Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 643
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте!
От въпросните сайтове съм пазарувала само ваучери за почивки и съм много доволна(засега)
Сега съм се загледала в една оферта за море в Балчик. Някой случайно има ли впечатление от хотел Лотос?

# 391
  • София
Момичета, хартисват ми 3 ваучера за атракционите пред мола на Цариградско. Децата яко се издъниха и са наказани.
 Някой ако иска, да се обади. До 31 юли могат да се използват  Peace

# 392
  • София
Узи, можеш да отидеш да си обмениш ваучерите на касите на атракциона за карти. Тях можеш да си ги ползваш когато решиш през сезон 2013

# 393
  • Burgas, Bulgaria
http://grabo.bg/dvama-v-asenovgrad-0gmz3 
момичета какво ще кажете за тази оферта ?

# 394
  • София
според мен изглежда много добре! Simple Smile

# 395
  • Варна
Здравейте,
днес огледах някои оферти за почивка в Турция и Гърция. Има ли някой от вас, който е ходил в чужбина с ваучер?

# 396
  • София
Обещах да докладвам след като си получа сушито от Sasaguri http://grabo.bg/sofia/sushi-set-0r35f:
Закъсняха ми с 20 минути - не е болка за умиране, обаче прави лошо впечатление
Специално ги питах колко ще е доставката до вкъщи, казаха ми 4 лв, а сега доставчикът ми взе 5
Самото суши..... и по-лошо съм яла (аз обаче съм взимала суши и от Енсо, когато още не бях открила темата, та това не е показателно)... като цяло не ми допада
Взех от сета с 54 хапки, а уасабито (което не е уасаби, а боядисан хрян ама карай) е колкото 2 грахови зърна и до никъде не стига
Соевия сос е кръщаван с вода  Twisted Evil
И не ми донесоха клечки Confused

Финално: не съм доволна и няма да поръчвам повече от тях - нито с ваучери, а особено пък без!

# 397
Препоръчайте ми някоя актуална оферта за суши. Енсо ги зная  че не са добри, обаче май имам спомен, че предлагат и под друг име, та ме е страх да не се натреса

# 398
  • София
Препоръчайте ми някоя актуална оферта за суши. Енсо ги зная  че не са добри, обаче май имам спомен, че предлагат и под друг име, та ме е страх да не се натреса
Кабуки http://assa.me/

# 399
Много благодаря! Добре е, че сушито на Кабуки е хубаво, защото те много често пускат оферти.

# 400
  • София
Аз поръчах суши експрес от Колектива.И преди съм вземала от него и съм много доволна.Единствения недостатък е, че не предлагат доставка.

# 401
Здравейте,
искам да попитам нещо,не ми са ясни тези ваучери за колективно пазаруване.
Доста оферти съм заглеждала,но все не се решавам да закупя нещо,повече ме интересуват почивките. Но не знам точно как става плащането и получаването на ваучера.
Добре - за плащането пише- може с банков превод,може и с кредитна карта.Но за доставка -пише до 3 работни дни.
Например искам почивка от днес за утре,ок-плащам с кредитна карта,но как ще стане доставката,след като пише че е с куриер?
Или може да се разпечата ваучера направо от сайта?
Благодаря Ви предварително!

# 402
разпечатваме си ги от сайта
при плащане с кредитна карта - веднага
при банков превод - след като постъпи плащането - затова пише 3 дни
за кое четеш "доставка с куриер"?

# 403
Да дам малко отзиви със закъснение за почистване на зъби- от д-р Минкова-намира се до МВР болница,зад спирката на тролеите.Ваучерите бяха от ООРС.
Аз не съм доволна от тази зъболекарка по следните причини:
-трябваше да си държа сама някакав маркуч в устата;
-през цялото време на работа ми беше пръскано лицето с вода и др., което беше почистено от зъбите ми;
-накрая ми почисти зъбите със сода за хляб с една машина (досега където съм била винаги това е ставало със специални пасти, които миришат хубаво);
-като цяло за мен този кабинет беше доста мръсен.
Така накратко това е моето усещане и повече няма да повторя. Навява ме и мисълта, че може би винаги при ваучерите се използват евтини материали и се гледа да се попретупат нещата.
Пак повтарям това е моето лично мнение и не ангажирам никого с него - просто споделям.

# 404
Момичета, имате ли отзиви за студио за красота Progressive в Люлин и по конкретно за тази оферта http://promograd.bg/offers/view/id/5731/a/101?
Търся оферта за маникюр и педикюр и ако има актуална такава с добри отзиви я вземам веднага. Удобно ми е по линиите на метрото.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт