90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 229

• 40 352
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново момичета.  Hug
Как сте?  Simple Smile

При мен 3 месеца почивка минаха и смятам от утре да я започна пак.На 78.9кг свърших диетата последния път и 3 месеца си ги задържах без проблем,а всичко си хапвах без ограничения.Сега пак започвам от толкова кг и се надявам да стигна за 3 месеца 70кг,т.е. да сваля 9кг.Ще съм стриктна колкото мога,и без това не ми се яде много много в това време.
Ще пиша по-рядко,че съм от тъмно в тъмно на работа и нямам време и сили да пиша всяка вечер.
Късмет на всички.  Hug

От колко кг  стартира? Колко свали?

# 121
  • Пловдив
Здравейте отново момичета.  Hug
Как сте?  Simple Smile

При мен 3 месеца почивка минаха и смятам от утре да я започна пак.На 78.9кг свърших диетата последния път и 3 месеца си ги задържах без проблем,а всичко си хапвах без ограничения.Сега пак започвам от толкова кг и се надявам да стигна за 3 месеца 70кг,т.е. да сваля 9кг.Ще съм стриктна колкото мога,и без това не ми се яде много много в това време.
Ще пиша по-рядко,че съм от тъмно в тъмно на работа и нямам време и сили да пиша всяка вечер.
Късмет на всички.  Hug

От колко кг  стартира? Колко свали?
От последния път като я почнах бях 87кг,свърших диетата на 78,9кг,сега я започвам пак и стартирам пак от 78,9кг.Да се надявам,че след 3 месеца ще съм 70кг,които са ми цел.

# 122
 #Sniper знаех си,че се прецекам с тази сладка вечеря и ето на сладолед + вафла и после артък що не отслабвам ужаааас
оплаках се хубаво Wink

# 123
 Здравейте.
 Нелка,
Скрит текст:
аз  също пия по над 3л. вода дневно(е,не мога да си меря килограмите с Тинки Laughing ).От професионална гледна точка ще кажа,че в двата бъбрека общо има над 2млн. Нефона(това е съставната част на бъбрека,която филтрира урината).При здрав бъбрек много малка част от тях функционират,а другите са в покой.Ако е здрава голямото количество вода не й пречи.
Днес:
з-пъпеш
о-ориз с грах и домати с магданоз
в-сладкиш с мед и кайсии
(въобще не ми се получи,ама си го ядох Sick )
 Лека вечер.

# 124
Ето ме в новата тема. Няколко дни само влизам да попрочета и излизам. Нямам време за нищо.
След 4 дни ме чака първият воден...
Кантарът показва -5 кг. Онзи ден се бях ошашкала с едни +1,5 - но се оказа, че грешката е в моя телевизор... Кантарев се прецакал. Сега - нов Simple Smile
Днес бях на плодов.
Имам прегрешение - първото ми ядене беше чак в 12 часа - фреш портокал  Embarassed
После цял ден - диня
Утре белтъчини.
Мисля да правя патладжани пълнени с телешка кайма за обяд и вечеря. ОК ли е?
Връщам се да чета.
Като чета всички свалят повече първия месец... аз нещо не съм доволна... Май заковах на -5 няма мърдане Sad Дано след водния нещата рязко се подобрят.

# 125

Утре белтъчини.
Мисля да правя патладжани пълнени с телешка кайма за обяд и вечеря. ОК ли е?
OK.

# 126
Момичета от 1.юли влизам в почивка и много ще ми е успокояващо ако ми отговорите на няколко въпроса. По време на почивка:
- смесвате ли различни белтъци в едно ядене?
- позволявате ли си между храненията да ядете плод/да пиете фреш? или да вечеряте плод?
- сладката вечеря от въглехидратния вече може да стане и обяд, нали? или вие си я оставяте пак вечер?
- позволено ли е пиенето на шейк? (нали се прави от сладолед+плод и незнам още какво) или може да ми влезе като 1 въглехидратно сладко ядене?

Наистина ви моля за малко помощ   bouquet Благодаря ви...аз просто хич си нямам доверие...кой знае какви комбинации за вечеря и обяд ще ми хрумват...  Hug Hug Hug

# 127
Момичета от 1.юли влизам в почивка и много ще ми е успокояващо ако ми отговорите на няколко въпроса. По време на почивка:
- смесвате ли различни белтъци в едно ядене?Не.
- позволявате ли си между храненията да ядете плод/да пиете фреш?Не. или да вечеряте плод?Да.
- сладката вечеря от въглехидратния вече може да стане и обяд, нали?Да. или вие си я оставяте пак вечер?Аз я оставям за вечеря,т.к. съм оставовила,че при мен това е най-добрата комбинация(след сладка вечеря почти винаги съм на минус,зависи какъв ми е бил обяда).Когато ям сладко на обяд,на другия ден съм с +.Прецени за себе си.
- позволено ли е пиенето на шейк? (нали се прави от сладолед+плод и незнам още какво) или може да ми влезе като 1 въглехидратно сладко ядене?Ако евентуално пиеш такова нещо,то ще ти е 1 хранене.Според мен не се счита дори за греховна вечеря(при нея принципа трябва да е белтъци като състав на сладкиш,а не белтък+плод)Всеки си преценява.
Наистина ви моля за малко помощ   bouquet Благодаря ви...аз просто хич си нямам доверие...кой знае какви комбинации за вечеря и обяд ще ми хрумват...  Hug Hug Hug

# 128
  • Стара Загора
Записвам се да ви следя  bouquet
След спирането на цигарите не мога да сваля нито един килограм. Надявам се тази диета да ми помогне да вляза във форма.

# 129
Добро утро Peace
Много се радвам за водата, наскоро сиправих пълни изследвания и всичко ми е наред. Е от понеделник със стажа няма да мог аа пия толкова де, няма да се притърчам само до 00 Crazy
А сега успех на момчетата за волейбола, ако някой гледа да свирка Mr. Green После ще све тегля още е рано Laughing

# 130
 Добро утро.
 Днес съм още -300гр.За обяд съм намислила да си правя пилешки крилца,а за вечеря ще видим,че май ще сме на гости на свекървата.
 Лек ден.

# 131
  • софия
+500 след белтъчен,днес бовов-закускс ябълка,после ориз

# 132
Здравейте в този дъждовен ден. След плодов ден съм -700гр. Днес мисля да изневеря на млечните продукти и ще си хапна омлет със салата. Закуската вече мина - пъпеш.

# 133
ppvasileva искрено благодаря   bouquet считам, че вече съм готова  Party
След въглехидратен +200 гр. Днес плодов - ще се въртя около диня, нектарини и фрешове от портокал. Утре ще се опитам да ви кача снимки за отчет да видим дали ще мога... newsm78

# 134
Добро утро и от мен. Днес по план трябваше трети воден, но ще го пропусна, минаваме на белтъчини.
З - диня
О - май кюфтета със зелева салата
В - същото
Кантара показа 55,200. Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт