Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 016
  • 602
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не се оплаквайте, моя прилича на свекървата... Confused  Laughing

# 121
TDI,бебка забелязвам на лентичката.Май съм пропуснала факта,че е мома HugЧестито Heart Eyes

# 122
  • Stavanger, Norway
Теди, аз бях останала с впечатлението, че са ви казали момче?  newsm78
Относно приликата, Алекси до скоро  беше 1 към 1 с баща си. Даже и сега като гледа снимки на татко си се припознава в тях  hahaha Само баща му е бил по-едър, а Алекси е по-дребничък Simple Smile От скоро обаче, дори аз забелязвам прилика и с мен в някои черти.

Много се разписахме нещо покрай рождените дни. И като гледам тогава повечето бяхме с първа бременност, а вече има майки дето са напред с материяла (като Диването с 3-то)  Mr. Green Започвам да си мисля, че само аз си трая за второ  Whistling Ама ми е трудно да си представя живот с 2 деца и мнооого по-малки приходи, защото ще е така ако изляза в майчинство  #2gunfire #Cussing out Иначе ако не беше това съм навита  Peace

# 123
  • в 1001-та нощ
моя мъж реши, че повече няма да чака и пристъпи към действия - без да ме уведоми  ooooh! ooooh! аз бях решила - догодина наесен  Confused първоначалния план беше за миналата есен, когато  отложихме по здравословни причини, а тази година е неподходяща по други причини - има неща, които трябва да свърша ..... но нашият ..... си е наумил и толкова  Blush та сега и аз съм в очакване  Sad

# 124
Аз също се въздържам за второ, така че не си единствена  Mr. Green

Мъжа ми е твърдо против повече деца, аз също  Mr. Green

# 125
За нас знаете.... Mr. GreenКолкото повече,толкова по-хубаво.Само да се разведем с банките веднъж ooooh!

Алена,хайде да се похвалиш скоро Hug

# 126
Алена, стискам палци скоро да се похвалиш  fingerscrossed

Цвети, мома е да, вече на 100%, че преди не беше много сигурно.
И по този повод да ви разкажа нещо забавно - отивам вчера при свеки да се похваля, казвам й, че доктора, при който ходя на частно и докторката, която ме следи на ЖК и на ФМ се е видяло момиче, при което свекито отговаря "ааа не се надявай много, като се роди ще излезе момче, ще видиш"   Twisted Evil  и аз  Shocked Cry  а тя ми е казвала, че е искала момче и момиче, но има двама сина, защо не се зарадва, че ще има внучка  Rolling Eyes
И другия й  лаф, пак от вчера  "сега като влезеш в 4-тия ще се почувстваш по-добре"  Joy

# 127
  • в 1001-та нощ
ах  Rolling Eyes стискате ми палци Вие  Hug аз се моля да е догодина, но да си призная - с такъв трепет очаквам развитието - никак не ми е неприятно, само евентуалната бременност - няма да е лека - защото съм поела ангажименти, които трябва да довърша  Sad и ще ми е напрегнато и затормозяващо през цялото време  Cry

но то, ако е решило да идва - добре дошло е  Hug

тайно се надявам и на трето- ако е рекъл Господ - ще се случи  Blush

# 128
Аз досега бях на мнение, че 100 % няма да имам второ дете. Напоследък се позамислям за две деца, но с голяма разлика, минимум 5-6 години и то само ако второто ще е момиче  Joy
Повече момчета не желая, много са трудни  Blush

А иначе Ади, и ние сме женени за банката - през следващите 25 години.
А сега в момента закриват моята фирма и оставам без работа, така че ..... ех мечти...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 129
Дани,аз този доживотния брак не го броя.Имаме един-два изтичащи след 3 години.... Rolling Eyes

# 130
  • Stavanger, Norway
Леле като ви чета с тези доживотни 'бракове'  ooooh! Е, то за хубаво, ама си е стресиращо  Rolling Eyes Не, че и ние не сме вързани с 'доживотен' наем, но като че ли го няма това напрежение  newsm78 Пък и сумата е далеч по-малка всеки месец.

Поне се успокоих, че не сме само ние, които се услушваме за второ (не, че не искаме, но на този етап е почти невъзможно  ooooh!).

Теди, според мен твоето свеки толкова иска момиченце вкъщи, че я е страх да се зарадва предварително (познавам доста такива хора - страх ги е да се зарадват, за да не се разочарват после Rolling Eyes). А за това, че ще ти олекне след 4-ия месец сигурно има предвид, че гаденето и т.н. обикновено отминават тогава  Mr. Green

Алена, пожелавам ви нещата да се подредят така, както ще е най-добре за всички ви  Peace
Ние ще си чакаме реда, пък кой знае - може и нас да ни огрее някой ден. Три деца.... само при определени условия (може би третото ще е осиновено - и двамата го искаме), само да имаме такава възможност някой ден  Peace Че засега са само празни приказки и желания  Crossing Arms

# 131
Теди, според мен твоето свеки толкова иска момиченце вкъщи, че я е страх да се зарадва предварително (познавам доста такива хора - страх ги е да се зарадват, за да не се разочарват после Rolling Eyes). А за това, че ще ти олекне след 4-ия месец сигурно има предвид, че гаденето и т.н. обикновено отминават тогава  Mr. Green

Алена, пожелавам ви нещата да се подредят така, както ще е най-добре за всички ви  Peace
Ние ще си чакаме реда, пък кой знае - може и нас да ни огрее някой ден. Три деца.... само при определени условия (може би третото ще е осиновено - и двамата го искаме), само да имаме такава възможност някой ден  Peace Че засега са само празни приказки и желания  Crossing Arms

Цвети, знам аз какво има предвид, само дето аз скоро влизам в 6-ти, ама карай  Laughing 

Относно финансовата част, не знам какво да ви кажа, наистина ми става тъжно, не само за вас, а за всички, които искат 2-ро дете, но не могат да си го позволят, защото ако не са осигурявани на реалните суми и като им падне дохода с едно 500лв и с бебе им става трудно....
При нас мъжа ми вади паричките, аз ходя на работа за слава  Mr. Green   обаче го виждам, че и на него му е напрегнато, защото ако той остане без работа не дай си Боже, сме тотално загубени  Rolling Eyes 

# 132
Даа, и ние имаме три "брака". Първият живот и здраве ще приключи 2015.  ooooh!

# 133
Аз пък съм женена за свекървата(по-добре да бях за банката ooooh! ) Хубавото е, че е безсрочен, но лихвата е убийствена.

Алена тази есен това, другата друго, третата пак изкочило нещо... Хич не го мисли, че годинките минават и когато дойде "идеалното" време, може да е късно. Ако наистина го желаете и имате финансовата възможност, дерзайте. Успех Hug

# 134
Ние бракове с банки нямаме, ни един. Моя мъж е твърдо против, дори една вещ нямам на изплащане, а понякога този му инат ме убива, защото аз съм нетърпелива - искам сега и веднага, а без банка трудно се получава. Обикновено като искам нещо трябва да почакам малко да съберем парички и така... Rolling Eyes

Аз пък съм женена за свекървата(по-добре да бях за банката ooooh! ) Хубавото е, че е безсрочен, но лихвата е убийствена.

О, по-добре банката, определено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт