Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 96

• 50 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
According to the article , after " Kuzey Gьney " finale Kıvanз went to " Bodrum - Yalıkavak " to take a vacation and rest ... Yesterday he was eating at " Gьmьşlьk " with Kıvanз Kasabalı -Sedef Avcı and other friends , at night he was seen with a friend and people thought she's his new girlfriend , when the reporters saw them leaving they quickly got in the car together and did everything to avoid the reporters . On the next day the reporters called Kıvanз to ask about " the new girlfriend " claims and he said : " She's my childhood friend . When I have a new girlfriend I'll pose with her for you . I came alone to Bodrum and will leave alone !! "

They also mentioned that when Akşam reporters saw Kıvanз and his friend they tried to go faster so they can avoid the reporters but then Kıvanз realized he won't be able to avoid them so he asked the driver to pull over and said to them : " I give up ... Please let me go !! "

# 721
# 722
Добро утро ! Хубав ден ви пожелавам !   bouquet

Терзи,  Heart Eyesблагодаря за снимките и инфото, джанъм ! Тамам се бях притеснила, ама щом е приятелка от детството - може !  Mr. Green Че като я гледам иначееееее ooooh!

# 723
# 724
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами Hug Hug Hug

Терзи, Heart Eyes страхотни снимки.  bouquet Hug

Светленце, Heart Eyes на преговор съм...кво да правя, нали трябва да се изказвам компетентно. Laughing Laughing

Кво ще къдрим днес? Whistling

# 725
Роминка бързо оздравяване на детенце   bouquet  bouquet

# 726
Хай, дружки!  Hug
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51 страхотни снимки! Благодаря и за инфото за нашето момче.  bouquet Госпожата  Heart Eyes благодаря за кафенцето! Hug  bouquet
Зиз  Heart Eyes ами знам ли кво да къдриме днес  newsm78 Аз също съм на преговор, до 28 серия стигнах. Е, сега като гледам, толкова ясно виждам защо Кузей реши да се хване със Зейнеп ... иначе нямаше и намерение да започва нещо с нея, убедена съм. Но в караоке бара наш Кузей се уплаши от признанието на Джемре и ....

# 727
Фен, Heart Eyes много силна сцена в бара. Ама как изтормози момичето... ooooh!
И тя милата вместо да направи като Зейно, отиде да си го изкара на туйтъра.

Байдъуей, много достойно поведение от нейна страна. Веднъж не направи сцена. Peace

# 728
Да, Зиз  Heart Eyes в интерес на истината, Джемре си страдаше мълчаливо и не можеше да се довери на никого ... дори и на майка си. А Зейнеп много добре знаеше за чувствата и, ама с удоволствие и навираше в лицето колко е щастлива. Заслужи си всичко, което и се случи накрая, насила нищо не става...

# 729
Ето затова казвам, че Кузей използва Зейнеп, което не беше никак почтено от негова страна ! Така и до края не събра смелост, да проведе един откровен разговор с нея, а определено и дължеше такъв.
Зейнеп не е глупаво момиче, усещаше интуитивно, че нещо не е наред, толкова пъти попита, толкова пъти провокира откровени разговори и с двата, но единственото, което получи, бяха лъжи . Аз на това не му викам много достойно поведение. Peace
Никога не съм приемала аргумента, че никой не и бил длъжен - няма такъв филм ! Когато някой застане пред теб, гледа те в очите и иска честен отговор,защото той демонстрира честно отношение, ми длъжен си да отговориш със същото . Особено, ако имаш претенции, че си добър и стойностен човек. Така мисля аз . Peace
Не съм съгласна, че и тя е сваляла Кузей. Той беше този, който я търсеше по телефона, той искаше да бъдат заедно и го показа нееднозначно много пъти. И дори Зейнеп да е усещала, че има нещо, защо да не иска да е с човек, в който се влюби от пръв поглед ? Защо да не опита да спечели любовта му ? И определено щеше да го направи, не с к...ски номера, както се опитваха да и припишат, а с обичта си и подкрепата си . Но, не им било писано . Много ме е яд, че и нейният образ оклепаха, при това абсолютно излишно. Можеха просто да си я оставят в Италия и толкоз.
По повод реакциите и - ами аз и тогава казах - това беше нейният начин да се справи с гнева, обидата и унижението ! Единственото, което не оправдавам  , бяха простотиите, които натвори .
В крайна сметка, обаче, се оказа, че нито е толкова лоша, нито е толкова черна, ама - кел файда. За мен, трябваше отдавна да я изкарат от филма .
Спомних си сцената на ферито, когато Кузей говореше на Джемре за Зейнеп. Погледът му сияеше, целият беше озарен, такава топлота лъхаше от него, докато описваше как се чувства, благодарение на нея, че няма как да се отрече, че беше влюбен в нея. За мен, точно в този момент, разбирайки, че го губи, Джемре реши, че го обича !  Peace
Това е скромното ми мнение по въпроса !  Wink

# 730
Да, Зиз  Heart Eyes в интерес на истината, Джемре си страдаше мълчаливо и не можеше да се довери на никого ... дори и на майка си. А Зейнеп много добре знаеше за чувствата и, ама с удоволствие и навираше в лицето колко е щастлива. Заслужи си всичко, което и се случи накрая, насила нищо не става...
Фен, Heart Eyes не мога да му намеря на Гюней добрините напоследък и това е. Е, сега се върнах на хистерията му в 79 серия. Еми той и там си каза, че не е искал Кузей да излиза от онази дупка. Все повече вярвам, че в последните му думи нямаше грам лъжа. Пак върнах момента със стрелбата, еми в Кузей си се целеше. В последния момент смени мишената. ooooh!

Госпожа, Hug права си за Зейно. Трябваше да има разговор и всичко да приключи. Ама те, няма такъв. И за мен Кузей я използваше за да забрави Джемре, което естествено не беше почтено от негова страна. Може би е бил доста привързан към нея, обичал я е като приятел, но не вярвам да е бил влюбен. Влюбен човек не се отказва изведнъж без да каже нито дума. Все пак тя беше свободна жена, а не поредната годеница на Гюней.

Така мисля аз. И действително висенето на Зейно във 2-ри сезон си беше безсмислено. Само я окепазиха още повече. Да, накрая се опитаха да я оправят...ама насред всички простотии как да повярваш? Peace

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 11:08 от Зизу

# 731
Добро утро, дами! Терзи!   bouquet То ако това е севгили, по-грозно не може да се иска (да ме прощава Господ)  Shocked Той Къванч досега не че е показал страхотен вкус за жени, ама чак пък толкоз  ooooh!

Дами, пускам НОВА ТЕМА, че ще водя чедото на лекар  Rolling Eyes

# 732
Ето затова казвам, че Кузей използва Зейнеп, което не беше никак почтено от негова страна ! Така и до края не събра смелост, да проведе един откровен разговор с нея, а определено и дължеше такъв.
Зейнеп не е глупаво момиче, усещаше интуитивно, че нещо не е наред, толкова пъти попита, толкова пъти провокира откровени разговори и с двата, но единственото, което получи, бяха лъжи . Аз на това не му викам много достойно поведение. Peace
Никога не съм приемала аргумента, че никой не и бил длъжен - няма такъв филм ! Когато някой застане пред теб, гледа те в очите и иска честен отговор,защото той демонстрира честно отношение, ми длъжен си да отговориш със същото . Особено, ако имаш претенции, че си добър и стойностен човек. Така мисля аз . Peace
Не съм съгласна, че и тя е сваляла Кузей. Той беше този, който я търсеше по телефона, той искаше да бъдат заедно и го показа нееднозначно много пъти. И дори Зейнеп да е усещала, че има нещо, защо да не иска да е с човек, в който се влюби от пръв поглед ? Защо да не опита да спечели любовта му ? И определено щеше да го направи, не с к...ски номера, както се опитваха да и припишат, а с обичта си и подкрепата си . Но, не им било писано . Много ме е яд, че и нейният образ оклепаха, при това абсолютно излишно. Можеха просто да си я оставят в Италия и толкоз.
По повод реакциите и - ами аз и тогава казах - това беше нейният начин да се справи с гнева, обидата и унижението ! Единственото, което не оправдавам  , бяха простотиите, които натвори .
В крайна сметка, обаче, се оказа, че нито е толкова лоша, нито е толкова черна, ама - кел файда. За мен, трябваше отдавна да я изкарат от филма .
Спомних си сцената на ферито, когато Кузей говореше на Джемре за Зейнеп. Погледът му сияеше, целият беше озарен, такава топлота лъхаше от него, докато описваше как се чувства, благодарение на нея, че няма как да се отрече, че беше влюбен в нея. За мен, точно в този момент, разбирайки, че го губи, Джемре реши, че го обича !  Peace
Това е скромното ми мнение по въпроса !  Wink

Госпожата  Heart Eyes много добре защитаваш Зейнеп, в много отношения съм съгласна с теб. Но по въпроса за усещането и, че има нещо ... тя не усещаше, тя знаеше. И Симай и го каза в прав текст и тя докато вечеряхя заедно с Джемре и майка и сама каза, че няма заради Джемре да се откаже от Кузей. Много залагаше на това, че Кузей никога няма да е с бившата годеница на брат си - е, сбърка. Аз не мога да разбера друго - как можеш да искаш да си с човек, който знаеш, че е влюбен безнадеждно в друга newsm78 Аз определено не бих си го причинила. А колкото до това, че не тя е сваляла Кузей ... ама тя си го сваляше от първия ден, беше решила, че ще е с него и точка. Той след това започна да и обръща внимание, след като му призна, че го харесва. Според мен всичко между тях приключи в деня, когато бяха в Анталия и Кузей разбра, че сазът е от Джемре, не от нея - тогава влюбването му приключи. За мен е така. А продължаването на отношенията им беше точно клин клин избива, ама не се получи. Да, и аз мисля, че Кузей трябваше да и даде обяснение. Той се опита всъщност, ама много нескопосано. Поне можеше да и се извини, че я е използвал като щит пред Джемре, защото тя беше точно това. А може пък наистина да е искал да се получи между тях, ама не стана... А следващите и действия, особено след приказките и на Джемре / когато Джемре каза, че Кузей знае, че го обича, но той не я забелязва / за мен е именно лицемерие. Каза, че е разбрала всичко, че те двамата са важните, а после започна да прави всички онези простотии, които я принизиха в очите на Кузей. Той преди и се възхищаваше на открития характер, на искреността и, а след това ми се стори разочарован от нея. наистина не беше нужно да се връща от Италия, ама нали трябваше освен Гюней и някой друг да се бърка в работите на влюбените  hahaha А Джемре според мен вече се беше влюбила в него, далеч преди Зейнеп да се появи, просто не смееше да го признае дори пред себе си. Това пък е моето скромно мнение  Wink

# 733
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Браво, момичета, пишЕте, пишЕте, че да има какво да чета.  Щото нещо не ми се пише напоследък ама грам, но пък много ми се чете. Даже като вляза и като видя, че никой не е писал, съм разочарована. Пък тъй си четааа, четааа...и се отморявам с вас. И понеже вече и разгорещени страсти няма, а цари мир и любов, всичко ми е ток и жица (  love001, Зизу).

Ако си бях в къщи, може би и аз щях да почна преповтор... Ама тъй както живея разкрачено през лятото, с единия крак тука и с другия в Банкя и там нямам нет...не получается.

Роминка, мила, бързо да оздравеете, лято е все пак!

Лудетинке, колко остава до бг и любовта?

Е сега вече тръгвам.
Хайде, чао, до неделя.
Групова прегръдка:
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :

# 734
Фенче,  Heart Eyes ми нали това казвам и аз - не беше нужно да стои повече и да прави всички простотии, които натвори.  Peace Ама така са решили онези двете . Peace
Спомни си последният им разговор с Кузей в таксито - какво и каза той ?! И беше ли честно спрямо нея. И аз да бях и аз щях да побеснея, та не само няколко кори с яйца да потроша, ами ...стой пък гледай, значи !  Mr. Green
Аз вече съм писала по този въпрос много пъти - ако на поредния въпрос от страна на Зейнеп към Джемре, тя  и беше казала : Да, аз обичам този мъж, искам го и ще се боря за него ! - щях да кажа - евала ! И, ако тогава Зейнеп беше продължила да се домогва до сърцето Кузеево, щях да я пратя на ....Пловдив. Peace
Само че, тя получи поредната порция лицемерие, та чак и възмущение . Защо тогава да не опита да бъде с мъжа, когото обича ? Защо и тя да няма право да се бори за любовта му ? Не мога да я обвинявам, че е опитала да бъде щастлива. Peace
И независимо от всички глупости, които направи в последствие, няма как да се отрече фактът, че от първия до последния миг, единственият мъж, когото тя обичаше и желаеше, беше Кузей !  Peace
Просто не има дадоха шанс.

Зизу,  Hug ами аз и повярвах, защото през цялото време виждах, че я превръщат в нещо, което не е , самата тя не се харесваше такава. Границата между любовта и омразата, понякога е много тънка и можеш да я преминеш, дори и без да се усетиш. Това е тъмната страна на любовта, не можем да отречем, че съществува. Peace

Общи условия

Активация на акаунт