Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 792
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
ще чакам за отзиви за Нона,ние сме от 27 юли

# 61
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, ние сме от 22-ри, но това смотано време вече взе да ме тревожи, а като си знам какъв съм кърък и как нося облаците със себе си........  ooooh!

# 62
Ева,мерси за темата  bouquet
Ние сме от 1август ,вече съм нетърпелива...

# 63
Добро утро момичета,хубаво слънце и плаж на летуващите в Албена.
Ние сме от 29.07 в Боряна, и ще следя за отзиви,как са цените на напиткоте в хотела и около хотела

# 64
Добро утро милички!   Hug

Кой ресторант според вас е най-добър?Има доста по главната улица та не всички хотели са ОЛ .. къде похапвате Вие?

# 65
  • В една Дупка.
И ние сме в Нона, средата на август.
Ще чакам отзиви до тогава Peace

# 66
Пресни новини още в събота от Нона Hug

# 67
Bimba,задължително да се включиш с новини от Нона.Приятни случвания....

# 68
Записвам се да следя отзивите. Ние сме в Боряна от 19 август.

# 69
Здравейте,момичета!Спряла съм се на два хотела-Вита парк и Ралица, и се чудя кой от двата да избера.Ако може някой с впечатления от тези два хотела да ми каже нещо.Много ви благодаря и весело лято на всички  bouquet

# 70
Не съм почивала на Албена затова ще ме извините за въпросите.

В сайта на Албена гледам, че за даден хотел за август няма места.
В една тур. агенция за същия хотел има места за този период. На кого да вярвам на сайта на Албена или на тур. агенция.
Три въпроса:
1.Турист. агенции изкупуват ли местата предварително и при тях действително ли има места за този период даже и на по-ниски цени?
2.Или ако видя, че няма места за даден хотел в сайта на Албена найстина няма никъде, и местата предлагани от туроператорите са блъф.
3.Ако се резервира през агенция има ли комисионна или е включена в цената/т.е. сложили са си предварително надценка/?

# 71
Viola,  аз се ориентирах към туроператор ,както ме посъветваха момичетата тук. И аз гледах сайта на Албена , но нямаха свободни стаи ,а се оказа ,че през туроператора има ,дори на по- ниски цени. Така реших д арезервирам ,но още имам колебания между два хотела. На мен ми е важна анимацията, заради дъщеря ми и затова събирам все още мнения.

# 72
Здравейте,момичета!Спряла съм се на два хотела-Вита парк и Ралица, и се чудя кой от двата да избера.Ако може някой с впечатления от тези два хотела да ми каже нещо.Много ви благодаря и весело лято на всички  bouquet
Здравей!
Преди 2 години бях във вила във Вита парк и бях много доволна, но тогава и цената беше друга. Мястото е чудесно, хладно, но за сметка на това плажът е далече. Проблемите бяха пренаселен ресторант и малък басейн. Храната е доста прилична - вкусна и що-годе разнообразна, хигиената е добра, анимацията - просто прекрасна.
Тази година сме в Ралица заради по-големия басейн. Иначе разстоянието до плажа е същото, бусчетата са еднакво пълни, храната е еднаква (ресторантът е с преграда, но кухнята е обща), за Ралица съм чувала че анимацията също е на ниво и така. Помня, че пуул барът на Ралица работеше до по-късно вечер.
Според мен и двата хотела предлагат отлични условия за тази цена.
Много се чудех за първа линия, но дъщеря ми е голям дивак и няма удържане. Догодина може и да се пробваме  Laughing

# 73
Момичета ,имате ли впечетления от хотел ,,Гергана,, И ,,Славуна,,? Колебая се между двата ,като от съществено значение ми е анимацията за деца.

# 74
  • София
Момичета ,имате ли впечетления от хотел ,,Гергана,, И ,,Славуна,,? Колебая се между двата ,като от съществено значение ми е анимацията за деца.
Анимацията е обща и за двата хотела, ако това е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт