Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 8

• 80 635
  • 752
  •   1
Отговори
# 600

Някой давал ли е Умкалор?
Дъщеря ми се разкиха от снощи и е с леко запушен нос.Мога ли да го включа като лечение?

Аз давам вече 2,5 г. при първи симптоми. При дъщеря ми досега действа безотказно и пресича всичко за няколко дни, с едно изключение миналата година, когато се наложи да включа и АБ капки заради отит. Изключително съм доволна. Знам обаче, че има и недоволни, защото при тях не действа. Аз лично съжалявам, че докато боледуваше през седмица-две в яслата не знаех за съществуването му.

# 601
Хубаво е лятото да ходят на море или планина за да боледуват по малко.

# 602
  • в огледалото на живота
wild poppy ,благодаря за включването  Hug
Чудесно е ,че дава хубав резултат при вас.
По 10 капки еднократно за деня ли даваш и в каква продължителност?

# 603
  • Бургас
Подсетихте ме за Умкалор, наскоро четох хубави неща за него, никога не съм го ползвала. На сина ми току що му се разтече носът, а сме с бебе вкъщи и се чудя какво да давам, за да стопирам нещата максимално бързо. Имам Цинабсин и Инфлуцид, витамини. Друго? Умкалор дали е добра идея в случая?

# 604
  • в огледалото на живота
Подсетихте ме за Умкалор, наскоро четох хубави неща за него, никога не съм го ползвала. На сина ми току що му се разтече носът, а сме с бебе вкъщи и се чудя какво да давам, за да стопирам нещата максимално бързо. Имам Цинабсин и Инфлуцид, витамини. Друго? Умкалор дали е добра идея в случая?

Мон и аз това се чудех и май ще го почна от тази вечер.Досега не съм давала,мислех,че е само за кашлица и температура.

# 605
На детето пак леко му се разтича носа. Може ли някой да ми каже как се правят тези капки със сребърната вода и клеевата тинктура.

Винаги ги правя на око, но на около 10 мл сребърна вода слагам 5-6 капки КТ. Ако е люто, разреждам. Пробвам ги на себе си.

Мерси ! Днес нямаше теч, но му е запушен носа. Та майка ми избързала да отиде в аптеката и е взела Олинт. Ако протече започвам това с водата и тинктурата. Малко ще почива детето от Биозин и Апетон. Та сигурно началото на другия месец пак ще започвам да давам. Според вас добре ли е да се прекъсват имуностимуланти и витамини за 20-30 дни ? Дали им се губи ефекта ?

# 606
  • София
Моите този път да не дърпам двола за опашката, но минаха леко. Кихаха точно един ден. После 2 им беше запушен носа без да излиза секрет. Днес са ок. На Гого гласа се пробва да пада и да се променя но се оправи. Покашлят 3-4 пъти на ден, Т нямаха.
Пу, пу  да минава!

# 607
  • в огледалото на живота
Браво Тити,минали сте леко този път  Hug
Ще видим днес моята госпожица как ще е сутринта,че  и плуване имат в градината.

Кими,курс с имуностимуланти се прави минимум 3мес.без почивка/зависи и от самия стимулант/
Давала съм Ехиначи и Саностол от октомври до декември така и после поне 20дни почивка.

# 608

В зависимост от състоянието давам между 8 и 10 капки 2,3 или 4 пъти дневно. Като започне да се подобрява намалявам капките и приемите до пълното отшумяване. Обикновено ги пие около седмица.

# 609
  • в огледалото на живота

В зависимост от състоянието давам между 8 и 10 капки 2,3 или 4 пъти дневно. Като започне да се подобрява намалявам капките и приемите до пълното отшумяване. Обикновено ги пие около седмица.
Много ти благодаря    bouquet
Почнахме ги от снощи,през ноща спа относително спокойно,с чисто носле се събуди сутрината и я пуснах на градина.
Дано е нещо моментно  Praynig

# 610
  • София
Има ли някакъв вирус само с Т?
Събота следобяд вдигна 38,няма нищо друго,чувам някакъв  заден секрет и това е...
Вчера не е вдигал повече от 37,7,но сутринта беше 38,4
По принцип е жизнен,хапва си,игрив е,интервала през,който качва Т е 8ч.(за малкия говоря)

# 611
  • вече Пловдив
Това беше "модерен" вирус пролетта, нищо чудно пак да се връща... Ако няма други симптоми, за 2-3 дни ще отшуми  Peace

# 612
  • София
Това беше "модерен" вирус пролетта, нищо чудно пак да се връща... Ако няма други симптоми, за 2-3 дни ще отшуми  Peace
Може и за 24 часа да мине... Моите лятото го изкараха така. Един ден зверска Т, след т'ва - ни кашлици, ни разстройство - нищо.

# 613
  • София - Рим и обратно
Написах го и в другата тема - според мен причината за вечните "градински сополи" до голяма степен се дължи на следобедното спане. Изпотяват се зверски, после ходят голи напред назад, докато се облекат, пишкат и т.н. Дъщеря ми си го каза - цялата ми коса става мокра от пот, а после ми е студено докато се преоблека.

П.П. Умкалор при нас не дава никакъв резултат. Пила е 2 шишета миналата година и нищо, разболява си се. Сега от няколко месеца й давам непрекъснато Бета Глюкан, и като че ли са по-добре нещата.

# 614
  • Бургас
Някой ползвал ли е Екомер? Дали дава добри резултати?
Ето за това става дума: http://apteka.framar.bg/30003153/%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5% … B0%D0%BF%D1%81-60

Общи условия

Активация на акаунт