Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Някой който е обиколил или има впечатления от горските хотели на Албена, кой според вас е най-добър вариант? Изключвам Ралица супериор, защото е в друг ценови клас. Питам за останалите по-отдалечени от плажа. Така или иначе питането ми е за другата година, сега имам резервация в друг хотел. Но по принцип този тип почивка ми е любим - в гората, сред зеленина, а да съм на море. Питането ми е за условията в хотела и храненето, то е ясно, че за компанията в хотела приятна или неприятна не отговаря мениджмънта на хотела.

# 481
Някой който е обиколил или има впечатления от горските хотели на Албена, кой според вас е най-добър вариант? Изключвам Ралица супериор, защото е в друг ценови клас. Питам за останалите по-отдалечени от плажа. Така или иначе питането ми е за другата година, сега имам резервация в друг хотел. Но по принцип този тип почивка ми е любим - в гората, сред зеленина, а да съм на море. Питането ми е за условията в хотела и храненето, то е ясно, че за компанията в хотела приятна или неприятна не отговаря мениджмънта на хотела.

За мен категорично тризвездната Ралица или Вита парк. За тях има най-добри отзиви, а и моите лични впечатления са най-добри, макар че съм почивала по-отдавна там, а миналото лято само минахме през всички комплекси, за да разгледаме.  Peace

# 482
  • София
Някой да тръгва към "Орхидея парк" преди 30-ти юли?  Grinning

# 483
  • София
Моля, някой да даде отзиви за Арабела бийч.
Кой хотел, от тези на първа линия има по-големи стаи така, че да се съберем 2 възрастни, 1 дете на 5 и бебе. Миналата година бяхме в Гергана и стаята беше толкова малка, че едвам се събрахме с 1 дете, а и бебе сега..ще трябва по-голяма стая.

# 484
  • На остров
 Home raider нямам конкретни лични впечатления от Арабела, но защо не потърсиш студио или апартамент и така ще ви е доста по широко! Фламинго имаха едно и двустайни апартаменти, а вероятно и във всеки хотел има опция за апартамент!

Ние ще сме в едностаен апартамент, което си е студио / като двойна стая, но по широко и с кухненски бокс и кът за храна.

# 485
  • Русе
Моля, някой да даде отзиви за Арабела бийч.
Кой хотел, от тези на първа линия има по-големи стаи така, че да се съберем 2 възрастни, 1 дете на 5 и бебе. Миналата година бяхме в Гергана и стаята беше толкова малка, че едвам се събрахме с 1 дете, а и бебе сега..ще трябва по-голяма стая.

Калиакра - все още си остава моя любим хотел на Албена, дори и в сравнение с Фламингото. Но цените за летния период са му ........безбожни(поне за мен не си залужават), и има предимно чужденци(румънци) и е такава лудница лятото, затова там ходя май месец, все още е спокойно, цената е нормална, а храната е разнообразна и вкусна.

# 486
  • София
Не ме устройва студио, защото на мен не ми трябва кухня, а просто по - голяма стая. Освен това Фламинго не е на плажа (поне така си мисля).
Калиакра и аз съм го харесала, ама наистина идва по - скъпичко, дори и за септември, за когато ми трябва.

# 487
  • Велико Търново
Home raider, виж в Сенди - стаите супериор. Хотела реално е на плажа, нищо че не го водят така, тъй като не е "забит" в пясъка както другите, които ги водят "на плажа".

# 488
  • На остров
Home raider, да Фламинго и Фламинго гранд не са на плажа а на търговската улица Peace
Може някъде да има две стаи свързани помежду си, но а зне знам къде!

Кухненския бокс и ние няма да го ползваме, но просто това се предлага за по голяма стая в нашия хотел Peace!

# 489
Някой почивал ли е в Лагуна Маре?
Интересува ме какви са условията, храната. Децата ще бъдат настанени на тези легла, които са едно върху друго. Притесняваме да не паднат от там, че каката много се върти докато спи. За басейн прочетох, че се ползва общ басейн с друг хотел. Басейна хубав ли е и как е детския басейн.
Не намерих мнения за Лагуна Маре в темата и затова, ако някой е ходил там да сподели Wink

здравейте, ние бяхме отседнали в Лагуна Маре в началото на юли.
Като цяло хотела не е нищо особено, Лагуна Гардън и Лагуна бийч ми се сториха по-хубави Simple Smile
Стаите бяха прилично големи, почистваха се всеки ден. Имахме проблем с вратата на терасата, много трудно се затваряше и се налагаше мъжът ми да се прави на майстор постоянно, но предполагам това е проблем на повечето хотели, т.к. забелязах че всички имат един и същ механизъм и очевидно са поставяни доста отдавна Simple Smile
Ползвахме басейна на Ладуна Гардън. Неприятното беше, че имаше постоянно крещящи аниматори и като цяло беше шумно, за това се радвам, че пред Лагуна маре нямаше басейн. Между другото анимацията на съседния Сенди бийч също беше доста шумна, но там поне редуваха с приятна музика Simple Smile
Храната ( в ресторанта на Лагуна Гардън) беше за наша изненада доста хубава и разнообразна, рестораната е достатъчно голям. Забелязах, че доста от хората не носеха гривни на никой от хотелите, никой и не следеше за това. Това ме навежда на мисълта, че всеки може свободно да се храни където поиска Simple Smile
Наоколо има доста детски площадки, плажа е съвсем близо, и чадъри винаги си намирахме свободни.
като цяло мисля, че сотанахме доволни и биме отишли отново да почиваме в Албена, може би в друг хотел Simple Smile

# 490
  • София
 Подсети ме да напиша, че с нашата врата на терасата имаше също проблем - въобще не можеше да се затвори докрай. Обещаха да я направят, но цяла седмица нищо не се случи. С изключение на единственият следобед, в който децата ми спяха, а майсторите дойдоха в 15 ч. с една бормашина, за да видели какъв е проблема. Тъй като децата бяха заспали, се разбрахме да дойдат на следващия ден, но не се появиха повече, а вратата си стоя незатворена през време на цялата ни почивка.

На Сенди анимацията е шумна само на вечерното представление, а на басейна им няма толкова игри, колкото на този в Лагуна Гардън.

А на Лагуна Маре четири звезди са му твърде много. Не ми е ясно как са им ги дали въобще. Това им го написах и в анкетата, която бяха така любезни да ми изпратят на мейла преди няколко дни.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 15:44 от Inanna

# 491
Едно бързо включване само , за да потвърдя, че в Метро (София) наистина продават от разкошният ябълков сок на Албена и е с 60 стотинки по-евтин от магазина на гърба на административната сграда в комплекса (където пазаруват служителите). Ако знаехме, нямаше да купуваме от там 4 кутии Simple Smile .

# 492
Здравейте!

Водя кореспонденция с Визит за свободни места за периода,който искаме. Много е дразнещо,че на ден мога да пускам по 3 запитвания само Simple Smile.За сега са ми отговорили,че има места в Славуна,Мура и евентуално Нона. За другите хотели чакам отговор. Цените за тези хотели малко надскачат бюджета,който си бяхме определили за тази почивка и точно затова искам да избера най-добрия вариант. Между тези 3 хотела кой бихте ми препоръчали? Малко ми е странно как гостите на един хотел ползват басейна и ресторанта на друг. Може би няма нищо необичайно в това,просто до сега не сме били в Албена.

# 493
  • София
Славуна/Мура ползват един плаж, един ресторант, една анимация и едни и същи басейни. Цената на Славуна незнайно поне за мен е по-висока от тази на Мура. Миналата година бяхме в Мура и тази година пак ще сме там

# 494
Здравейте!

Водя кореспонденция с Визит за свободни места за периода,който искаме. Много е дразнещо,че на ден мога да пускам по 3 запитвания само Simple Smile.За сега са ми отговорили,че има места в Славуна,Мура и евентуално Нона. За другите хотели чакам отговор. Цените за тези хотели малко надскачат бюджета,който си бяхме определили за тази почивка и точно затова искам да избера най-добрия вариант. Между тези 3 хотела кой бихте ми препоръчали? Малко ми е странно как гостите на един хотел ползват басейна и ресторанта на друг. Може би няма нищо необичайно в това,просто до сега не сме били в Албена.
Защо не проверите на сайта на Албена направо за свободни места - излизат на мига и няма нужда да чакате офертата /и то лимитирана до 3 на ден/ от туроператор.

Общи условия

Активация на акаунт