Другото, което е, че на всеки глагол в 1л.ед.ч. добавя буквата "м" и става "аз ще си измияМ ръцете"
Изобщо не се притеснявам, той все пак е на 3,5г.

Изобщо не се притеснявам, той все пак е на 3,5г.
Няма човек да не се е научил да говори правилно, като че ли им трябва още време 
Пази тишина, спокоен е за играчките, защото бебето ше си играе само с бебешки играчки и той ще му показва как се играе с тях, а неговите за батковци - няма да му ги пипа, докато не порасне, а тогава ще си играят заедно 

това му беше и първото желание - да го гушне и после последва въ
проса - има ли зъби
Казахме му, че няма и веднага - "Искам да видя" .... Предполагам, че в градината е коментирано
Но сега като гледа, че София сама идва и ми се гушка, дава целувки и т.н., и голямата не се отделя от мен
Направо сте страхотни, а Калоян изглежда много доволен от новия член на семейството. Пожелавам ви и в бъдеще да сте толкова хубаво и щастливо семейство 
Хайде разкажете нещо около вас.
Хубав ден от мен

Надявам се да пресека тов - да не става патологичен лъжец - познавам хора, които го правят, като дишането
Без полза - просто за добър ден да те метне с някоя безсмислена лъжа 

Давайте идеи за "умни" подаръци за да си попълня списъка

после стана ясна работата, обяснихме му, аз винаги му предлагам да си разменим местата - ако аз го излъжа, той как ще се почувства и т.н.
честит син
, разкажи повече, ако имаш желание 

Направо не ми го побира акъла как ще се справим с това, но ще го мисля, когато му дойде времето 
Но си представям колко ти е трудно без детето 
От колко време 
В началото му беше трудно да върти педалите, но заякна, колелото беше за по-голямо дете, според мен, но той много му се радва 

Ние сме в Санднес (до Ставангер) и откакто сме дошли времето е чудесно - слънчево и приятно. Дори ходихме на плаж преди 1-2 седмици 

Препоръчани теми