2 АЕГ "Томас Джеферсън" - ИНФОРМАЦИЯ

• 141 784
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз с въпрос - какви са опциите за спорт в гимназията? Има ли танци ( момиче е)? Или да си търсим навън такива дейности?
Ако ще трябва да е навън - да търсим варианти навреме.
Благодаря предварително!

# 541
  • София
Запис от мен, утре отивам да запиша сина си. Пожелавам му прекрасни и ползотворни 5 години в гимназията, да попадне на  добри приятели и мотивираща среда, и не на последно място - търпеливи и всеотдайни учители.

# 542
  • София
Това ще бъде и нашата гимназия, доволни сме! Утре го запишем. Надявам се да попадне в сплотен клас и да изкара едни страхотни 5 години там.

# 543
Първо запИс, после отивам да ви чета.
Младежа ми е с Г и И. Негов съученик е приет същата паралелка, но на 1во класиране. Мисля, че е “Е” паралелка.
Утре отиваме да се запише.

# 544
  • София
Досега беше така:

8 А - АЕ, НЕ, МАТ, Г
8 Б - АЕ, НЕ, БЕЛ
8 В - АЕ, НЕ, Х, Б /при дъщеря ми, випуск 2018 беше 8 Б/
8 Г - АЕ, ИЕ, МАТ, Г
8 Д - АЕ, ИЕ, И, БЕЛ
8 Е - АЕ, ИЕ, Г, И
8 Ж - АЕ, РЕ, БЕЛ, МАТ

# 545
  • София
Първо запИс, после отивам да ви чета.
Младежа ми е с Г и И. Негов съученик е приет същата паралелка, но на 1во класиране. Мисля, че е “Е” паралелка.
Утре отиваме да се запише.

Успех на младежа, ЛаБомба
И ние сме приети в същата паралелка и ще сме в училището към 10 за запис Simple Smile

# 546
  • София
Синът ми също е приет в паралелка АЕ/ИЕ/Г/И

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 13:41 от хриси

# 547
Ехааа, колко испанци има😂
Ние към обяд ще ходим.
Късмет и много успех на децата ни!
Напълнила съм си портмонето, че ще има голямо изваждане😂
420 лв униформа и учебници😒

# 548
  • София
Досега беше така:

8 А - АЕ, НЕ, МАТ, Г
8 Б - АЕ, НЕ, БЕЛ
8 В - АЕ, НЕ, Х, Б /при дъщеря ми, випуск 2018 беше 8 Б/
8 Г - АЕ, ИЕ, МАТ, Г
8 Д - АЕ, ИЕ, И, БЕЛ
8 Е - АЕ, ИЕ, Г, И
8 Ж - АЕ, РЕ, БЕЛ, МАТ

Значи моята девойка ще е 8 г Simple Smile .

# 549
  • София
Ехааа, колко испанци има😂

Напълнила съм си портмонето, че ще има голямо изваждане😂
420 лв униформа и учебници😒

Аааа, кой как се уреди Simple Smile .
Нас sanaka ни е обзавела.
Sanaka, благодаря Heart

# 550
Въобще забравих да попитам там на две смени ли учат?

# 551
  • София
Моля! Wink Официалната униформа е скъпа, но за сметка на това неизползваема. Joy Не повече от 2-3 пъти ще я облекат. За тениските обаче, ги гонят до 12-ти клас. Ежедневно. Купете си няколко и по-добре ги поръчайте сега. Ако ги поръчате септемрви, до към Нова година може и да са готови. Laughing

На две смени учат.

# 552
В смисъл точно тези тениски ли трябва да носят? Не ги разгледах но ми се сториха обикновенни, бели с якичка. Има ли нещо по тях? Ако няма нищо могат да се намерят и под 22лева...........В 73-то ги караха да носят бели тениски и ризи и вече ми се гади от тях......Пък и нали сме момчета и още се цапаме....

# 553
  • София
Тениски, тип Лакоста, с емблемата на училището. Ако си намерите емблема, може и други да си купите. Защо само бели? Имаше много голям избор на цветове, освен ако от тази година не са променили нещо. За носенето им наистина се следи.

Има и черни за цапащите се.

# 554
  • София
В смисъл точно тези тениски ли трябва да носят? Не ги разгледах но ми се сториха обикновенни, бели с якичка. Има ли нещо по тях? Ако няма нищо могат да се намерят и под 22лева...........В 73-то ги караха да носят бели тениски и ризи и вече ми се гади от тях......Пък и нали сме момчета и още се цапаме....

На синът ми са сини с емблемата на училището. Да, с якичка са. Само не разбрах какъв е смисъла от тези тениски, след като пролет, зима и есен са с суичъри и якета  отгоре?

Общи условия

Активация на акаунт