Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 013
  • 602
  •   1
Отговори
# 135
  • Stavanger, Norway
Я да сондирам и вашето мнение. Как е най-добре да се започне с детската градина - първо на половин ден или направо по цял ден? На мен ми се струва, че с ходене по половин ден стреса ще се удвои, защото първо ще свикне с едно, а после трябв ада свиква и с втората част. Май клоним повече към цял ден отначало.

Вие какво мислите (и какъв е вашия опит)? newsm78

# 136
Никога не са ходили на половин ден,нито на градина,нито на ясла.Според мен също по този начин се удвоява стреса,а и децата нямат представа за време.
Аз съм за ходенето от първия ден,цял ден Peace

# 137
За градините мисля нямаше опция детето да се адаптира. Поне в Русе е така. Яслата има адаптация в началото по няколко часа и после когато каже сестрата - за цял ден. Но в градините ако детето не е ходило дори на ясла, то там си започва директно целодневно.

# 138
  • в 1001-та нощ
Я да сондирам и вашето мнение. Как е най-добре да се започне с детската градина - първо на половин ден или направо по цял ден? На мен ми се струва, че с ходене по половин ден стреса ще се удвои, защото първо ще свикне с едно, а после трябв ада свиква и с втората част. Май клоним повече към цял ден отначало.

Вие какво мислите (и какъв е вашия опит)? newsm78

когато Калоян тръгна на ясла - първо беше до обед - няколко дни и после цял ден

реално му се доспиваше - още в 11ч и заспиваше на масата - много се изморяваше от игрите - затова - да остане по цял ден 0 ставаше по-естетсвено - докато стане обед и заспал Simple Smile

с по-големите деца - казват е по-трудно  newsm78 , но знам за съвети - пак - няколко дни да не са по цял ден  Peace но не повече от няколко дни  Peace

# 139
Агнесана, честит ти втори младеж Simple Smile, да е много усмихнат и здравичък.

# 140

Hug мерси много  Hug

# 141
  • в 1001-та нощ
ллелеееее Blush аз не съм разбрала Wink)))) честита радост Wink  bowuu

Ако имаш време и желание - сподели повечко  Blush

# 142

bouquet Браво и честито и от мен!

# 143
Мерси момичета  Hug

За споделяне няма много. Раждане като раждане - секцио. Определено второто секцио беше по леко от първото. Доста по бързо дойдох на себе си, но пък и знаех какво да правя от предният път и как да се почувствам по бързо по добре. Накарах ги да ме раздвижат (и този път сама станах без помощ) много по рано от предният път. Роди се мъж голям почти като батко си: 4,250кг и 52см. Обаче пък с нисък хемоглобин, та се наложи кръвопреливане. Нищо страшно. Общо взето сега сме на режим ядене, пълнене на памперси и разходки. Вечер обаче е кошмар, понеже имаме палав батко, който постоянно иска да гушка бебето и да си играе с него. Дори когато е заспал се нахвърля да го буди, че искал да си ираят. Иначе много го обича и му се радва, но е като едно малко мече. Пък  е и с характер и не чува, а си прави това, което той е решил. Общо взето е весело. Надявам се да отмине този период бързичко, че с моя мъж вече изнемогваме.

# 144
agnesana, честита ти радост! Да е най-вече здравичък и да расте спокоен и доволен. На баткото скоро ще му омръзне бебето и ще се чуди как да се отърве от малкия "досадник" Wink

Цветулка, тук, при нас, винаги има период на адаптация, когато детето отива в нова ДГ или ясла. За 3-4 годишните деца е 1 седмица. В редки случаи и повече. Аз лично харесвам този подход, защото дечицата на тази възраст не обичат много промените. Така че бих те посъветвала да му дадеш малко време, особено ако си е харесвал учителките, лелките и децата в яслата  Peace

# 145
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
agnesana  честита радост!   bouquet  Да ви е жив и здрав и голям да порасне  Party

Цвети, ние ходехме 3 дни до обяд и после по цял ден. В нашата група имаше една майка, която си пуснаше детето само до обяд в продължение на седмици и после детето не искаше да остава и следобед и много плачеше, та накрая нацяло я спряха, така че и този вариант приложен до крайност също не е добър. Според мен си трябва 1-2 дни детето,за да се адаптира да си е до обяд и максимум след седмица да е вече на цял ден Peace

# 146
Я, да ви питам за изследването на акито.  Mr. Green От няк дни се опитваме да вземем сутрешна проба, но не се получава. Може ли следобедно да го оставя в хладилника (в контейнерчето, разбира се  Wink ) и да им го занеса на следващата сутрин?  Whistling

# 147
  • гр.София
Я, да ви питам за изследването на акито.  Mr. Green От няк дни се опитваме да вземем сутрешна проба, но не се получава. Може ли следобедно да го оставя в хладилника (в контейнерчето, разбира се  Wink ) и да им го занеса на следващата сутрин?  Whistling
може аз така направих  Mr. Green
a.l.e.n.a честита радост, много се радвам  Hug

# 148
  • в 1001-та нощ
мерси  Blush  bouquet

enna  Blush спокойно може да го държите в хладилника  Blush и ние така действаме  Blush

# 149
А такааа,
Алена честита хубава вест, явно все пак е трябвало да стане  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт