Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 904
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • София
 Ох, Мецани, така добре си описала преживяването да си гост на Сенди  Hug

Наистина съжалявам, че тази година не успяхме да резервираме там, а бяхме в Лагуна Маре...

Радвам се, че поддържат нивото и дори са го подобрили - миналата година липсваше тази екстра с бутилираната вода, както и листовете за рисуване, предназначени за децата.

# 736
  • София
Inanna, минало вече, не съжалявай  Hug Догодина по-отрано с резервациите  Simple Smile

# 737
  • София
Inanna, минало вече, не съжалявай  Hug Догодина по-отрано с резервациите  Simple Smile

Така ще трябва да стане  Grinning 

# 738
  • На остров
Много хубави коментари последните страници  Heart Eyes, нашата почивка наближава и започвам да се вълнувам, много ми се иска всичко да бъде добре и да останем доволни  Simple Smile.

Някой случайно да е забелязал колко струва една палачинка? Четох коментар, че струва 10 лв, но на мен не ми се вярва.

Не видях някой да е коментирал х. Калиопа от тази година, но се чудя дали има стая за багаж, вероятно във всички хотели е по еднакъв начин. При предишните ми визити не ми се е налагало да се интересувам от тази опция, но сега ще освободим студиото към обед а ще си тръгнем около 19ч. би било чудесно, ако има къде да си оставим багажа.

# 739
  • София
Палачинките по крайбрежната са около 3лв, в зависимост от това с какво са.  Peace
Стаи за багаж мисля, че има във всеки хотел!

# 740
И нашата наближава, вече нямам търпение. Всички хотели си имат багажно.
Аз си спомням и че имаше някакъв сладолед във фунийки по левче, юни месец.
Марти много харесваше моторните лодки в крайбрежния лунапарк - за българи даваха +1 жетон, спрямо обявените на тебелката.

# 741
  • На остров
Супер много благодаря момичета  bouquet! Знаех си аз, че явно нещо са ги измамили хората с тези палачинки за 10 лв.

# 742
Някой случайно да е забелязал колко струва една палачинка? Четох коментар, че струва 10 лв, но на мен не ми се вярва.
На крайбрежната видях сладки палачинки по 1.50 лв. и солени по 2.00 лв. на една голяма будка. Определено ми направи впечатление, защото ми се видя евтино

# 743
  • Ланкър, планините Овнерог
На крайбрежната видях сладки палачинки по 1.50 лв. и солени по 2.00 лв. на една голяма будка. Определено ми направи впечатление, защото ми се видя евтино

Те са на половината размер на тези от 3лв, за това.

# 744
  • София
Момичета, от години почивам на Албена. За мен е най-доброто място в България за море. Огромен чист плаж, прекрасни зелени алеи, без централен шосеен път, който да сече курорта и да мърси и шум, прекрасен климат и добри хотели. Миналата година бяхме във Фламинго гранд/имах обаче някои сероизни разочарования/, тази година сме в Боряна- понеже е ремонтирана и с идеален за нас пакет- закуска и вечеря. Някой да е бил в Боряна сега? Моля за отзиви, защото наближава нашата дата за почивка там. Била съм там преди ремонта и бях възхитена от кухнята.
Голд- прочетох за Боряна от теб! Благодаря! Hug Всъщност зная, че хранетето е с удължено време и това е суперско! Дано храната пак е такава уникално вкусна...както преди 5 години. Боже, няма да забравя боровият мед...уникален...и супите..... Аз съм вегетарианка и просто преяждах...а съпругът ми пък не смогваше да се наслади на месните и рибни специалитети...

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 12:10 от Мигла

# 745
  • Велико Търново
Мигла, за Боряна има отзиви вече почти през страница. Просто се върни назад и прочети!  Peace
С две думи - много добри отзиви. Мисля, че след ремонта му тази година, никой друг хотел не е събрал толкова суперлативи.
И ние ще сме там от понеделник. Вече едвам се удържаме вкъщи.

А, пак да извадя един въпрос: Има ли кани за гореща вода в стаите?

# 746
  • София
А Тонита- благодаря, мила!
Ами хубаво лято и на вас! Да се върнете заредени с невероятната сила на този плаж и слънце!
Виждам, че се обсъждат водораслите- моят опит от многогодишни почивки на Албена е, че това е временно нещо. Понякога е кристално чиста водата- вижда се дъното, плават дребни рибчета, а понякога се довличат отнякъде цели масиви водорасли...и се чудиш къде да се изкъпеш...Миналата година нямаше по мое време водорасли нито по пясъка, нито във водата и беше уникално- пясък като брашно, вода като изворна- чисто, без всякакви досадници - търговци по плажа или кучета и подобни мръсотии....Чадърите и шезлонгите те чакат, включени в цената и просто не ти се тръгва от плажа.
Леле....нямам търпение да заминавам вече....

# 747
  • велико търново
Момичета, как е кафето на блок масата в Боряна? Хубаво ли е? От машина ли или шварц?

YSMIV4ICA, има голяма вероятност да си удължим престоя в Боряна. Само аз и децата с още 1 седмица. Така че може и да се засечем.  Peace

Ще се радвам да има деца на възраста на мой те г-ци .Да има с кога да играят и да си общуват най вече по голямата ми тйин -ней -джарка .
Благодаря за отговорите момичета  bouquet
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 748
Мигла, за Боряна има отзиви вече почти през страница. Просто се върни назад и прочети!  Peace
С две думи - много добри отзиви. Мисля, че след ремонта му тази година, никой друг хотел не е събрал толкова суперлативи.
И ние ще сме там от понеделник. Вече едвам се удържаме вкъщи.

А, пак да извадя един въпрос: Има ли кани за гореща вода в стаите?
Няма кани, има само 2 чаши за вино и 2 за вода. Дано да случите хубаво море. Ние миналата година имахме кристално чисто и спокойно, тази имахме супичка от дребни и едни медузи, зелени и червени водорасли и мазняв слой от плажно масло отгоре Laughing
Но един ден се разходихме след Гергана посока Кранево и малко след чадърите на Гергана плажа беше пуст, ама пуст и водата значително по-чиста.

# 749
Толкова много добри отзиви в последните страници Grinning Зареждате ме много позитивно  Laughing
И нашата почивка наближава,а аз все още чакам пресни отзиви от Лагуна бийч   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт