Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 61 979
  • 602
  •   1
Отговори
# 90
Честити юлски рождени дни на всички деца  Mr. Green Mr. Green (вместо запис). Кажете къде ги водите на планина (освен "при баба")?

# 91
  • в 1001-та нощ
Калоян е много енергичен да играе - може с часове да не спре да бръмчи, ноооооооо.... Naughty Naughty Naughty Naughty трябва ли да ходи  Crossing Arms не  Thinking мама да го носи ...... започва:"Мамо, гуши ...." та в този план - не смея много да го натискам - да не нампрази от сега планинарството.

Водим го на Витоша, за мое отчаяние - намира всички фасове, капачки .... как не се впечатли от някое цветенце, ами все в боклука  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! последния път - изпаданх в истерия - да повтарям - не пипай това, не пипай онова .... как може хората така да освинват пейзажа  Cry

Иначе - обича в природата - смело крачи и минава през бодили, събира камъчета ..... заиграва се, но да е на полянка и да си шета, не само да ходи и да катери  Peace

# 92
a.l.e.n.a, ние бяхме на Витоша тази неделя. След дълги увещания от нейна страна тръгнахме нагоре към Черни връх, колкото да й мине мерака. Ходи, ходи 5-10 минути, после се обърна и ми каза: "Ходиш и като се измориш, мама те носи!"  Crazy  Laughing Laughing Laughing

# 93
Освен "при баба",визирам на Пирин,никъде.На Витоша е страхотна мръсотия  и вечно е пълно с хора,от което и двамата се изнервят и вместо отдих,се получава "не тук,не там,внимавай колело....." ooooh!

# 94
Ние ходим в село Врабча, до Трън. Там има и много красив водопад. Лятото всеки уикенд сме там
http://vbox7.com/play:187a3e6d  Simple Smile

# 95
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, ние бяхме на Витоша тази неделя. След дълги увещания от нейна страна тръгнахме нагоре към Черни връх, колкото да й мине мерака. Ходи, ходи 5-10 минути, после се обърна и ми каза: "Ходиш и като се измориш, мама те носи!"  Crazy  Laughing Laughing Laughing

а най-прецакващото е, че иска "само мама да го носи, не тате"  Crossing Arms

# 96
  • в 1001-та нощ
Ние ходим в село Врабча, до Трън. Там има и много красив водопад. Лятото всеки уикенд сме там
http://vbox7.com/play:187a3e6d  Simple Smile

ех, ех .... родът на баща ми е от там ... още от турско време, но сега не мога да видя клипчето  Blush довечера - ще го прегледам  Blush

# 97
И Виктор има същите претенции, мама носи по-добре от тате в неговите представи  Joy

# 98
  • в 1001-та нощ
ами мама, като го носи го гали, пее му .... а тате - като чувал картофи  Joy hahaha

на всичкото отгоре е забранил друг да му пее - освен мама, веднага отрязва с ръмжане и думите:"Само мама пее!!!  Naughty " .... но аз много му пея и от много малък  Blush майка ми пее много хубаво, но той не дава  Sad

# 99
Освен "при баба",визирам на Пирин,никъде.На Витоша е страхотна мръсотия  и вечно е пълно с хора,от което и двамата се изнервят и вместо отдих,се получава "не тук,не там,внимавай колело....." ooooh!

Ади, за съжаление си права. В неделя бяхме даже с: "Внимавай да не стъпиш в акито"  Whistling Ние по принцип си имаме врачанска баба, но се чудех има ли някакви планински места тип курорти, които посещавате (освен Банско и Добринище през зимата Simple Smile ). Преди година я водихме в Боженци до Габрово и много й хареса, макар че беше стръмно и калдаръместо  Crazy Di, мерси за предложението. Трябва да разуча, че ни е наблизо.

a.l.e.n.a, и при нас мама е винаги първи избор. Като й кажа, че не мога вече да я нося, защото ме боли кръста, ми отговаря "Нищо, мамче, ще ти мине"  Joy Joy

На нас скоро ни предстои кръщене, споделете дали и какво подарихте на кръстника/ кръстницата по повода?  newsm78

# 100
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз от доста време отказвам да го нося Борис, не само от както съм бременна. Той си знае и ако сме в парка се запътва към някоя пейка сяда и ми казва "мамо изморих се"

# 101
Аз не съм носила Ал,от както проходи.Той и без друго не беше много възможен за носене Joy
Значе,че е голям и крачетата са за ходене.Баща му обаче си го носи,защото така си го научи и няма откачане.Едно и също разстояние с мен винаги го ходи и в двете посоки,с баща си винаги го "боят кЛЯчетата" Laughing
Ивон също не съм я носила.Когато бях с Ал в корема я научих да прави разлика м/у "гушкам" и "нося".Не сме имали проблеми Peace

Енна,на Боженци обожавам да ходя.Още си пазя една дървена кутийка за бижута от там.Страхотно местенце,запазило старият български дух Peace

Наскоро ходихме около Трън.Разходихме се по билото,около р.Ерма.Приказно е Hug

# 102
Enna, ние подарихме на кръстника една тениска. Той това пожела.

Иначе за зимата съм запланувала Белчин баня, близо е до Самоков

# 103
  • в 1001-та нощ
Калоян кара джет

# 104
Алена, страхотен е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт