Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • sofia
За Оазис пуснах мнение преди няколко страници, моля момичето, което питаше да се върне назад

В Мура каква е базата? Реновиран ли е?

# 691
Знае ли някой дали ресторанта на хотел Ралица има тераса ?

# 692
  • sofia
Има, да

# 693
Да попитам за Добротица? Дали е възможно от някоя стая на по-нисък етаж да се вижда морето? И ако да- в кой сектор е?
Ако не- къде ще ми препоръчате поне да е по-спокойно?

Ние бяхме сектор С с изглед към детската площадка, на третия етаж и имаше изглед и към морето.

# 694
  • София
Здравейте.
Вчера се върнахме от Албена.
Бяхме за 4 нощувки в хотел Калиакра.
Ами да ви кажа доволна съм.
Сега като чета мненията по-назад и се ужасявам. Явно си е заслужавало макар и да платихме доста парички.
Хубави басейни, храната беше ок, доста разнообразна, имаше анимация, има какво да правиш ако излезнеш от хотела вечер с децата. Само не ми хареса, че имаше ужасно много водорасли.Но като влезнеш навътре и те изчезваха. Винаги ли има там водорасли? Тези дето редовно ходят да кажат.
Ние между другото пристигнахме в една ужасна буря и курортът беше буквално наводнен, но до другият ден нямаше и помен от наводнението.
Другото, което ме учуди е че по мои спомени от детството морето в Албена беше много плитко сигурно на 2 км от брега. Сега не е точно така.Пак е по-плитко навътре като преминеш една дълбоко място в началото но не е и както си го спомням. Така е ли из цялата плажна ивица или само при нас в края беше така?
Всички които отивате там пригответе се да си изкарате чудесно и не мислете за вируси и т.н. Тях ги има навсйкъде където има повечко хора /дори на Арапя/.Късмет е ако ги хванете:)

# 695
Здравейте!

От 21.08 сме във хотел КОМ - Албена.
Може ли някой посетил го да сподели за прекарването си там - база, обслужване, храна , хигиена.
Особено сме обезпокоени от коментарите за храната и хигиената в ресторанта и хотела.

Благодаря предварително за мненията !

# 696
  • София
Относно водораслите си мисля, че сега  им е така да се каже сезона. Може и да греша  Rolling Eyes

# 697
  • София
Здравейте!

Може ли някой посетил го да сподели за прекарването си там - база, обслужване, храна , хигиена.
Особено сме обезпокоени от коментарите за храната и хигиената в ресторанта и хотела.

Писах ти и на ЛС, но ще пиша и тук.

Досега винаги сме били супер доволни от всичко в хотела, макар и с малки забележки.
Тази година все пак успяхме да се абстрахираме и да си направим хубава почивката в Албена,
но с почивките си в хотел КОМ нашето семейство приключи!  Crossing Arms
Всичко в хотела е със значително занижено качество - като почнем от почистването на стаите, обслужването на рецепция, хигиената. Храната в ресторанта ставаше, но се усеща разликата с минали години... особено неприятно, когато започнат на юруш да прибират тавите половин час преди уречения час за край на храненето!  ooooh!

Хубаво беше на басейна - чисто, макар и да няма достатъчно шезлонги и чадъри за всички почиващи. От обслужването в ресторанта и на баровете също сме доволни. Ремонтирания бар Хавана - вече Рай е най-хубавото нещо на УОИ. Както и досега, и тази година храната там беше вкусна и в изобилие.
В резюме бих казала, че парите, които платихме тази година ( по 75 лв./човек + 30% за второ дете) изобщо не си заслужават!  Naughty  Повече от 60 лв. не струва хотел Ком, по мое мнение.
Ако нещо съм пропуснала, с удоволствие ще споделя!  Wink

# 698
  • Велико Търново
http://albena.bg/bg/offers/view/id/220

Това сега какво означава?
Има ли и някакви действително взети мерки в курорта, или просто си драскат във сайта.  Confused

# 699

Има ли и някакви действително взети мерки в курорта, или просто си драскат във сайта.  Confused
Ами предполагам означава, че като не си намериш хавлията или плажното масло върху запазения шезлонг, проблемът си е твой. Аз пък адмирирам подобен опит да се въведе някакъв ред с тези намятани 24/7 хавлии!

# 700
Здравейте!

Писах ти и на ЛС, но ще пиша и тук.

Досега винаги сме били супер доволни от всичко в хотела, макар и с малки забележки.
Тази година все пак успяхме да се абстрахираме и да си направим хубава почивката в Албена,
но с почивките си в хотел КОМ нашето семейство приключи!  Crossing Arms
Всичко в хотела е със значително занижено качество - като почнем от почистването на стаите, обслужването на рецепция, хигиената. Храната в ресторанта ставаше, но се усеща разликата с минали години... особено неприятно, когато започнат на юруш да прибират тавите половин час преди уречения час за край на храненето!  ooooh!

Хубаво беше на басейна - чисто, макар и да няма достатъчно шезлонги и чадъри за всички почиващи. От обслужването в ресторанта и на баровете също сме доволни. Ремонтирания бар Хавана - вече Рай е най-хубавото нещо на УОИ. Както и досега, и тази година храната там беше вкусна и в изобилие.
В резюме бих казала, че парите, които платихме тази година ( по 75 лв./човек + 30% за второ дете) изобщо не си заслужават!  Naughty  Повече от 60 лв. не струва хотел Ком, по мое мнение.
Ако нещо съм пропуснала, с удоволствие ще споделя!  Wink
Ева, благодаря ти за отзива! За съжаление съдейки по впечатленията на скоро почивалите обслужването в горските хотели на Албена е много влошено! Жалко, защото аз бих предпочела да почивам в зеленина и спокойствие, макар и малко по-далеч от плажа. Обаче просто се набива на очи лошото обслужване и невъзможността да се поеме както трябва пълния капацитет на хотела. Албена си остава предпочитан курорт от мен въпреки всичко. Дано да остана доволна от нашата почивка, но при всички случай ще дам отзив тук.

# 701
  • Велико Търново

Има ли и някакви действително взети мерки в курорта, или просто си драскат във сайта.  Confused
Ами предполагам означава, че като не си намериш хавлията или плажното масло върху запазения шезлонг, проблемът си е твой. Аз пък адмирирам подобен опит да се въведе някакъв ред с тези намятани 24/7 хавлии!

Е, нищо ново не казват.  Wink
Ще ми се да имат някакво по-реално изражение мерките им. Т.е. може и да имат. Ако някой се намира там в момента и ми каже, че сутрин в 7 часа спасителите минават и събират багажа от шезлонгите, ще е супер . Или нещо друго - не ми идва наум какво, но ми се ще да има спасение от тази напаст.

# 702

Е, нищо ново не казват.  Wink
Ще ми се да имат някакво по-реално изражение мерките им. Т.е. може и да имат. Ако някой се намира там в момента и ми каже, че сутрин в 7 часа спасителите минават и събират багажа от шезлонгите, ще е супер . Или нещо друго - не ми идва наум какво, но ми се ще да има спасение от тази напаст.

Да, аз също предпочитам служителите на плажа да събират хавлиите, /и то не само един път на ден/а не да оставят на почиващите това не дотам приятно занятие, защото може някой така в кражба да бъде обвинен.

# 703
  • София
Ние тръгваме утре за Ралица ***.Били сме във Вита парк и сме оставали доволни.За тази година не открих мнения,освен едно отрицателно,което категорично не ме задоволи.Надявам се да изкараме добре и като се приберем задължително ще дам отзив.

# 704
  • София
Ева, благодаря ти за отзива! За съжаление съдейки по впечатленията на скоро почивалите обслужването в горските хотели на Албена е много влошено! Жалко, защото аз бих предпочела да почивам в зеленина и спокойствие, макар и малко по-далеч от плажа. Обаче просто се набива на очи лошото обслужване и невъзможността да се поеме както трябва пълния капацитет на хотела. Албена си остава предпочитан курорт от мен въпреки всичко. Дано да остана доволна от нашата почивка, но при всички случай ще дам отзив тук.
Горските хотели продължават да са предпочитани от нас именно заради спокойствието и зеленината. Сменената управа на Ком си оказва влияние, несъмнено! Това си е лично мое мнение.

Тази година Вита парк и Ралица предлагат доста добри цени за август. Наше приятелско семейство ще е във Вита парк от 12 и ще имам пресни впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт