Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,

имам нужда от съвет относно количката, която искам да купя.
Спряла съм се на JANE НОМАД МАТРИКС
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=73831

1/ Цената ме устройва. Не мога да отделя повече пари от тези  Sad
2/ Много ми харесва на външен вид.

Но ... Тъй като кошът  за наовородено става и за кош за кола, не знам не е ли много малък  newsm78 Аз нямам представа как изглежда бебе на 3м или на 6м  Embarassed Просто не знам дали не е прекалено малък кошът за новородено?  Опасявам се да не стане така , че почти да не мога да го ползвам.
Много ще съм ви благодарна да ме посъветвате , защото сме на път да купим количката, а аз съм супер нерешителна.

Hug

Каква е дължината на коша за новородено?

От снощи се опитвам да намеря някакви мерки, но никъде не намирам  Sad Аз количката на живо не съм я виждала, а в сайта не пише никакви мерни единици  Confused Някъде бях видяла, че дължината му е 65 см, но беше във някой от форумите.

# 391
http://moedete.com/product/726/jane-nomad-matrix-2012.html
Предполагам, че коша е този от четвъртата снимка в ляво.
Кошовете за новородено са до 6м. Кошниците за кола са до 1-1,5г.  Така, че не вярвам да е малък. За първи път сега видях такова нещо и доста се впечатлих.
В кошницата са кола детето лежи само по гръб, в този кош как е? Кошницата я дават за новородено не повече от 2 часа да се вози, а тук колко е?
Този специално модел ми се струва, че би трябвало човек на живо да го види.

# 392
  • София
So^Amazing Коша за кола се ползва до година(че и  повече), то-тесен и малък е от стандартен кош за новородено, заради изискванията за безопасност в колата, но чак да не може да го ползваш 4-5 месеца, колкото реално се ползват кошовете за новородено...съмнява ме...големия минус е, че е много тежък.

# 393
  • Варна

От снощи се опитвам да намеря някакви мерки, но никъде не намирам  Sad Аз количката на живо не съм я виждала, а в сайта не пише никакви мерни единици  Confused Някъде бях видяла, че дължината му е 65 см, но беше във някой от форумите.

вътрешните размери са 70х30 см

# 394
Благодаря ви за отговорите  Hug
Вече започвам да придобивам малка представа.

От снощи се опитвам да намеря някакви мерки, но никъде не намирам  Sad Аз количката на живо не съм я виждала, а в сайта не пише никакви мерни единици  Confused Някъде бях видяла, че дължината му е 65 см, но беше във някой от форумите.

Голяма ли е разликата от другите кошове за новородено? Те много по-големи ли са?
30 см ми се струва много тясно  newsm78

# 395
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Това една и съща количка ли е?

Разликата в цената също е голяма  newsm78

Редактирам се  Peace Прочетох за килограмите и все пак разликата в цената си остава  Thinking

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 18:02 от TDI

# 396
  • София
Една и съща е, вторите кг са по-точни, 6,5 може и да е само рамата...

# 397
Това една и съща количка ли е?

как може в сайта на Айко да е 6,5кг. а в другия 13кг. (двойно повече)  Shocked Разликата в цената също е голяма  newsm78

Shocked Тотално се обърках  ooooh!

На мен ми се струват една и съща.

# 398
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз те обърках, извинявай.
По-надолу са описани всички й части и е 6,5кг. Явно отгоре пишат кг. на целия пакет като включват и коша  Rolling Eyes Поне така си мисля, дано не те объркам пак  newsm78

Пък може и да е само на рамата  Rolling Eyes

Ох, аз от самото начало се обърквам с тези килограми, а това е първото, което гледам по принцип  Peace

# 399
TDI, да сигурно е така.
Но пък разликата в цената е много голяма  Rolling Eyes

# 400
  • Варна
Благодаря ви за отговорите  Hug
Вече започвам да придобивам малка представа.

Голяма ли е разликата от другите кошове за новородено? Те много по-големи ли са?
30 см ми се струва много тясно  newsm78

Няма разлика в ширината, стандартно са по 30 см.
На повечето колички и седалките им са с такава ширина и са предвидени до 3 години Wink
Количките които гледате са една и съща, просто по-високата цена не е коригирана, в момента количката е на промоция на 799 лв.

# 401
На нашата количка кошът за новородено е 75/35см, давам за сравнение.

# 402
  • Варна
Здравейте,

имам нужда от съвет относно количката, която искам да купя.
Спряла съм се на JANE НОМАД МАТРИКС

1/ Цената ме устройва. Не мога да отделя повече пари от тези  Sad
2/ Много ми харесва на външен вид.

Но ... Тъй като кошът  за наовородено става и за кош за кола, не знам не е ли много малък  newsm78 Аз нямам представа как изглежда бебе на 3м или на 6м  Embarassed Просто не знам дали не е прекалено малък кошът за новородено?  Опасявам се да не стане така , че почти да не мога да го ползвам.
Много ще съм ви благодарна да ме посъветвате , защото сме на път да купим количката, а аз съм супер нерешителна.

Hug

Имам друг модел на Jane, който пак е с трансформиращ се Matrix кош. Ако ти кажа, че не е тесен- ще те излъжа. Тесен е. На дължина ми беше добре, ползвах го наистина до 6-я месец, бебето ми не е дребно. Обаче ширината ми беше проблем, зимата с дебелото гащеризонче трудно се нацеждаше. Сега го ползвам само като столче за кола вече. В началото може да се монтира в легнало положение на 2 седалки, обаче само ако средната седалка е с колан, който идва отгоре, а не както повечето средни седалки- от двете страни долу само. После като го сложиш седнало на 1 седалка е по-добре. Като цяло съжалявам за избора си на тази количка, защото столчето е адски тежко, за разлика от тези, които са си само кошче. Сега смятам да я продавам  Confused
И изобщо вътре не е 30 см, като го измерих току-що, защото го махнах и от колата днес- 23 см е, тъй като има отстрани едни подложки, които не бива да се махат, но и да ги махна, пак не става 30 см  Peace  Много добре го разгледай тоя кош- това е моя съвет.

# 403
  • Варна
  И в допълнение- измерих го и на дължина. Там, където бебето лежи, е 66 см. По-нагоре наистина се разширява и става 70, ама какво от това, то бебето си е долу в ниското  Rolling Eyes Ако някой ме светне как, мога и снимков материал с рулетката да приложа  Mr. Green
Тегло на коша: 6,5 кг. според бебешката ми везна- сигурно е вярна  Confused

# 404
ами аз към момента съм се спряла на Baby design Lupo, тя също е с такива гуми, каквито търся и определено е супер маневрена и удобна. Нещо подобно ми трябва, но ако може малко по-евтино, че тази с кошницата за кола става над 800 лв  Whistling Ако не открия алтернатива, все пак ще взема нея  Rolling Eyes

Sunny.G, твоята каква е, че така се удряш по челото  Joy

Мога да ти предложа Zippy Adbor , на която се бях спряла и аз , но ми дойде скъпичка 3 в 1 на промоция 720лв. Иначе моята е S-line 650 с кошничката . С големи гуми удобна и много широка .

Общи условия

Активация на акаунт