айде сега
Знам, че всеки си има мнение, споко
Просто моето мнение съвпада с твоето, но единствено мисля, че Гюней, въпреки великия си акъл, не предвиди, че Кузей и Джемре ще се обичат толкова много
Той може и да е знаел, че Кузей я обича, но никога и не е предполагал и че Джемре ще прежали него толкова лесно и ще обикне брат му до полуда
Това се видя с течение на времето и епизодите, та в тоя ред на мисли Гюней не си и помисли да се предава за катастрофата - нали вече беше Гюней Синанер 
Както вече споменах, завистта и в последствие омразата дойдоха след тая катастрофа
Също съм на мнение, че и мнимата такава много допринесе за ненавистта на Гюней към брат му...
аз пък не мисля, че историята с басейна на сватбата е весела част
Единствено харесах танца им с Али, но останалата част хич не ми беше смешна 

, гумите на колата на Гюней... Харесваха ми тия моменти, някак изчистваха негативните моменти във филма.

Единствено харесах танца им с Али, но останалата част хич не ми беше смешна 
абсолютно съм съгласна с теб !
Толкова беше смачкан Кузей, толкова омерзен....само като се сетя и ми иде Симайчето да я удуша с два пръста просто ! Грам не мога да го пожаля това същество, а тия двете, я наградиха и я пратиха да си живее живота ! Няма как да приема подобни простотии !
Има книги, към които се връщам непрекъснато, тази е една от тях ! В момента нито една от книгите на Елиф не е при мен, раздала съм ги на приятелки - мисля, че трябва да стигнат до много хора ! Препъръчвам ти горещо и останалите творби на писателката, ти си прочела -“Копелето на Истанбул“, е другата, в която сякаш живях ! Но и всички други, са много добри ! 
Препоръчани теми