновен болничен или има разлика?

45 дневния болничен го изплащат вече въз основа на майчинството което ще получаваш поне моя частта от 45 дневния която е за май месец изплатен е по висока сума  Hug

# 313
  • София
Честито на Сияна, да им е жива и здрава малката принцеса!

# 314
Върнах се от преглед. Флай, като се пошегува, че мога да затворя темата, нямаш представа колко права си била! Нямам никакво разкритие. Разположението на бебето било, все едно ще раждам след 20 дни. Ако не стане чудо и не родя до четвъртък естествено, другата седмица ми определят час за секцио.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт