Словения, маршрути, море, езера, хотели, забележителности.......

• 27 819
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
Да побутна темата с малко прясна информация за Словения.

https://travelwithnadia.blogspot.com/2024/06/11-5-9-30-920-2-1.html

# 91
Много интересен и полезен разказ. Препоръчвам да се отиде до езерото Бохин,най- голямото в Словения.

# 92
Много интересен и полезен разказ. Препоръчвам да се отиде до езерото Бохин,най- голямото в Словения.

Словения се оказва скрито бижу и заслужава много повече внимание! За българите не е толкова популярна, а си заслужава.

# 93
Искате ли няколко вчерашни  снимки от Словения - региона на Кранска Гора, езерото Ясна и водопада Пер...ик?

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:34 от Agent Provocateur

# 94
С какво са снимани?

# 95
Samsung S23 Ultra

# 96
  • Пловдив
Някой попадал скоро на добра организирана оферта за екскурзия?

# 97
Някой попадал скоро на добра организирана оферта за екскурзия?
Не - всички екскурзии са на " тагъдък" и си зависим от още 45 човека (  май толкова е един автобус)- като започнат  на един му ставало лошо ама от 1 цигара от раз му минава!?, друг му казали, че свободното време е напр. 2 часа ама той се "объркал" и всички го чакат ........ Словения е лесна дестинация, дори да си говориш на български те разбират . Личен съвет - самоорганизирйте се

# 98
  • Пловдив
Ами...ще го мисля.
Ана Травел имат организирана, 4 дни през октомври, сега видях.
Мерси!

# 99
  • Пловдив
Момичета, нач.на септември дали ще е още жега?
Чудя се м/у 5-8.09 и 17.10 като дати.

# 100
  • София

Аз съм била септември в началото, времето беше много приятно, но тогава като цяло не беше топла годината.

# 101

Аз съм била септември в началото, времето беше много приятно, но тогава като цяло не беше топла годината.
аз съм ходила и през вторите септемврийски празници към 20.09 - беше прекрасно приятно време - нито студ нито жеги , ама бе отдавна, от 2-3 год времето се побърка - давам пример  преди 2 седмици  във Франция, в  Клермон Феран на 12.07 сутринта бе 11 градуса ...

# 102
  • Пловдив
М да...така е, не можеш да предвидиш Simple Smile

# 103
Здравейте! Бихте ли споделили как стои въпроса с паркирането в Любляна и близките околности /езерата/?
Най-вече ме интересува в центъра на Любляна има ли зони, платени паркинги и пр.? Някъде може ли да се види карта на градския им транспорт и как си купуваме билети /карти за деня/?

# 104
Ауу, колко се радвам че видях тази темааа Purple Heart
Тъкмо си чертая маршрута за там. Ние ще пътвуаме с кемпер и искаме този път да разгледаме Словения, всеки път минаваме почти транзит със спиране в Любляна (много ми харесва) и с кеф спирам. Отивам да чета препоръчаните места от вас Simple Smile
На дамата по-горе - винаги спираме в на паркинга на Tivoli park, те са два и са огромни, плащат се при тръгване,но нещо доста изгодно, а ние спираме за поне 12-24 часа. До ценъра от там са не повече от 15 минути много приятна разходка през парка. Любляна е много красив европейски град, има страхотна атмосфера.

Общи условия

Активация на акаунт