ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
"Хамлет", "Тартюф" и "Криворазбраната цивилизация" -интересно стана при нас ги няма в списъка newsm78

Може просто учителката да не ги е счела за книги. Всички взети заедно могат да се прочетат за един ден.

# 586
  • I want it all and I want it now.
Борсата за учебници в НДК отново отваря врати. От 10-и до 30-и септември.

http://sofia.dir.bg/news.php?id=17357932&nt=10

# 587
  • Mladost
 Flowers Four Leaf Clover Успешна учебна година на десетокласниците ни!

# 588
  • София
Успешна!
Ще им върви по вода. Wear Umbrella

# 589
  • София
Успешно начало на учебната година на всички десетокласници  Hug Hug Hug Hug

С този дъжд, който обещават утре, ще им върви по вода  Peace Peace Peace

# 590
Успех през цялата учебна година и да им върви като по вода Peace

# 591
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да е успешна и ползотворна Simple Smile

Аз отивам на Батенберг на концерт Simple Smile Извинете, за споделянето, ама от 8 месеца за пръв път ще изляза без деца ... направо не знам как ще се чувствам Simple Smile

# 592
Почти безобидн@ приятно изживяване Peace

# 593
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Почти безобидн@ приятно изживяване Peace

Мерси, мерси Simple Smile Ще се видим с 2-3 вече десетокласни мами и ще е супер Simple Smile

# 594
  • София
На добър час на нашите десетокласници! Да преплуват уверено през новата учебна година, да им върви в ученето и  всякакви допълнителни занимания!  bouquet

Училището на сина ми се включи в инициативата парите за цветя да се съберат като дарение за пострадалите от наводненията. Малко ми е неловко да го пращам без букет, но се надявам, че учителите ще са съпричастни към такава кауза. Peace

# 595
  • в огледалото на живота
Успех на малките и големи ученици  Hug
Спорна и ползотворна учебна година!

# 596
  • София
Инициативата с дарението ми допада. И не е за нещо лошо към учителите, а за това, че за петнайсти ни дерат по пет кожи за някакви стръкчета, дето едва изтрайват до вечерта. Срещу търговците-кожодери е, и съм сигурна, че учителите го знаят, защото те самите са родители.

# 597

Хайде, да им е спорна тази учебна година на децата!!!

От към учебен материал е най-трудна в гимназиалния етап ... пък и от към възрастта им ... Чакам 2-рия срок на 11-ти и после 12-ти клас, защото тогава нещата са по-улегнали Simple Smile

# 598
На добър час и успех-ученици,преподаватели и родители! smile3525

# 599
Успешна учебна година за децата ни!По вода и без проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт