Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 783
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Какво значи да се плаща допълнително за хладилник? Нима няма минибарове, в които да си сложите 1-2 кисели млека  newsm78
Досега където и да сме ходили пюретата и млякото на детето сме оставяли в минибаровете и никой нито ни е правил забележка, нито ни е искал пари Thinking

# 406
  • София
Какво значи да се плаща допълнително за хладилник? Нима няма минибарове, в които да си сложите 1-2 кисели млека  newsm78
Досега където и да сме ходили пюретата и млякото на детето сме оставяли в минибаровете и никой нито ни е правил забележка, нито ни е искал пари Thinking
Ами,това означава,че в стаята няма хладилник.Има свободно място за него,плаща се на рецепцията и тогава го дават.

# 407
Това в кой хотел? Хич не съм си и помисляля в хотел да няма минибар  #Crazy

Видях и колко на ден е хладилника в Мура ?

# 408
  • София

В Мура има мини бар, но е пълен с някакви техни си напитки. Една лелка минава ежедневно да го преглежда - ужасно е досадна. Първият ден ни предупреди да не слагаме наши си продукит в минибара. То пък аз и не съм и помисляла, за какво ни е хладилник на ол инклузив.  newsm78

# 409

В Мура има мини бар, но е пълен с някакви техни си напитки. Една лелка минава ежедневно да го преглежда - ужасно е досадна. Първият ден ни предупреди да не слагаме наши си продукит в минибара. То пък аз и не съм и помисляла, за какво ни е хладилник на ол инклузив.  newsm78
Откъде накъде някой друг ще ми казва какво да има и какво да няма в шкаф или минибар, който се помещава в стаята ми? То е ясно, че искат да си пробутат питиетата от минибара, но такава пък наглост за първи път чувам. Досега не ми се е случвало специално предупреждение да ми отправят.

# 410
  • София

Откъде накъде някой друг ще ми казва какво да има и какво да няма в шкаф или минибар, който се помещава в стаята ми? То е ясно, че искат да си пробутат питиетата от минибара, но такава пък наглост за първи път чувам. Досега не ми се е случвало специално предупреждение да ми отправят.

И на нас не ни се е случвало подобно нещо Rolling Eyes Винаги си слагам в минибара пробиотиците, както и някаква храна или напитки, ако имаме останали след пътуването, и никога не са ни правили забележка. Не са проверявали пред нас минибара, освен при освобождаването на стаята.

# 411
Резервирах за неделя през саита на Албена с 5 % отстъпка за хотел Орхидея.Реших да платя на място ох дано няма проблеми,че незнам за първи път отиваме в Албена и незнаем какво да очакваме.Дано всичко е наред.Има ли някои които е ходил тази год. да сподели впечатления.Купих един вагон   пробиотици за таткото и детето, прахчета за растроиство и повръщане,но дано не се налага да ги използваме.Ще се радвам някои които е ходил да сподели  как е там.Стаите дали са като на снимката,има ли подходяща храна за 2год. дете ,басейните топли ли са,пеша за колко време се стига д плажа,може ли да се намери място там към 9 сутринта?

# 412
  • София
Тази лелка от Мура миналата година беше ужасно досадна и минаваше всеки ден да си наглежда скъпоценния мини бар уж с цел да го забърсва и уж да видела дали някой от гостите не изпил нещо, та веднага да го замени. Много досадна работа.

# 413
Лонита, да длъжни са да минават да презареждат минибара , обикновено ако те сварят там обаче те питат - консумирал ли си. Веднъж бях помоли да заредят повече безалкохолни, защото очаквахме гости в стаята след вечеря, а цената на минибара беше същата като в ресторанта ..(това не в Албена разбира се)

# 414
  • Велико Търново
Нормално е да се проверява всеки ден минибара. Нали трябва да го дозареди, ако е консумирано нещо.
Друг въпрос е, че трябва да е деликатно. За да е комфортно на клиентите, камериерките трябва да действат като невидими, но къдети това в Албена ... че и в БГ..

# 415
За минибара и въобще проверките на стаи съм много против. Обидно ми е докато съм там /или при напускане/ да се проверява такова нещо. В чужбина при напускане на хотела само ме питат и ако отговоря отрицателно никой не проверява. Мисля, че този риск е калкулиран по някакъв начин в цената на нощувката, или пък там ми имат номера на кредитната карта, не зная. Но може би и в БГ да сме си заслужили такова отношение, като гледам какви екземпляри понякога почиват, нищо чудно да лъжат на поразия, че няма консумация.....

# 416
  • Плевен
За минибара - щом е обявена цена на минибара е нормално да се провери, зареди и евентуално заплати в края на престоя.
Била съм и в хотел, където всичко в минибара е включено в цената на стаята и се консумира без допълнително заплащане и този вариант е много по-удачен и прави престоят много по-приятен.

# 417
  • София
Нямам нищо против да проверяват мини бара, но тази жена идваше да го проверява всеки ден около обяд - точно когато се прибирахме от плаж и се готвехме да се къпем. Даже веднъж дойде към 14, когато детето беше заспало. Да си го проверяват като искат, но е меко казано неприятно да идват във времето, когато гостите на хотела си почиват.
За камериерката - беше перфектна - идваше винаги, когато бяхме на плаж сутрин. Само веднъж я заварихме в стаята като се прибирахме от плаж - тъкмо си тръгваше жената и толкова беше притеснена, че е закъсняла. Попита ни дали искаме нещо и ни обясни, че чаршафите в хотела ще ни бъдат сменяни на всеки 3 дни, а кърпите тя ни ги сменя всеки ден.

# 418
Когато бяхме в Добротица,никой не е влизал в стаята ни в наше присъствие да проверява минибара.Спомням си,че когато напускахме ,на рецепцията ни поппитаха дали сме консумирали нещо от минибара,отговорихме отрицателно и това беше.
Може и да са го проверявали,но никога пред нас.

# 419
  • София

Това за хотел Оазис.Там няма в стаята минибар.Той е ниска категория,може би затова...

Общи условия

Активация на акаунт