Горски дъхави цветя - за Мама ЮЛЧЕТО набра:)

• 62 018
  • 602
  •   1
Отговори
# 150
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Алена, честито и от мен  Hug

# 151
  • в 1001-та нощ
Мерси, Момичета  Blush  bouquet

Калоян не желае конкуренция за нищо на света, но мисля, че много ще се радва, когато новият член влезе у дома (живот и здраве Simple Smile   Blush )

# 152
Мерси, Момичета  Blush  bouquet

Калоян не желае конкуренция за нищо на света, но мисля, че много ще се радва, когато новият член влезе у дома (живот и здраве Simple Smile   Blush )

Ох и аз за това се притеснявам, какъвто ни е глезен и е свикнал целия свят да се съобразява с неговите желания ще е трудно, поне ще е на градина през деня и няма да се дразни толкова  Rolling Eyes

# 153
  • в 1001-та нощ
ах, аз мисля, че точно след градината ще искат още повече нашето внимание  Rolling Eyes

# 154
Агнесана честит втори син! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Алена ... а така! Явно сега му е било времето Wink То ако тебе чакаше... Айде честито и лека и безпроблемна!

# 155
 Hug

Алена честита радост  Hug Желая ти една спокойна бременност и една пухкава девойка към края на деветия месец  Hug (пък и младеж да е, важното е бебето да е живо и здраво)

# 156
ах, аз мисля, че точно след градината ще искат още повече нашето внимание  Rolling Eyes

О, да! Със сигурност!  Тъкмо и за нас разнообразие - преди обед на бебешка вълна - памперси, млека и т.н., следобед Бен 10, Спайдермен, войници, пушки, ремонти  Crazy  Сега като ми каже ела мамо да играем, е то хубаво ама аз скоро като седна на земята, няма да мога да стана  Crazy

# 157
  • в 1001-та нощ
хи хи, така е, но аз ще се постарая да разпределя дейнсотите във фамилията, само ми е чудно ще иска ли да се храни, като бебето  Rolling Eyes

сега иска само с мен да си играе, страх го е от баща му, той е по-мъжкарски груб в игрите и го тормози, а мама го гали, пее му,и т.н.

може би поне в началото - таткото ще държи повече бебето, аз - с Калоян, защото в обратния вариант - ще му е голям шок и се надявам постепенно да свиква  Blush

# 158
Я, какви хубави вести!

Агнесана, честито! Много радост да ви носи новото попълнение!   bouquet

Алена, лека бременност и здраво бебче на финала!

Как ще ги приемат батковците/каките, хич не го мислете. Аз вече три години слушам от дъщеря ми един ден - "Мразя го тоз моя брат", на другия ден - "Много си го обичам моето братче"... Факт е, че е силно привързана към него, защитава го, тревожи се, когато е болен, помага му, дели всичко на две... въобще не помни времето, когато е била сама с мама и тати.

# 159
Алена, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая, ще е пролетно бебче и цяло лято ще сте навън   bouquet

Аз съм в очакване на новото попълнение, а в тази жега с този огромен корем няма да ви казвам какво е.

За градините гледам си говорите - Габи ходи първо 3 седмици до обяд и едва като свикна с режима в яслата и почна да ходи с удоволствие минахме на цял ден. При нас това се оказа най-правилното и най-малко стресиращо решение. Бяхме ѝ казали, че ще спи там, че като се наспи ще я вземем и така. Само първото оставане за цял ден малко я беше стреснало, но знаеше, че тати има работа и като се наспят децата ще отиде да я вземе. Иначе не мога да си я представя да остане цял ден. Тя първите две седмици за 3 часа (от 9 до 12) на ясла излизаше цялата подпухнала от рев. Това цял ден да стане докато свикне не мога да го допусна. Адаптацията си зависи изцяло от детето и характера му  Peace

Сега ще видим как ще е с градината, че ще си имаме нов член в семейството, нова градина за Габи и изобщо ще има твърде много промени  Crazy

# 160
  • в 1001-та нощ
ах, то не е малко до финала Simple Smile колко голямо е бебенцето в момента, като кг - според прегледите?

мерси за пожеланията, таткото ни е април - да видим кой кого ще гони Wink

# 161
Я, какви хубави вести! Алена, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност и на финала една готина мома   bouquet

Скарли,  Hug преди няколко дни си мислех за теб. Радвам се, че се появи и най-вече, че си добре. Не се тревожи от сега - все някое от децата ще те изненада приятно Wink

# 162
  • в Кошера
Алена, супер новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая и една сладка девойка на финала!  Wink

# 163
  • Stavanger, Norway
Брей, брей, я колко са се удвоили дечицата в темата  hahaha Само така, момичета, а пък аз засега ще си трая и мечатя, че и на мен започна да ми се приисква, ама няма как на този етап   Rolling Eyes
Алена - честита бременност и със здраве да си я носиш  Mr. Green

# 164
А някои и към третото вървят Crazy
Окалпазанихме се в "подходящите дни" и сега вече втори ден чакам да дойде. Искам трето, но не сега. Взех онова хапче (забравих как се казва) и уж трябваше да ми дойде по-рано, а то закъснява Sad
Някой вземал ли е т.нар. хапче на следващия ден (или нещо такова)?

Общи условия

Активация на акаунт