Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз все още не съм ги видяла на живо. Ако може да предложите нещо 3 в 1, на цена до 800 лв. Даже много ми се виждат, все пак бебето няма да се вози с години, но нека са 800.

# 271

Моя приятелка има първата. Реши, че иска количка с помпащи се гуми и се спря на тази. Доволна е да. Цената също беше определящ фактор защото количката върви в комплект с чанта, столче и др.

Ние също сме много доволни с още една приятелка .Няма нищо общо с критиките наложени по-долу. Количката си е супер ,говоря за S-line,но Марсел е подобна. Много е маневрена и е с алуминиева конструкция.Дизайна е много добър и си има всичко необходимо .В нашия град вече се виждат доста от тези колички Галиани  ,явно се налагат на пазара добре .

# 272
И аз скоро видях една майка с Марсел и ми хареса, но в най-скоро време ще отида до магазина им, за да я видя на живо.  Simple Smile

# 273
Mothercare Xpedior  може ли мнения за тази,а и изобщо за марката като цяло.И каква количка е по-добре да избера с предни единични колела или двойни?
Аз съм доволна. Но все пак сме излизали 5-6 пъти засега. Лесно се управлява, лека е, лесно се разглобява и сглобява.
Питай ако има нещо конкретно.

# 274
Бихте ли ми препоръчали алтернатива на Нуната, която да има опора под  крачетата, а не да висят. Моделът Делукс щял да има, но той не е излязъл и май няма да го дочакам. Ако има значение - на 5 мес.ще е, когато сменяме количката.
Къмм края на август ще е в България

# 275
  • By the sea
Здравейте, момичета!
Моля за съвет в избора на лятна количка, понеже не съм раздвоена, разтроена съм и се чудя ли, чудя, то лятото ще мине вече ooooh! Имаме малък проблем с едната гума на нашата комбинирана количка, та вече няма накъде, трябва спешен заместител Whistling Искам да я мъкна на плажа, при пътувания с колата и т.н. От прочетеното тук в темата се спрях на Плико Мини, Мак Триумф (или Куест, но скачам повече в цената), Сайбекс Оникс. Предполагам изброените попадат в един клас колички и като кг и ценово, и все пак, мнения? Hug

# 276
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние бяхме с Плико Мини, доволна съм - 2 години я мъкнахме, сега 3-то лято друго бебе я ползва. Излезе здрава количка, а всеки ден се сгъваше и разгъваше  Peace Сгъва се много лесно и се побира в багажник на хетчбек. Тежи малко над 5кг., има дръжка отстрани да си я носиш като стигнеш до плажа, че в пясъка ще ти е трудно  Wink Тапицерията и се сваля лесно и се пере. Единствен недостатък може би е, че няма борд отпред и се продава без аксесоари, но аз си ползвах чантата от предната количка, а дъждобран си купих универсален  Peace

# 277
  • София
Има и универсални бордове, ако за някой това наистина се окаже недостатък, въпреки, че обикновенно е повече минус в главата на мама, по спомен от предната количка, която има, а в действителност се оказва, че няма никакво значение с или без борд е количката. PaperMonster най-хубавото е да си ги видиш на живо, да побуташ малко, да седне детето и така да си харесате...

# 278

Моя приятелка има първата. Реши, че иска количка с помпащи се гуми и се спря на тази. Доволна е да. Цената също беше определящ фактор защото количката върви в комплект с чанта, столче и др.

Ние също сме много доволни с още една приятелка .Няма нищо общо с критиките наложени по-долу. Количката си е супер ,говоря за S-line,но Марсел е подобна. Много е маневрена и е с алуминиева конструкция.Дизайна е много добър и си има всичко необходимо .В нашия град вече се виждат доста от тези колички Галиани  ,явно се налагат на пазара добре .
Не съм много съгласна,но както и да е.Тя докато е нова е супер,но след няколко месеца започва да се обажда.Аз затова съм разпитвала,събрала съм инфо и понеже не искам да съжалявам се отказах.И мисля,че не сбърках,количката,която аз си взех Еспиро Вектор Про е много по-висок клас от Марсел и Галиани,а са в един и същи ценови клас.

# 279
И аз съм за ЕСПИРО с две ръце.Много гледах,много питах и се убедих,че това ще е моята количка.Имам две познати едната с GTX,а другата с Вектор Про и двета са много доволни.Нито са се рабили,счупили или .......Днес отивам да си капарирам Атлантика,че бързо свършват,а и неостана много време.Успех на мамите които още се чудят-не е лека задача!!!

# 280
  • Варна
  Още един глас за Еспиро  Peace   Търкалям Еспиро Метро и съм много доволна  Mr. Green

# 281

Не съм много съгласна,но както и да е.Тя докато е нова е супер,но след няколко месеца започва да се обажда.Аз затова съм разпитвала,събрала съм инфо и понеже не искам да съжалявам се отказах.И мисля,че не сбърках,количката,която аз си взех Еспиро Вектор Про е много по-висок клас от Марсел и Галиани,а са в един и същи ценови клас.

Всеки си има мнение ! Това е моето и не искам да го налагам на никого . Просто споделям впечатлението си от нашата количка, а и мнението на всички мами, с които разговарях преди да се спрем на тази (както и мнението на моята приятелка)! Всяка количка има своите предимства и недостатъци,но не мога да се съглася , че количка като S-line , дори Марсел може да се нарече количка с дизайн от преди 15-20 години .elica79 ,не знам дали си виждала танковете от преди 15-20 години ,но със сигурност нямат нищо общо с нашата количка и дизайна й ! Не е като Stokke или Origami, но за тези пари е идеална !

# 282
Пеперудка89 нещо не си ме разбрала,не говоря за дизайна,а за окачването на кошовете.Не разбирам защо при положение,че производството на бебешки колички се е развило изключително много,да се връщам години назад.Освен това такова окачване може да е нестабилно и рисковано.Аз реших,че за детето си не искам количка с такъв старовременски механизъм на окачване,а с адаптери.А специално моята количка е с триточково закрепване на коша за новородено.
Не обвързвам никого с това мнение,то си е мое убеждение,но след като е поискан съвет-съответно съм отговорила.

# 283
Здравейте и извинявайте,че така ви нахлувам в темата,но незнам към кого да се обърна.Купих си количка Бебе конфорт Стриити от Продавалника,но задните и гуми вече сдадоха багажа и трябва да ги сменя.Дали имат сервиз някаде в София или имат представител тук,някой има ли някаква инфо,че като гледам до няколко дена няма да имаме с какво да се разхождаме SadБлагодаря предварително  bouquet

# 284
Здравейте мами. Прочетох от предишната тема, че някои бъдещи майки се интересуват от Jane Muum matrix. Аз си купих преди 3 месеца Jane Muum 3 в 1  ето този вариант: http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-violet-p73-2012-p-30242.html за 1095лв. Мога да ви кажа само, че съм изключително доволна - перфектната количка. Коша за новородено е дълъг 74см, като моето бебче сега е на 3м (51см сме дълги) и така като гледам ще може да се побира спокойно до 6м. Изключително лека и маневрена - бутам я с една ръка, изкачам стълби и тротоари без проблем, материята е страхотна. Наистина количка без никакви забележки. Мога да ви предоставя и снимки, в които се вижда как бебчето се побира спокойно в коша за новородено. А матрикса се ползва максимум до 3-тия месец, понеже е много по-малък от този: http://www.album.bg/danamalaia/images/30772187/, http://www.album.bg/danamalaia/images/30772185/, http://www.album.bg/danamalaia/images/30772190/. При интерес може да ме попитате на лични Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт