ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • гр. София
Здравейте мами! Отдавна не съм писала тук......Първо да са живи и здрави децата ни и тази година!!!! Полека лека вървим към края на този срок. Слава богу нещата в 9 клас станаха вече по-сериозни и в къщи се учи по-редовно, макар и за кратко. Сега ще сме на Олимпиада по биология в неделя /26.1./, а аз търся резултатите от Общинския кръг от Олимпиадата по химия. Нещо не ги намирам тази година...... newsm78 Случайно да са попадали на някой?

# 376
Да дам едно рамо на темата,че втори срок наченахме вече-успех на дечурлята!

# 377
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да дам едно рамо на темата,че втори срок наченахме вече-успех на дечурлята!

Успех и от мен Simple Smile Да са здрави пък всичко друго се нарежда  Wink

Ние (НГДЕК) май ще се връщаме в Модерно предградие ... Поне такова е инфото на страницата на Министерство на културата ... От училището инфо няма ...
http://mc.government.bg/newsn.php?n=4099&i=1

# 378
  • София
Ха, дано!

# 379
  • София
La vida (Почти ...), честито бебче! Да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване  bouquet

# 380

Почти безобидн@ специални поздрави за теб и твоите три дами Heart Eyes Hug

# 381
  • София
какво става, да не би да съм пропуснала, че е родила?

# 382
  • в огледалото на живота
какво става, да не би да съм пропуснала, че е родила?
Виж подписа ѝ  Wink
Номер 3 е вече на 13 дни... Party

# 383
  • София
Малеее, съвсем съм изкукала!

# 384
  • София
Не съм си включила подписите в новата визия на сайта и не бях видяла хубавата новина на Почти безобидн@!  Simple Smile Да ти е честито бебчето, да се гледате спокойно и с много радост! Heart Eyes

# 385
  • София
La vida , честита рожба!
П.П. Изключила съм подписи, рекламни феерии Twisted Evil и съм назад с новините.

# 386
  • В най - голямото село
La vida Много здраве и късмет на малката принцеса!
Не виждам подписи. Ужасен е новият изглед на форума

# 387
  • София
А защо се мъчите с новата визия, като има линк към старата?
Аз така или иначе си изключвам всички неща, дето ми скъсяват полето.

# 388
  • София
Аз ползвам старата визия, но нарочно си настроих от профила да виждам подписите -
носят ми информация. За сметка на това отдавна съм си инсталирала adblock и съм забравила
какво е това реклама.

И по същество  Grinning - дали някой успя да намери отговорите на минали олимпиади по биология,
областен кръг. Не знам защо тази олимпиада е толкова обвита в мистерии - според нашата
биоложка дори учителите не получавали достъп до отговорите на областния кръг и материалите
на националния  Rolling Eyes

# 389
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря за пожеланията, дами  Hug -> да ви се връщат стократно   bouquet

Вече сме наистина с три дами и ... дупе да му е яко на баЩаткото  Joy
Каките ... помагат ... Simple Smile Малката повече ..., голямата само с целувки  Wink

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт