90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 229

• 40 321
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. И аз да се запиша. Преди време спазвах тази диета и свалих около 12 кг, но след хормонално лечение пак качих. Сега отново съм решила да пробвам. Дано успея отново.

# 136
Добро утро днес плодов ден Simple Smile На кантара не съм се качавала,че след снощи...но се чувствам добре...може утре да се притегля,но ще видим Simple Smile
Усмихнат ден Simple Smile

# 137
Режимна почивка
47 килограма
миш маш
дъжд

bouquet  Hug

# 138
Здравейте съдиетки ^^ много искам да ви се похваля с новата си придобивка - кантарче Grinning Буквално е кантарче ,защото е от онези малките дето и в чантата може да мъкнеш :-:-D Беше ми писнало да търся кантар по никое време на работа ,а и взеха да ме гледат всички странно ,че се меря често Rolling Eyes
Днес са варивата и смятам да задуша картофки в плик с мноого подправки ^^

# 139
  • в окото на щастието !
Добър ден   bouquet Да  се отчета за днес до момента . Закусих десетина кайсийки , преди малко обядвах печени тиквички със сирене и кисело мляко и купичка таратор . За вечеря -  още не знам. Вчера следобеда месих питка за здраве . Стана супер . Чак майка ми призна , че съм се справила, а нейната най- висока оценка за кулинарните ми подвизи е ''бива''. Но вчера каза - ъх, докарала си я  Laughing. Та вечерях от питата , ма щото беше с яйца и мляко , ми стана тежко и мазно  , и към 22 часа ядох домат и краставица , само със солчица , за да разкарам гадното чувство. Днес кантарът се държи добре , въпреки цикъла , и съм на 700 грама от заветната мечта за свалени 3 кила през почивката ,  която свършва след 27 дни. Обаче от сутринта ми се върти мисълта да почна второ завъртане от утре . Хем е първо число от месец  , хем е понеделник , хем МЦ минава и резултатите си мисля, че ще са отлични . Така си мисля , обаче ако някое от опитните момичета ме спре , ще се вслушам .  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 12:54 от bobybonta

# 140
Мацки, кефите ме колко сте стриктни!
Аз за съжаление не мога да се похваля със валени кг.  Confused Но поне не качвам.

# 141
Здравейте!
В този дъжд днес ще се седи вкъщи  Cry Отиде ни разходката с малката, а и много мразя да си седя вкъщи като съм на диета. Все ме зове нещо от хладилника   Flushed
Днес ми е въглехидратен ден, направих си чуден пълнозърнес хляб с ленено семе   Mr. Green
Та за обяд 2 филийки със салата краставици, за вечеря 1 филийка. Дано устискам  Praynig

# 142
Привет и от мен,момичета!!Записвам се.От утре я почвам.
Височина: 1,65
Килограми:58/59 (редуват се )
искам да сваля поне 5 кг
 smile3525

# 143
Боби, аз няма да те спра  Hug самата аз съм прекъсвла почивки.  Ти си стриктна и през почивката, режима е достатъчно разнообразен, за да се "шокира" организма или нещо от сорта. Все пак, ти си реши   bouquet

chipolita, Mama-mia, добре дошли и успех   bouquet

# 144
 bobybonta Naughty Какви са тези приказки за скъсяване на почивката.Много добре знаеш,че е важно тя да се изкара докрай и също така знаеш защо.Не е останало много.Стягай се и си изчакай да ти дойде времето.Освен това съм сигурна,че и резултатът ти ще е по-добър,ако си караш всичко по правилата.Остави организмът си да се поотпусне,да забрави....достатъчно дълго време.Може да не съм най-опитната във форума,но мисля,че така е най-добре Peace
 mimoza784,незнам колко са големи тези филийки,ама ти звучи мнооого оскъдно това меню.
 Някой във форума преди доооста време беше пуснал една рецепта за овесени бисквитки.Ще съм много благодарна,ако я пусне пак,че не съм си записала Embarassed
 Днес менюто е:
з-диня
о-пилешки крилца на фурна,саламче(няколко резена),маруля с домат
в-очертава се смесена

Лек ден.

# 145
  • в окото на щастието !
Хм , 1/1 мнения. Здравия разум ми диктува да си следвам правилата . Обаче се усещам , че през почивката ме влече все към въглехидратите , и се страхувам да не тръгнат нагоре нещата , още повече , че с насилие над себе си свалих тия 2,300 за 2 та месеца . А пък ми омръзна да съм слон Mr. Green , искам да се докарам поне до 80 кг до  11 август . Тогава ще съм кръстница и да не загрозявам снимките на малката си кръщелница  Crazy

# 146
  • София
Добър ден на всички!

След най-дългите 90 дни в живота ми, не мога да не се похваля. Към новото ми АЗ прибавих и нов (ремонтиран) изцяло дом. Албумът е публичен, който му се гледат снимки

И за да се нарушавам правилата. Последните дни бяха някакъв ад, но успявах да се храня разделно.

За днес менюто е

з - череши и кафе
о - печени чушки с яйца
в - постно зеле с хляб

# 147
bobybonta Организма свиква с диетата и ако не му дадеш тази почивка, ефекта от по-ранното започване ще е минимален. Миналата година прибързах с диетата, резултата 2кг за първия цикъл и 1кг от втория (а както се вижда от лентичката, имам какво да свалям).. Разочаровах се и влязах в почивка за 6 месеца. Peace

# 148
  • в окото на щастието !
bobybonta Организма свиква с диетата и ако не му дадеш тази почивка, ефекта от по-ранното започване ще е минимален. Миналата година прибързах с диетата, резултата 2кг за първия цикъл и 1кг от втория (а както се вижда от лентичката, имам какво да свалям).. Разочаровах се и влязах в почивка за 6 месеца. Peace
Ау, ти изрече на клавиатура най - големия ми кошмар . Сядам си на Д-то и си следвам правилата. Решено . Още 27 дни търпение . Благодаря ти  Hug

# 149
Здравейте Дами! От известно време следя форумите ви и сега реших да се включа  Grinning Смятам от утре да започна с 90 дневната и ще споделям мнения  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт