Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 773
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Получава се известно разминаване между свободните дати,които ми излизат в сайта на Албена и информацията,която получавам от Визит.Възможно ли е туроператорите да имат предварително закупени места във всеки хотел?
Гледайки снимките,стаите на Славуна ми изглеждат по-големи. Не знам в действителност дали е така...

# 496
  • София
От сайта не е много коректна информацията. За нашите дати даваше, че няма свободни места за Магнолия, но всъщност се оказа, че има.  Confused

# 497
  • София
Ако питате мен направо се обадете в Албена. Оказа се, че на сайта им не дават свободни стаи, а на телефона имаше без проблем. Лошото е, е по телефона не дават 5% отстъпка, но аз се поразрових из сайтовете и намерих свободна стая+ отстъпка. Всичко е въпрос на търпение и ровене. На различните туроператори са дали различна бройка стаи и това че при едни няма, не значи, че са напълно изчерпани. Аз резервирах през туроператор, но тъй като не го познавах след резервацията се обадих в Албена и те ми потвърдиха, че резервацията е направена от туроператора и всичко е наред.

# 498
  • София
От сайта не е много коректна информацията. За нашите дати даваше, че няма свободни места за Магнолия, но всъщност се оказа, че има.  Confused

Точно с Магнолия имах проблеми и аз. Харесайте си няколко туроператора и звънете направо в офисите им. В Албена на телефона им все още има стаи и от двата вида - информация от вчера де Simple Smile

# 499
  • София
На мен пък точно по телефона ми дадоха отстъпка.Като лоялен клиент на мобилен оператор имам право на 5%.Обадих се и ми я калкулираха веднага.

# 500
  • София
Синя слива, ти имаш специална отстъпка. Аз ти говоря за отстъпката, която се дава на обикновени клиенти като мен, за които има само през сайта Wink

http://albena.bg/bg/offers/view/id/192

# 501
  • София
От сайта не е много коректна информацията. За нашите дати даваше, че няма свободни места за Магнолия, но всъщност се оказа, че има.  Confused

Точно с Магнолия имах проблеми и аз. Харесайте си няколко туроператора и звънете направо в офисите им. В Албена на телефона им все още има стаи и от двата вида - информация от вчера де Simple Smile
На мен днес ми казаха, че има само от по-скъпите стаи. До вчера в сайта им нямаше свободни стаи за резервация. Днес говорих със служителя, който пускал свободните стаи за резервация през сайта и той ми каза че ще пусне свободни стаи да си резервирам през сайта, за да ползвам отстъпката. Не знам дали го е направил заради молбата ми или така или иначе е щял да го направи, на сутринта имаше 3св. стаи и аз резервирах 2 от тях. Сега не знам какво е положението. Така че, ако в сайта няма стаи за желания от вас период, звъннете им по телефона и се разберете, може и да пуснат.

Моля, да ми кажете плаж Нептун къде се намира, като гледам картата?

# 502
  • София
http://albena.bg/bg/pages/albena-map.html

На тази карта като увеличиш и търси номер 13 в бяло кръгче. Точно под хотела е.

Ти за кога горе долу резервира?

# 503
  • София
http://albena.bg/bg/pages/albena-map.html

На тази карта като увеличиш и търси номер 13 в бяло кръгче. Точно под хотела е.

Ти за кога горе долу резервира?

Мерси! От 18,06 сме там. Между другото сега получих и офертата от Визит за същият период ми е 60-70лв. по скъпо на стая.

# 504
poli_val, благодаря за информацията  Simple Smile

# 505
  • София
Да споделя малко прясна информация от Магнолия. Днес се прибрахме.Като цяло си беше екстра,имаше обаче няколко разлики в сравнение с по-миналата година,когато отново бяхме там.
Положителните са-плажа,на по-добро място,точно пред базара и атракционите и се пада точно на право от стълбите.Ползват го 5 хотела,но има чадъри и шезлонги достатъчно, е в 9,30 сме на 2,3 реда от пътя,но след 12ч вече има места и на 1ва линия и се местехме по-напред.
Чадърите са нови, големи с масичка,страхотни Simple Smile Плажа беше чист,морето също.
Изхранването на плажа се осъществява от х-л Доростор,най-близкия до мястото и от 11,30 до 16,30 си има ядене,пиене, плодове,кафе и сладолед,е не ти е на 2 крачки,като на басейна,но е в пъти по-добре от нищо или да се връщаш до хотела за обяд.Така си изкарахме няколко цели дни на плажа. Party Трябват обаче пластмасови чаши,ако искаш да си изнесеш нещо,защото в ресторанта няма,но ако си носиш няма проблем.

Сега по-скоро отрицателните,стори ми се малко позанемарено,на басейна имаше разклатени и липсващи плочки по краищата и беше като,че ли по мръсно около него,но в никакъв случай не прекалено.
Храната беше пак така вкусна,но ми се струва,че преди 2 год.беше малко по-разнообразна,на обяд и вечеря,но може и да се лъжа.Десертите бяха едни вид само-едни и същи пасти и обичайните плодове,сладко и др.На барбекюто от вън непрекъснато има нещо печено-задължително тиквички Heart Eyes и някакво месо-наденички,кюфтета,кебапчета или риба.
Вътре на скарите също винаги имаше нещо цър,пърнато Simple Smile. Винаги имаше таратор и още 2 супи,салатите бяха стандартни,като от време на време имаше нещо различно и интересно.Често имаше прясна рибка,веднъж имаше и скариди.
Анимацията беше доста по-слаба от преди и не грабваше с присъствието и игрите,а на вечерно шоу бяхме само веднъж и бях потресена от черното чувство за хумор,което някак си не ми понесе,но повечето хора се забавляваха.
Като цяло имаше шезлонги на басейна и нямаше проблем с намирането на маси или прибори,но подозирам,че е било само защото по това време нямаше чак толкова хора,колкото например по-миналата година в края на юли и началото на август.
Това е за сега,ако някой иска да пита нещо конкретно,да заповяда Grinning

# 506
  • София
Лиани, много ти благодаря. Информацията ти ме поуспокои до някъде. Страхотна си.

Удобно ли е да споделиш как е положението с шампоани, сапуни, тоал. Хартия в стаите? А и хавлиите за плажа...

Предварително ти благодаря.

# 507
  • София
Шампоанчета и сапунчета имаше,ние не сме ги ползвали,носехме си,защото не знам дали заради водата,но техният сапун не се пенеше така,както този който си носех.
Тоалетна хартия имаше и допълнително роло. Всеки ден се почистваше стаята,като кърпи ни сменяха 2пъти,а чаршафи,не съм забелязала/просто не съм обърнала внимание/ Embarassed Ние се прибирахме само към 6ч. от плажа,къпане и пак на вън до към 23ч. ,та не съм се вглеждала толкова подробно Wink
Имаше си сушилка на терасата,комари не съм забелязала,носехме си и машинка,но не сме я пускали,защото си имаше мрежа на вратата.
Имаше доста оси на външните маси в ресторанта,но то къде ли няма.
За плажа кърпи си носехме,не сме ползвали на хотела.

# 508
  • София
Лиани, още веднъж много благодаря! Вече нямам търпение да тръгнем, а имаме цял месец...

# 509
Момичета,резервирах в Славуна. Дано да оправдае очакванията ми и парите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт