Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 795
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Момичета мислите ли че може да има места в някой от свестните хотели?

В момента пуснаха няколко хотела на промоция 6 за 5. От тях Ралица е супер избор. Peace

# 301
Шалтетата на ОИ винаги са се плащали - така беше миналите години в Сенди и тази година в Лагуна Маре.

Ние миналата година бяхме в Боряна и не сме плащали шалтета.

# 302
  • София
Забравих да пиша, че тази година имаше три тематични вечери в Добротица - мексиканска, българска и италианска. Мексиканската беше разкошна - адски вкусна храна и мариячите, дето са в ресторанта на главната улица, пяха поне 2 часа. Италианската не беше лоша - хубава паста, сьомга и лазаня. Българската не беше нещо особено.

# 303
Миналата година бяхме в Магнолия, тази сме във Вита Парк и не сме плащали за шалтета. Някой питаше за Вита Парк, хотелчето е супер, храната е добра, разнообразна и свежа, басейните са малко студени, но децата не излизат от там. Персонала е любезен.

# 304
  • Сливен
може ли да ми кажете къде има банкомати в албена ?

# 305
тази сме във Вита Парк

Здравей, от Вита парк може ли да се ходи пеша на плажа или е много далеч?

# 306
  • София
тази сме във Вита Парк

Здравей, от Вита парк може ли да се ходи пеша на плажа или е много далеч?
Преди няколко години,когато аз съм била във Вита парк сме ходили и пеша до и от плажа.Малко е нанагорно,но който си обича ходенето няма да има проблем.

# 307

Има на Societe General Express bank. Общо взето е на влизане в Албена - срещу нещо като паркинг за автобуси и таксита.

# 308
  • Ланкър, планините Овнерог

Има на Societe General Express bank. Общо взето е на влизане в Албена - срещу нещо като паркинг за автобуси и таксита.

В нета намерих инфо, че в Лагуна Гардън има банкомат, но реално дали е така.........

# 309
  • София

В нета намерих инфо, че в Лагуна Гардън има банкомат, но реално дали е така.........

Има, но не знам на коя банка е.

Също така в адмистративната сграда на Албена, в хотел Добруджа, около Базара, а и на много други места има банкомати. На www.booking.com има информация за услугите, предоставяни във всеки един конкретен хотел в Албена. Там може да се провери в кои хотели какво точно се предлага. Ако се интересувате от банкомат на конкретна банка, проверете в сайта на самата банка дали има такъв в Албена.

# 310
  • София
Има на пазарчето на Уникредит.

# 311
  • София
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13189
Момичета, какво ще кажете за тази оферта, струва ли си?

# 312
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13189
Момичета, какво ще кажете за тази оферта, струва ли си?
според мен да на тази цена е страхотна,само е малко далеч от плажа но за цената....

# 313
  • София
Моля някой, който е резервирал  чрез www.booking.com за повече информация как протича процесът след резервацията. Има възможност за допълнителни изисквания... спазват ли се точно от хотела. Въобще, всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително!   bouquet

# 314
За посетилите тази година хотел Боряна на база закуска и вечеря да попитам на вечерята напитките заплащат ли се допълнително и как се движат цените? Много се извинявам, ако вече това е обсъждано, но не го открих

Общи условия

Активация на акаунт