Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 792
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Принцеса Лея,благодаря ти!Аз също клонях повече за Ралица и утре ще резервирам за там.

# 91
elix
Искам да те попитам за хотел Добруджа
  -разбрах, че има три басейна.Защото знам за вътрешния детски, но все пак да използваме и слънцето.Външния басейн може ли да се използва и от малки деца в някоя от частите си?
  -относно изхранването гледах, че има оферти със закуска и със закуска и вечеря поне за август.А ол инклузив предлага ли се там?
 -може ли гостите на Добруджа да използват басейна/детски/ на друг хотел?

1.До колкото знам външния не става за малки деца .. около 1 и 40 е
2.ол инклузив не се предлага .. закуска или закуска и вечеря ..  можеж  да си закупиш обяд или вечеря 14 до 17 лв мисля че беше
3.не гостите на хотела не могат да използват друг басейн 
  Hug

# 92
  • София
elix
Искам да те попитам за хотел Добруджа
  -разбрах, че има три басейна.Защото знам за вътрешния детски, но все пак да използваме и слънцето.Външния басейн може ли да се използва и от малки деца в някоя от частите си?
  -относно изхранването гледах, че има оферти със закуска и със закуска и вечеря поне за август.А ол инклузив предлага ли се там?
 -може ли гостите на Добруджа да използват басейна/детски/ на друг хотел?

1.До колкото знам външния не става за малки деца .. около 1 и 40 е
2.ол инклузив не се предлага .. закуска или закуска и вечеря ..  можеж  да си закупиш обяд или вечеря 14 до 17 лв мисля че беше
3.не гостите на хотела не могат да използват друг басейн 
  Hug

Анито ти е отговорила правилно, така е, с изключение, че вече има и ол инклузив пакети, но според мен не си струват. Предимно руски групи го ползваха, не знам дали български туристи могат да бъдат включени. Следобед мъкнеха разни пици, сладоледи и сокове, което според мен е слаб ол инклузив.
Иначе ние ходим на пълен пансион-закуска, обед, вечеря и храната отново си беше на ниво, разнообразна и вкусна  Peace
Догодина, т.е. зимата се готви ремонт на хотела...ще стане много шик, пък ще видим какви оферти ще обяват  Rolling Eyes Плюс това искат да го направят целогодишен.

# 93
А, Дружба ако се пипне както трябва или поне навсякъде се климатизира и аз съм си го набелязала, но в това състояние, тъй като ще почивам през силния сезон, тоест са възможни жеги - го избягвам. Разбира се, зависи от цената, която ще му сложат  Wink

# 94
Искам да попитам някой, който е бил скоро (например -  миналия сезон) в Лагуна Бийч - климатика в стаите силен ли е? Знам, че се води индивидуален, но въпроса е дали мога да си определям температурата и дали наистина работи добре ?  Rolling Eyes

# 95
  • Под гъбата
Вчера успешно успях да платя резервацията ни за Вита парк Simple Smile Ще се радвам ако си намерим компания с някоя млада госпожица на 10-11 години от 3 до 10 август Laughing.
До сега няма година през, която да резервирам ваканция в Албена и да нямам проблеми по резервацията си. Дори и вчера се оказва, че не мога да платя цялата сума за почивката  защото има ограничение за плащания на суми над 3000 лв, с едно плащане Confused Намерихме решение, но това ми струва излишни нерви и телефонни разговори.

# 96
  • offshore & overseas
...плащания на суми над 3000 лв, с едно плащане...
Хм, че защо толкова скъпо? Shocked

Все се надявах да наемем вила за 10 дена, която да ни струва около 2500 лв. (за по-късен период, след средата на август). Confused

# 97
  • Под гъбата
...плащания на суми над 3000 лв, с едно плащане...
Хм, че защо толкова скъпо? Shocked

Все се надявах да наемем вила за 10 дена, която да ни струва около 2500 лв. (за по-късен период, след средата на август). Confused
Не е толкова скъпо, просто сме 6 възрастни и една девойка Wink

# 98
  • offshore & overseas
Ох, добре, успокоих се. Hug

# 99
А къде точно се намира библиотеката на плажа? Thinking

# 100
И аз да се включа с въпрос за хотел Амелия. На сайта на Визит е записано, че гостите в супериорни стаи могат да ползват басейните на Лагуните по избор. А на мен ми отговориха от рецепцията, че се ползва басейна на х-л Калиопа, който е много малък. Някой който има информация от първа ръка може ли да каже нещо по-конкретно. Единствено разбрах, че ползващите нереновирани стаи нямат право да ползват басейн.

# 101
А къде точно се намира библиотеката на плажа? Thinking

`"С дъх на чаени листа" от Хана Тъниклиф, "Звездата на Ян Стриндберг" от Ян Валентин, биографията на Мерилин Монро, "Когато Господ беше заек" от Сара Уинман - това са някои от заглавията на библиотеката на плажа, която ще бъде "отворена" в курорта "Албена" пред хотел "Калиопа" на 2 юли. Тя ще е безплатна.
"Библиотеката се открива с над 2000 тома на 6 езика - английски, руски, немски, френски, румънски и български", съобщиха от пресцентъра на комплекса. Засега идеята е всеки, който иска да вземе книга, да го направи срещу ангажимента да я върне. Не се предвижда попълване на фишове или други документи. Разчита се и на инициативата на туристи, прочели свои книги, да ги оставят на библиотеката. Голямо дарение от чуждоезикови издания предостави Каталина Събева от Literary, TV and Film Agency Anthea, уточниха от "Албена" АД.
Четивата са за различни вкусове - трилъри, криминалета, мемоари, както и за всички възрасти. Специално за чуждите туристи ще се предлага сборникът "Албена" на 6 езика - български, руски, английски, немски, румънски, френски. Той е на издателство "Захарий Стоянов" по поръчка на "Албена" АД и съдържа най-известните разкази на певеца на Добруджа Йордан Йовков.
Рафтовете с книги ще са на пясъка - пъстри, в цветовете на дъгата. "Такива библиотеки има в Сидни и в Бразилия и идеята ни се стори атрактивна", казват специалисти от "Албена" АД. Те са сигурни, че това е първата библиотека на плажа в европейски курорт.`

Пред хотел Калиопа   Peace

# 102
Пред хотел Калиопа   Peace

Малко ще ни е далечко. Ние ще сме в Мура. Simple Smile

# 103
  • Плевен
 newsm68

# 104
Здравейте,някой бил ли е и има ли отзиви за комплекс Академика в Албена?

Общи условия

Активация на акаунт