Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 791
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря за темата.   bouquet Следя с интерес, макар че тази година май окончателно решихме да ходим към Гръцко ... , но може да отскочим за няколко дни , когато имам някой изпит във Варна и може някоя по-сочна оферта да ме съблазни   bouquet , очертава ми се лятна сесия  Laughing

# 16
Записвам се да ви следя! Whistling

# 17
  grinning039  Nature Sunny smile3548
Нямам търпение вече да идва 1 август  Sunglasses

# 18
  • София
 Мяуче, горещо препоръчвам Сенди бийч, който не се намира точно на първа линия, но е на 1 минута от плажа. Хотелът е реновиран, с хубав ресторант и с отлично местоположение в курорта. Цената му е малко по-висока, но пък обстановката, хигиената и храната са на ниво.
 Надявам се и тази година да е така. Ще следя с интерес отзивите на Мимии за него.

И да си повторя питането за по-пресни впечатления от Лагуна Маре. За съжаление, тази година много се забавихме с резервацията и не успяхме да се класираме за Сенди в желания от нас период, поради което ще сме в Маре.

# 19
Запис и от мен. От утре и ние сме в Албена, дано времето е хубаво  Praynig

# 20
  • offshore & overseas
Мяуче, горещо препоръчвам Сенди бийч, който не се намира точно на първа линия, но е на 1 минута от плажа. Хотелът е реновиран, с хубав ресторант и с отлично местоположение в курорта. Цената му е малко по-висока, но пък обстановката, хигиената и храната са на ниво.
 Надявам се и тази година да е така. Ще следя с интерес отзивите на Мимии за него.
Благодаря ти! Ще го имам предвид (ако ненадейно се замогнем или решим да намалим дните).

# 21
И аз тук, оглеждам се за хотел който не е близо до плажа, който предлага достатъчно забавления за 7г момче:)

# 22
Бил ли е някой в апартамент в Албена и доплащал ли е за децата? Rolling Eyes

# 23
  • Плевен
Мен пък ме интересува това лято плаща ли се такса за влизане в курорта с кола?

# 24
Мисля, че се плаща 5 лв. Rolling Eyes

# 25
  • София
Мисля, че четох в предната тема,  че таксата е 6 лв. вече.
Таксата е по-скоро за паркинг на територията на целия комплекс, отколкото за влизане. Така или иначе, за да се влезе с кола трябва да се плати, но варианти и решения има, на който не му се плаща или е за малко...
А като за почивка от 10 дни, примерно, 6  лв. си е направо за без пари, по мое мнение.  Grinning

# 26
В предишната тема някой спомена, че таксата за влизане с кола вече е 6лв. До миналата година имаше табела, че ако престоят е до 30минути мисля беше, е безплатен. Освен това има и безплатен паркинг, но е общо взето далече от хотелите и колата не е пред очите ти.

# 27
  • Варна
Здравейте, таксата за престой е 6 лв за 24 часа.
Плаща се на излизане от курорта, има безплатни минути, мисля че са 30мин.
Безплатния паркинг е на автогарата, до него се стига покрай бариерите - те са две, а лентите са три, та най-дясната води към паркинга. Влакче ходи до там.

# 28
  • Под гъбата
Evа, благодаря!   bouquet

Мяуче, в Магнолия не ни хареса. И аз избирам тази година Вита парк.
И ние избрахме тази година Вита парк. Магнолия ме разочарова с ресторанта си и обслужването в него.Стаите бяха стандартни, но имаше доста семейства с по 2 деца.
Само да напомня на всички осигуряващи се в пенсионен фонд "Доверие",че могат да използват допълнителна  5% отстъпка от цената в сайта на Албена, само ако не е промоционална!

# 29
Запис и от мен. От утре и ние сме в Албена, дано времето е хубаво  Praynig

Тера, в кой хотел сте. И ние сме от утре в Амелия.

Мира Иванова, миналата година таксата за престой беше 5лв. независимо колко дни си в комплекса. По твойте думи излиза, че за 10 дни ще платя 60лв. за паркинг.  Whistling ooooh! Правилно ли съм те разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт