Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Фенче,  Heart Eyes с него де, той сега ще запише магистратура и баш тамам и ние там !  Wink Party Crazy Heart Eyes

Зизу,  Hug имали са и добри попадения, да се вземат в ръце и да действат ! За мен, определено имат нужда от дълга творческа ваканция, поизчерпани са вече !  Peace Или пък много са си повярвали . Лошото е, че повличат и левента, а това вече няма да им простя. Дано факта, че ще адаптират художествено произведение, ограничи максимално шансовете им да го окепазят !  Peace
А конфронтацията между отделните групи, привърженици на даден герой, е заложена в сценария им всеки път, мисля !  Laughing

# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фенче,  Heart Eyes с него де, той сега ще запише магистратура и баш тамам и ние там !  Wink Party Crazy Heart Eyes

Зизу,  Hug имали са и добри попадения, да се вземат в ръце и да действат ! За мен, определено имат нужда от дълга творческа ваканция, поизчерпани са вече !  Peace Или пък много са си повярвали . Лошото е, че повличат и левента, а това вече няма да им простя. Дано факта, че ще адаптират художествено произведение, ограничи максимално шансовете им да го окепазят !  Peace
А конфронтацията между отделните групи, привърженици на даден герой, е заложена в сценария им всеки път, мисля !  Laughing
А, дано Госпожа Hug
Права си за конфронтацията...ама гледай как правят нещата...на тях им е хубаво, а ние тука ще си извадим по едно око в желанието си всеки да си защити позицията. Peace
Дано верно не окепазят Киво...ама то такъв талант изпуска ли се? Няма да му дадат да диша на момчето. Crazy

# 542
Зиз  Heart Eyes преведено е мило, че знае Гуню, че сватбата ще е там.

# 543
Зиз  Heart Eyes преведено е мило, че знае Гуню, че сватбата ще е там.
Брях, аз този превод не съм го срещала... Crazy Аз разбрах, че му уреди среща там и после му каза, че е хубаво място за сватбата.
Кой му е казал? newsm78

# 544
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 545
# 546
# 547
Ръза вече отмаря в Бодрум !  Peace

# 548
Ръза отмаря, ама като гледам е взел и Тефо от "Езел" Laughing Laughing Laughing

Ох, ше умрем с тая Гюла... Joy Joy Joy Joy Joy
"Ако ми сложите веднага внуче в ръцете, трябва да си сложа синьо мънисто..." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 19:45 от Зизу

# 549
Ехооо, къде сте бе мацкиии... Laughing

Няма с кой да си обсъждам Гюла. Rolling Eyes

# 550

Гюла ме кефи мене по принцип, само й се бях напрегнала когато накара Кузей да плаче - когато поиска да остави Джемре на мира. Обаче е добър човек... Помня когато Кузей току-що беше излязъл от затвора и всички го обвиняваха, тъпчеха и пренебрегваха - само Гюлтен му подаде ръка и му каза, че е винаги добре дошъл  Wink

А Зерин е уникална в тая роля. Мен като Мадмоазел в ЗП ме дразнеше леко, някак ми беше безлична  Rolling Eyes

# 551

Гюла ме кефи мене по принцип, само й се бях напрегнала когато накара Кузей да плаче - когато поиска да остави Джемре на мира. Обаче е добър човек... Помня когато Кузей току-що беше излязъл от затвора и всички го обвиняваха, тъпчеха и пренебрегваха - само Гюлтен му подаде ръка и му каза, че е винаги добре дошъл  Wink

А Зерин е уникална в тая роля. Мен като Мадмоазел в ЗП ме дразнеше леко, някак ми беше безлична  Rolling Eyes
Умирам си от смях с нея...божеее...дали ще се намери човек да ахка , да охка и да се вайка повече от нея. Joy hahaha Joy hahaha
Обаче аз определено и се бях напрегнала много като разплака Кузей и уреди тая сватба с Баръш на Джемре. Верно, майка е...иска най-доброто за детето си, ама знаеше, че единственото добро за нея е Кузей. Crossing Arms

# 552
Зиз, само двете сме  Laughing Давай да си лафим, само аз ще зачезна за 5 мин. да приспя детето  Joy

А Гюлтен беше твърдо убедена, че мъж с пари ще осигури всичкото щастие на Джемре  ooooh! Ама и тя си научи урока, не я оправдавам, че се опита да се намеси в живота й, но поне си все поука де...

# 553
Следя ви, ама нямам време много да пиша.  Hug Говорете си, не ми пречите  Mr. Green

# 554

Общи условия

Активация на акаунт