Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Взех ваучер по тази оферта за подстригване и сешоар,тъй като Doro беше похвалила салона.
http://www.grupo.bg/?q=new+wave+hair+style

Много съм доволна,любезно отношение и перфектно обслужване!Бих отишла отново и без ваучер.
Оценка 10/10

На Doro благодаря за споделеното мнение!  bouquet

# 76
 bouquet радвам се, че си доволна.

и че не се е объркало нищо, защото виждам, че от Групо си купила, а тях като посредник се разсипах да ги плюя  Wink

# 77
Искам да изкажа възмущението си от pixy spa center. Днес бях там с ваучер за кола маска на цяло тяло, първо че козметичката беше адски нелюбезна и постоянно ми говореше все едно ми се кара, след това ми твърдеше, че космите на краката и мишниците ми са къси ( на краката дори не благоволи да опита да ги махне, а на мишниците дръпна един път и каза: ето виждаш ли само това се маха), ръцете и триъгълника ги претупа набързо и за няма и 20 минути бях готова ... че и накрая ми вика: трябваше да те върна, но ще ти дам карта за 50% намаление... и на една визитка ми написаха името и отстъпката, защото нямали в момента карти ... та мнението ми е: НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !

# 78
  • София
Искам да изкажа възмущението си от pixy spa center.

Мда, имаше голяма драма преди няколко теми относно този център - чак собственика се появи да ни обяснява колко сме се объркали и че не било точно така, както ни го представи едно от момичетата тук... Жалко за отрицателните ти емоции!

# 79
# 80
Момичета, моля за спешни отзиви за хотел Орфей Банско.

# 81
  • София
Отзиви за салон BONA DEA?
Обадих се за час и ми дадоха чак за 9.07, а ваучера върви от 25.06, обясних им, че са некоректни, не може да ми дават час за след две седмици!!! Е, вмъкнаха ме в събота, ще видя как ще бъде обслужването, обаче отсега съм им набрала. Офертата е 4 процедури за плосък корем.

В миналата тема няколко човека се включиха с много лоши отзиви и аз си отмених часа  Peace
Уф...отивам да чета, иначе платила съм го, ще отида да видя как е.

# 82
  • София
Здравейте, какво Ви е мнението за тортите на сладкарница Ефи? Имат оферта в Колектива за орехова торта.

# 83
  • Sofia
Трябваше ми ваучер за подстригване спешно и си взех ваучер от Групо за Салон Екзотик Стайл в Красно село. Съветвам ви да не правите тази грешка - салона е не много провлекателен, използват съмнителна козметика, а самото подстригване дори не искам да го коментирам - все едно не съм подстригана изобщо. Не ти мият косата преди подстригване, а след това. Сешоар също не знае как се прави - както мъжа ми каза после - все едно си си изсушила косата след душ... На тази който и е казал, че  е фризйорка я е излъгал или тя си е повярвала. Има и дебела мазна леля масажистка, която се опитва да си пробута масажите...

# 84
Момичета, моля за спешни отзиви за хотел Орфей Банско.
Любим хотел. Била съм в него като редовен турист и съм много доволна. Басейн - детски и за възрастни. Етно ресторантът в приземния етаж е много гот (когато работи, де).
Намира се до градския парк и близо до центъра.

Имат ли текуща оферта някъде?

Доволна съм от кухня Ян Бибиян за едноседмично меню с доставка. Ползвах 2 поредни седмици,никакви проблеми.Храната е опакована добре,достатъчно количество, никакви запръжки или жалене на месото Simple Smile . Дори на пълната цена си заслужава.
Това за менюто за възрастни ли или за деца се отнася?
Пускали ли са скоро през grabo?

# 85
  • София
Здравейте и от мен...Някой да е вземал такъв калъф за телефон?Чудя се дали няма да си прекарам телефона,защото е още в гаранция и ако се намокри или нещо друго -край със гаранцията
http://bg.kolektiva.net/sofia/vodoustoichiv-kalaf-13709.html

Имам и друго питане....
http://bg.kolektiva.net/sofia/13543-happy-beach-basejn-viktorija.html

Купих си 4 ваучера,като мислех да ходя,но за жалост времето не позволява плажуване,опитах се да се свържа по телефона,но никой не ми вдигна.Срока е до 5.07 аз почивам на 2-3 .07,чудя се не трябва ли да удължат срока или както при други оферти когато купувача пожелае да му се върнат парите?

# 86
  • София
Имам спомен, че поръчаните пици от пица Рим са хубави ако доставката е от едните ресторанти и не чак толкова добри ако са от една конкретна пицария, но не си спомням коя е лошата. Можете ли да ми помогнете с информация?  Praynig

# 87
  • Sofia
Дано успееш да се свържеш по някакъв начин. Аз писах на имейл, но не ми отговориха и ваучерът ми изгоря. Коментирахме в предишната тема GRUPO е некоректен сайт за колективно пазаруване - не си проверяват търговците и не ти съдействат при проблем. От тях повече не купувам  Stop

newsm10

# 88
  • София
Имам спомен, че поръчаните пици от пица Рим са хубави ако доставката е от едните ресторанти и не чак толкова добри ако са от една конкретна пицария, но не си спомням коя е лошата. Можете ли да ми помогнете с информация?  Praynig
В Младост са добрите  Simple Smile

# 89
В Младост са добрите  Simple Smile

И в Св. Троица са хубави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт